ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول فروش پین کد توسط whmcs

PE7A
July 12th, 2012, 11:13
سلام

دوستان من در جستجوی ماژولی برای WHMCS هستم که بشه با اون محصولات دیجیتالی مثل پین کد رو فروخت
به طور مثال سیستم پین کد هایی که ما قبلا به سیستم دادیم رو پس از پرداخت به کاربر تحویل بده
احتیاجی به اکانتینگ نیست و این مهمه که کد ها به صورت دستی به سیستم داده بشه

تو سایت های ایرانی و خارجی خیلی دنبال این ماژول گشتم و نتونستم چیزی پیدا کنم به جز این:

http://www.webhostingtalk.ir/f176/27007/

و نتونستم فروشنده این ماژول رو هم پیدا کنم و هنوز پاسخ من رو ندادند و افرادی هم از ماژول ایشون راضی نبودند...

واقعا این ماژول برای من خیلی مهمه و من ساعت ها گشتم و نتونستم چیزی پیدا کنم! اما حتما همچین ماژولی برای WHMCS وجود دارد

از دوستان کسی هست که بتونه ماژولی برای این کار به من معرفی کنه؟
اگر لازم به نوشتن این ماژول باشد هزینه به چه صورت خواهد بود؟
پیشنهاد شما چیه؟

ممنون

amirlord
July 12th, 2012, 16:51
سلام
من مدت هاست همچین ماژولی نوشتم . با هزینه 75 هزار تومن سورس + اختصاصی سازی در خدمت شما هستم . ایمیل : pnetsale@gmail.com

pouya1364
December 29th, 2013, 22:05
سلام
من مدت هاست همچین ماژولی نوشتم . با هزینه 75 هزار تومن سورس + اختصاصی سازی در خدمت شما هستم . ایمیل : pnetsale@gmail.com
من هم این ماژول رو میخوام!!!!!!!!!!
چطوری تهیه کنم؟

vahab00
December 29th, 2013, 22:20
این ماژول توسط همکاران ونون نیز نوشته شده که واقعا عالی هست
فکر کنم venon.ir باشه آدرسشون

pouya1364
December 29th, 2013, 22:26
مرسی.
شما تست کردید؟
دمو داره؟

666regab
December 29th, 2013, 23:41
البته سیستم whmcs دارای امکان دانلود به ازای پرداخت رو داره . شما می تونید پین کدها رو در فایل تکست بصورت جدا جدا ذخیره کنید و مشتری بعد پرداخت بتونه این فایل رو دانلود کنه .

vahab00
December 30th, 2013, 08:29
مرسی.
شما تست کردید؟
دمو داره؟
خیر تست نکردم
اما باهاشون در تماس باشید بهتون دمو میدن

البته سیستم whmcs دارای امکان دانلود به ازای پرداخت رو داره . شما می تونید پین کدها رو در فایل تکست بصورت جدا جدا ذخیره کنید و مشتری بعد پرداخت بتونه این فایل رو دانلود کنه .
عزیز این قابلیت بدرد نمیخوره چون باید به هرکس یه یوزر و پسوورد خواص بده در حالی که دانلود میشه چند نفر ی فایل رو دانلود میکنند
اینطور نمیشه
باید حتما ماژول باشه

lordvps.ir
December 30th, 2013, 10:37
سلام

ماژول میتونه خودش پین کد بسازه و به من خروجی تکست بده؟