ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل این که این ارور میده چیه؟

irdelta
July 11th, 2012, 20:50
سلام
من یک اسکریپت نصب کردم وقتی صفخه ادمین رو بازمیکنم این ارور رو میده

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@my.onlineservers.in and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at my.onlineservers.in Port 80

اینم ادرس سایت :

http://my.onlineservers.in/your_sys/

ممنون میشم راهنمایی کنیدم

irdelta
July 12th, 2012, 10:57
کسی نیست که جواب بده؟

MihanTech
July 12th, 2012, 11:08
htaccess رو حذف کنید و تست کنید

irdelta
July 12th, 2012, 12:00
htaccess رو حذف کنید و تست کنید

من حرف کردم از public_htmlاصلی بعد توی ساب دامین هم پاک کردم ولی توی پوشه پیدا نکردم
لطفا آی دی یاهو بدین

saeed.spore
July 12th, 2012, 14:24
فایل htaccess را ادیت کردید یا زدید فایل htaccess پاک کردید برید از روت هاست درست کنید

irdelta
July 12th, 2012, 15:23
فایل htaccess را ادیت کردید یا زدید فایل htaccess پاک کردید برید از روت هاست درست کنید

من از www هم پاکش کردم
حالا چیکار کنم؟

shahab-f
July 12th, 2012, 22:10
سطح دسترسی پوشه ها رو بررسی کنید

sardarn
July 12th, 2012, 22:18
سلام
این اسکریپت نال شده آدونیس هست.بعضی از فایل هاش یک سری کد اضاف داره باید اصلاح بشه.به خاطر حمایت از آقای داوری نمی تونم بهتون بگم.لطفا از نسخه های نال شده ایرانی استفاده نکنید از whmcs استفاده کنید.امکاناتش هم بیشتره

irdelta
July 13th, 2012, 15:02
سلام
این اسکریپت نال شده آدونیس هست.بعضی از فایل هاش یک سری کد اضاف داره باید اصلاح بشه.به خاطر حمایت از آقای داوری نمی تونم بهتون بگم.لطفا از نسخه های نال شده ایرانی استفاده نکنید از whmcs استفاده کنید.امکاناتش هم بیشتره

درود بر شما
من کد های اضافه رو تا جای امکان پاک کردم
من قصد خرید دارم برای تست دارم نصبش میکنم

irdelta
July 13th, 2012, 15:03
سطح دسترسی پوشه ها رو بررسی کنید

تا اونجا که به ذهنم رسید بررسی کردم اگه میخواین بازم دسترسی بدم چک کنیدش

OnlineServers
July 14th, 2012, 13:07
کسی اطلاع نداره؟

samsam
July 14th, 2012, 15:34
با سلام
هنگام ورود به فایل منیجر گزینه حالت نشان دادن فایل های هیدن را بزنید ( دو تا تیک ها ) را هنگام ورود به فایل منیجر در صفحه سی پنل بزنید
.htaccess را نشان می دهد سپس حذفش نمایید

OnlineServers
July 14th, 2012, 17:49
با سلام
هنگام ورود به فایل منیجر گزینه حالت نشان دادن فایل های هیدن را بزنید ( دو تا تیک ها ) را هنگام ورود به فایل منیجر در صفحه سی پنل بزنید
.htaccess را نشان می دهد سپس حذفش نمایید

حذف کردم