PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدارکت کردن سابدومین

raperman
July 11th, 2012, 12:08
سلام دوستان

من قصد دارم روی یه جوملا دو تا سایت بیارم بالا ، این کار قابل انجام هستش روی جوملا

یه دومین اصلی داریم و یه ساب دومین ، من کاری کردم که با زدن ساب دومین ریدارکت بشه به یه قسمت خاص از جوملا ( یه دسته ) ولی متاسفانه بعد از زدن ساب دومین هنوز آدرس اصلی سایت نشون داده می شه ! ( یعنی ریدایرکت می شه به دومین اصلی سایت )

می خوام این طوری باشه :

وقتی sub.sitename.com رو می زنی توی url هم sub.sitename.com نشون داده بشه و sitename.com نباشه

ممنون می شم کمک کنید

MihanTech
July 11th, 2012, 12:17
یعنی url روی سابدامنه باشه ولی محتویات دسته خاصی از صفحه اصلی رو نشون بده ؟

باید از آیفرم استفاده کنید

raperman
July 11th, 2012, 12:23
بذارید کامل تر توضیح بدم

جوملا قابلیت این رو داره که از چند تا دومین روی یه سایت استفاده کنه ( این طوری که شما دومین رو ریدایرکت می کنین به یه قسمت خاص و می تونین برای اون قسمت ها از یه سری ماژول ها و کامپوننت های خاص استفاده کنید )

من اومدم یه سابدومین ساختم به نام test.sitename.com و جوملا رو نصب کردم ، بعد یه ساب دومین دیگه ساختم به نام test2.sitename.com و از کدی که توی سایت جوملا گفته بود استفاده کردم توی فایل .htacsess

الان وقتی شما می زنی Test2.sitename.com سایت ریدایرکت می شه به یه قسمت خاص توی test.sitename.com

حالا من می خوام ریدایرکت بشه به اون قسمت خاص ولی دومین test2.sitename.com بمونه و تغییر نکنه

raperman
July 11th, 2012, 12:46
ساده تر بگم :

من می خوام طوری ریدایرکت کنم که محتویات نشون داده بشه ولی آدرس عوض نشه