PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هرکاری می کنم بعد از پرداخت هاست ساخته و ارسال نمیشه!

mehrdad1347
July 12th, 2012, 15:55
سلام
دوستان مدیر سروری که من ازشون ریسلر خریدم اومدن برام کانفینگشو کردن اما نتونستن خوب ! الان قشنگ وارد شده و منم یه پکج رو ردیفش کردم و ... اما بعد از پرداخت آنلاین هیچ اکانتی ساخته نمیشه ! قسمت وارد کردن whm هم می بینمش هیچی توش نیست !
من زیاد سر در نمیارم از whmcs لطفا اگر میشه یکی بیاد برای من این کانفینگشو اوکی بکنه لطفا یه خورده سریع تر

mehrdad1347
July 12th, 2012, 16:11
ببخشید لطفا آموزش بدید

Host Pardaz
July 12th, 2012, 16:13
سلام
دوستان مدیر سروری که من ازشون ریسلر خریدم اومدن برام کانفینگشو کردن اما نتونستن خوب ! الان قشنگ وارد شده و منم یه پکج رو ردیفش کردم و ... اما بعد از پرداخت آنلاین هیچ اکانتی ساخته نمیشه ! قسمت وارد کردن whm هم می بینمش هیچی توش نیست !
من زیاد سر در نمیارم از whmcs لطفا اگر میشه یکی بیاد برای من این کانفینگشو اوکی بکنه لطفا یه خورده سریع تر

whm رو با whmcs ست کردید؟
اگر نکرید از این آموزش استفاده کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/#post425386

mehrdad1347
July 12th, 2012, 16:17
سلام
ست شده ! کانفینگ نشده بعد از پرداخت ساخته نمیشه هاست و ارسال نمی کنه به ایمیل دیگه ! الان توی وارد کردن whm گزینه اش اومده قشنگ ست شده اما هاست ساخته نشده که یعنی اصلا کانفینگ نشده !
می خوام مثل میهن دانلود قشنگ بشه ایمیل بیاد فارسی مشخصات رو بده

sardarn
July 12th, 2012, 16:39
سلامست شده ! کانفینگ نشده بعد از پرداخت ساخته نمیشه هاست و ارسال نمی کنه به ایمیل دیگه ! الان توی وارد کردن whm گزینه اش اومده قشنگ ست شده اما هاست ساخته نشده که یعنی اصلا کانفینگ نشده !می خوام مثل میهن دانلود قشنگ بشه ایمیل بیاد فارسی مشخصات رو بدهسایت روی همون سروری هست که ریسلری دارید؟

sina_mech
July 12th, 2012, 17:22
مطمئن هستید که اسم پلن ها رو توی whmcs درست زدید؟ وارد whm بشید و اسم پیکج ها رو چک کنید :)