توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش منو در قالب پیشفرض whmcs
deldar
July 12th, 2012, 14:33
سلام
چطوری می تونم منوهای قالب پیشفرض whmcs رو ویرایش کنم؟ در کدوم فایل هست؟ مرسی
سلام
توی footer.tpl
هست !
سلام عزیز میگم از کی تا حالا پایین صفحه جاش با بالا صفحه عوض شده :d
به دل نگیری شوخی بود :d:65:
saeed.spore
July 13th, 2012, 01:18
سلام
چطوری می تونم منوهای قالب پیشفرض whmcs رو ویرایش کنم؟ در کدوم فایل هست؟ مرسی
با عرض سلام
عزیز معمولا تو header.tpl میزارند یا در homepage.tpl به دو صورت cod php یا html قرار میدهند
lordmhn
July 13th, 2012, 01:19
سلام عزیز میگم از کی تا حالا پایین صفحه جاش با بالا صفحه عوض شده :d
به دل نگیری شوخی بود :d:65:
شما تا حالا قالب whmcs طراحی کردی ؟ یا ادیت کردی که همین طوری برا خودتون نظر میدی ؟
قالب استاندارد !
دو جا منو داره همه ی منو های سمت راست از توی فوتر هست و منو هایی که توی بخش مطالب هست از توی هیدر هست !
:-|
saeed.spore
July 13th, 2012, 01:38
بله عزیز من هم ادیت هم ریپ کردم هم قالب آخریه mihanwebhost دارم هر قالب که آنتی ریپ شده ولی منا مثل شما نیستم جنبه داشته باشید مرسی
lordmhn
July 13th, 2012, 01:44
بله عزیز من هم ادیت هم ریپ کردم هم قالب آخریه mihanwebhost دارم هر قالب که آنتی ریپ شده ولی منا مثل شما نیستم جنبه داشته باشید مرسی
پس اگر تاحالا قالب های whmcs رو دیدین میدونید که تمام منو های سمت راست توی فوتر هستند نه توی هیدر !
معموله که من مثل شما نیستم !
بعدش هم من جنبه دارم اول شما برید تحقیق کنید ببینید آیا حرفی که کسه دیگه ای زده درسته یا نه ، بعد پست بدین
تا اون جایی که من دیدم منو های سمت راست قالب ها توی فوتر هستند به صورت استاندارد اگه شما جور دیگه ای دیدی یا ریپ میکنی اول ببین چطوریه استاندارد بعد بیاید اینجا پست بدین !
موفق باشید.
saeed.spore
July 13th, 2012, 01:55
پس اگر تاحالا قالب های whmcs رو دیدین میدونید که تمام منو های سمت راست توی فوتر هستند نه توی هیدر !
معموله که من مثل شما نیستم !
بعدش هم من جنبه دارم اول شما برید تحقیق کنید ببینید آیا حرفی که کسه دیگه ای زده درسته یا نه ، بعد پست بدین
تا اون جایی که من دیدم منو های سمت راست قالب ها توی فوتر هستند به صورت استاندارد اگه شما جور دیگه ای دیدی یا ریپ میکنی اول ببین چطوریه استاندارد بعد بیاید اینجا پست بدین !
موفق باشید.
من تا اونجا که دیدم سه فایل اصلی بودند homepage.tpl , header.tpl ,footer.tpl هستند منم به شما جنبه شوخی صحبت کردم چیزی بدی هم نگفتم اگه بدونم اخلاقتون این طوریه
lordmhn
July 13th, 2012, 02:32
وقتي كسي داره جدي صحبت ميكنه كسي نمياد شوخي كنه شما با اين شوخيتون كار منو زير سوال بردين كسي تا چيزي بلد نباشه كه الكي پست نميده كه يا ميگه فكر ميكنم نه اين كه با قطعيت جواب بده كه !
شوخي هم جايي داره
saeed.spore
July 13th, 2012, 02:46
من نمی خوام این کار به جا های باریک تر برسه ولی شما هم باید وقتی تو یه تاپیک جواب کسی را می دهید چند جایی که می تونه مثلا منو را ادیت کنه به طرف بگید الان خودتون برید ببیند باید یه نفر دیگه جاتون اومده گفته کجا دیگه می تونید ادیت کنید .
deldar
July 15th, 2012, 02:23
سلام دوستان از هر دو بزرگوار ممنونم بابت راهنمایی و شرمنده هستم که سوالم باعث کدورت بین شما بزرگواران شد
من اون فایلها رو دیدم ولی عبارت فارسی منوها در اونها نیست !؟
July 15th, 2012, 02:37
میتونید یه عکس بگیرید از اون قسمت که میخواین اوکی بشه تا راهنمایی کنم ;;)
lordmhn
July 15th, 2012, 02:48
سلام دوستان از هر دو بزرگوار ممنونم بابت راهنمایی و شرمنده هستم که سوالم باعث کدورت بین شما بزرگواران شد
به این خاطر هست که از کد های زبان استفاده میکنه ! توی فایل فارسی سازتون به دنبال منو بگردید و کد زبانش رو پیدا کنید و توی فایل مورد نظر header و footer جستوجو کنید
بعد از اون تغییراتی که میخواهید میتونید اعمال کنید .
موفق باشید.
saeed.spore
July 15th, 2012, 02:52
می تونید بشنید خودتون یبار فایل footer و header را باز نویسی کنید نه اینکه کد نویسی کنید
منظورم اینکه بشینید طبق کدنویسی تنظیم کنید
خواستین می تونید آی دی منا ادد کنید برایتون انجام بدم saeed0spore