PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه سفید مدیریت پس از ارتقا

samkia3
July 12th, 2012, 15:39
با سلام من whmcs را به ورزن جدید v.5.1.2 ارتقا دادم
اما پس از ارتقا صفحه مدیریت چیزی نشون نمی دهد و سفید می اید

مجدد هم فایل ها را ریختم تاثیری نداشت

irdelta
July 12th, 2012, 17:53
از دیتا بیس میتونه باشه شما دیتا بیس رو ادیت کنید

samkia3
July 12th, 2012, 18:55
بله
مشکل باید از دیتابیس باشه
یعنی باید چه کار کنم؟

TOOBA IT
July 12th, 2012, 19:03
این لاین رو به فایل کانفیگ whmcs اضافه کنید :

$display_errors=true;

samkia3
July 12th, 2012, 20:12
با سلام
تاثیری نداشت

TOOBA IT
July 12th, 2012, 20:17
با سلام
تاثیری نداشت

قسمت کاربری بدون مشکل بالا می اید ؟؟
سطح دسترسی templates_c را چک کنید .
پوشه templates_c رو کلا خالی کنید .

samkia3
July 12th, 2012, 20:38
با سلام
تاثیری نداشت

بخش کاربری مشتریان اگر برای اولین بار وارد شوی سفید می اید اما وقتی مجدد صفحه را رفرش کنی ایتم های بخش کاربری می اید

بخش مدیریت هم کلا سفید هست

TOOBA IT
July 12th, 2012, 20:44
در صورت تمایل آدرس سایت را درج نمایید , تا دقیق تر برسی شود ...

samkia3
July 12th, 2012, 23:16
با سلام
پس از بررسی به این نتیجه رسیدم مشکل از فایل فارسی ساز بوده که با ورزن جدید سازگار نبود است

irdelta
July 13th, 2012, 15:08
با سلام
پس از بررسی به این نتیجه رسیدم مشکل از فایل فارسی ساز بوده که با ورزن جدید سازگار نبود است

مشکلتون حل شد؟
این مشکل برای من زمانی پیش اومد که فایل کانفیگ رو ادیت کردم درست شد
یعنی هنگام انتقال از دایرکت به سی پنل یک حرف اضافه بود پاک کردم درست شد

samsam
July 13th, 2012, 15:23
با سلام
برای یکی از مشتریان من هم whmcs داشت همین مشکل به وجود امده بود که با اپلود فایل زبان جدید مشکلش حل شد

mehdisr
July 16th, 2012, 01:31
فایل زبان و قایلهای مدیریتی رو دوباره بر روی فایلهای قبلی آپلود کنید . قبلا با این کار مشکل یکی از دوستانم حل شد . منطقی ترین کار هست .

makhmalkhan_chakad
August 3rd, 2012, 02:04
دوستان منم همین مشکل رو درم. فایل زبان از لحاظ سختار همون مربوط به ورزن 5.1.2 هست.جالب اینها هست که :
1- هر زبانی جز فارسی باشه سایت درست کار میکنه
2- اگه فایل فارسی رو با فرمت ansi ذخیره کنیم هیچ مشکلی با صفحه سفید نیست و بخوبی کار میکنه وحجم خود فایل زبان هم حدود 84 کیلوبایت میشه
3- اگه فایل زبان رو با فرمت utf8 ذخیره کنیم حجمش 110 کیلوبایت میشه و سایت چه تو کاربری و چه تو مدیریتش دچار مشکل میشه.یعنی زبان رو درست نشون میده ولی بعضی از صفحات رو سفید باز میکنه.حالا چه جور باید حلش کرد ؟ اینم فایل زبان من که دارم ازش برای 5.1.2 استفاده میکنم
البته اینم بگم تا حالا با ارتقا هیچ مشکلی نداشتم ولی اینبار داره این ارور رو میده