PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد شبکه سرور ( ویروس )

arvin_b
July 11th, 2012, 11:56
سلام

یه سرور اخصاصی از fdcserver دارم

نمی دونم چرا هر چند وقت یک بار یکی از سرور مجازی هم ویروس میگیره واخطار داره
ویندوز هم که نصب می کنم بعد از نصب ویندوز حتما باید سرور مجازی را اسکن کنم با آنتی ویروس اگر نه ابیوز میاد

حالا جالب اینجا هست که پورت اسپم وغیره را میبندم ولی باز هم از اون پرت ها ابیوز میاد

( با همین تنظیمات وهمین ویندوز از kimsufi ovh سرور اختصاصی دارم تا حالا ابیوز نداشتم )

دوستان چه نظر دارند ؟
چه طور میشه این مشکل را حل کرد ؟

منتظر نظرات هستم

MagicVps.Com
July 11th, 2012, 13:01
زیاد نیمشه گفت چون جای دیگه مشکل نوبد ر.ی یک دیتا سنتر دیگههم مشکل نباشه یک وقتهای با توجه به تنظمیاتی که باری نتورک اون دیتا سنتر انجام شده ممکنه به مواردی گیر بده که توی جای دیگه اون مورد توی نتورکشون مشکلی نداشته باشه

مثال ساده شما جرعت دارید پورت 445 که توی تنظمیات از طریق نت بایوس دیسیبل میکنند 1 ساعت توی ovh دیسیبل نباشه 3 سوت برات ابیوز میاد ( همچنینی داخل هتزنر ) ولی توی هر دیتا سنتر دیگه دیسیبل نباشه موردی ایجاد نمیکنه

حالا این موردی هم که میگید به همین صورته باید ببینی قلقش چیه و از چه راهی میشه از شر این قضیه راحت شد

اگر اشتباه نکنم سرورتون از راتر هاستینگ هست که داخل اف دی سی کلو دارن با خود اقای حنان مطرح کنید احتمالا بهتر میتونند کمک کنند