توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ### سرور مجازی رم 1 گیگ 7.000 تومان ###
serverstar.ir
July 10th, 2012, 18:10
با سلام و احترام خدمت همه عزیزان
با یاری خداوند بعد از پایان ارائه آفر ویژه ما که حدود 1 ماه سرور مجازی با تخفیف ویژه 50% ماه اول ارائه شد و از این لینک (http://www.webhostingtalk.ir/f15/49844)قابل مشاهده هست
تصمیم گرفتیم که فقط تعداد 10 عدد سرور با شرایط خاص خدمت کاربران محترم ارائه بدیم
این آفر مخصوص کاربرانی هست که دنبال سرور پایدار و با پشتیبانی هستند نه افرادی که فقط دنبال سرور ارزون هستند
2 پلن در این آفر ارائه میشه و فقط جهت تست سرعت کیفیت پشتیباتی سرور میباشد و فکر میکنم خیلی از دوستان دنبال سرور بدون دردسر هستند
برای همین این سرور ها به مدت 1 هفته اول با این قیمت ارائه میشوند و بعد پایان کاربران میتوانند سرور رو ماهانه و بازهم با احتساب به کیفیت پشتیبانی و سرعت با قیمت مناسب خریداری کنند.
- نصب و کانفیگ اولیه هرنوع برنامه ای کاملا" رایگان انجام میشه
- تمامی سرور ها شامل پشتیبانی 24 ساعته رایگان هستند
- مقدار هارد و هرنوع قطعه دیگه با قیمت توافقی قابل افزایش هست
- دانلود از تورنت و هر نوع ابیوز زدن ممنوع هست
- پشتیبانی کاملا" واقعی از طریق تلفن - تیکت - یاهو و ایمل انجام میشه
* این آفر فقط برای تعداد 10 عدد سرور میباشد
* سرور ها از کشور و دیتاسنتر فرانسه OVH و آلمان Hetzner هستند
* کیه سرورها دارای پنل ریبوت و خاموش / روشن سرور مجازی هستند
یک سرویس 2 گیگ سفارش دادم. فقط جایی برای مشخص کردن دیتاسنتر ندیدم. راهنمایی بفرمایید
serverstar.ir
July 10th, 2012, 22:01
یک سرویس 2 گیگ سفارش دادم. فقط جایی برای مشخص کردن دیتاسنتر ندیدم. راهنمایی بفرمایید
سلام از سفارشتون ممنونیم
از طریق تیکت بهمون پیغام دادید و انجام میشه
alfavps
July 10th, 2012, 22:04
درود
ببخشید یک سوال دارم
اینکه نوشتید پهنای باند نامحدود این دقیقا یعنی چی ؟
تا اونجا که میدونیم هتزنر سقف داره اونم تا 10tb اگر اشتباه نکنم میشه بفرمایید این نامحدود بودن به چه گونه ای است ؟
serverstar.ir
July 10th, 2012, 22:09
درود
ببخشید یک سوال دارم
اینکه نوشتید پهنای باند نامحدود این دقیقا یعنی چی ؟
تا اونجا که میدونیم هتزنر سقف داره اونم تا 10tb اگر اشتباه نکنم میشه بفرمایید این نامحدود بودن به چه گونه ای است ؟
10 ترا خروجی داره و ورودی نامحدود هست باید اضافه کنم 10ترا برای سرور با پورت 100 هست پورت سرور ما 1 گیگ هست و 15 ترابایت خروجی برای سرور ما هستش
و باید بگم یه سرور مجازی میانگین خیلی اکتیو باشه معمولا" در ماه بین 300 تا حد اکثر 800 گیگ خروجی داره برای همین معمولا" مشکل ترافیک نداریم
PENOIL
July 10th, 2012, 22:28
10 ترا خروجی داره و ورودی نامحدود هست باید اضافه کنم 10ترا برای سرور با پورت 100 هست پورت سرور ما 1 گیگ هست و 15 ترابایت خروجی برای سرور ما هستش
و باید بگم یه سرور مجازی میانگین خیلی اکتیو باشه معمولا" در ماه بین 300 تا حد اکثر 800 گیگ خروجی داره برای همین معمولا" مشکل ترافیک نداریم
ببخشید که اینو میگم ولی من خودم مشتری داشتم که تا 16 ترابایت هم مصرف داشته ...
serverstar.ir
July 10th, 2012, 22:36
ببخشید که اینو میگم ولی من خودم مشتری داشتم که تا 16 ترابایت هم مصرف داشته ...
بعله غیر ممکن نیست اما بررسی میشه اگر کسی داره غیر طبیعی مصرف میکنه باید تصمیمی گرفت و این مورد خاص هستش
madvps
July 10th, 2012, 22:47
پس ببخشید با این حساب این رو نمیشه گفت نامحدود البته من برای شما دوست عزیز آرزوی توفیق میکنم چون روزی رسون خداست نه بنده ی خدا و ببخشید دخالت کردم موفق باشید
serverstar.ir
July 10th, 2012, 22:52
پس ببخشید با این حساب این رو نمیشه گفت نامحدود البته من برای شما دوست عزیز آرزوی توفیق میکنم چون روزی رسون خداست نه بنده ی خدا و ببخشید دخالت کردم موفق باشید
نامحدود هستش برای دوستان با کارهای معمول ولی کسی که 16 ترابایت خروجی داره داره حد اقل 20 برابر بیشتر از حد طبیعی مصرف میکنه داره کار خاصی انجام میده مثل دانلود سنتر که خروجی خیلی زیادی داره و باید موردی خاص دونستش
ostadomid
July 11th, 2012, 00:04
گیر دادن به پهنای باند و توضیح دادن واضحات نفعی برای بازدیدکننده و خریدار از این فروم نداره.
اگه دوستان به فکر خریدار هستند و قصدشون روشن کردن مشتریه بهتره در مورد مشخصات سرور و هزینه ای که در نظر گرفته شده نظر بدن.
mr-secret
July 11th, 2012, 00:33
استثنا همیشه هست حتما ایشون هم فکری به حال مشتری16 ترابایتیشون خواهند کرد
alfavps
July 11th, 2012, 00:43
دوست عزیز ما تایید میشن من در یه تاپیک دیگه از ایشون و سرویس ها گفتم.
مقصود من از اون سوال برای یک خریدار بود که توی این فروم یوزر ندارن و میخواستن بخرن همین.
به هر حال موفق باشید
Anjoman
July 11th, 2012, 01:00
من یه ویندوز 2003 میخوام
parsspace
July 11th, 2012, 01:02
نحوه سفارش چگونه است؟ مشکلی با چیز پی ان نداره؟
serverstar.ir
July 11th, 2012, 01:04
من یه ویندوز 2003 میخوام
در خدمتیم میتونید سفارش بدید
serverstar.ir
July 11th, 2012, 01:05
نحوه سفارش چگونه است؟ مشکلی با چیز پی ان نداره؟
در خدمتیم روی سفارش کلیک کنید و سفارش بدید ;)
محدودیتی وجود نداره
Anjoman
July 11th, 2012, 01:30
خرید رو انجام دادم و مشخصات درخواستی رو تیکت کردم
و از طریق تیکت پیگیری میکنم
با تشکر
serverstar.ir
July 11th, 2012, 09:58
خرید رو انجام دادم و مشخصات درخواستی رو تیکت کردم
و از طریق تیکت پیگیری میکنم
با تشکر
دیشب چند نفراز دوستان سفارش دادن چون دیروقت بود نرسیدیم تحویل بدیم تا ظهر سفارشات تحویل داده میشه
موفق باشید
serverstar.ir
July 11th, 2012, 10:42
3 عدد از سفارشات تحویل داده شدند
موفق باشید
serverstar.ir
July 11th, 2012, 11:39
همه سفارشات تحویل داده شدند
فقط 6 عدد سرور با این شرایط باقی مونده
serverstar.ir
July 11th, 2012, 13:20
4 عدد سرور با این شرایط باقی مونده
serverstar.ir
July 12th, 2012, 15:57
آفر تموم شده لطفا" از این آفر سفارش ندید شاید در آینده تعدادی سرور به این آفر اضافه کنیم
آفر تموم شده لطفا" از این آفر سفارش ندید شاید در آینده تعدادی سرور به این آفر اضافه کنیم :-ss
serverstar.ir
July 20th, 2012, 19:54
دوستان فقط 5 عدد سرور با این شرایط به این آفر اضافه شده
rayaa
July 20th, 2012, 20:26
من به عنوان یک مشتری ایشون رو تایید میکنم
از مشتریان چند ماهشون هستیم چند تا سرور داریم ازشون تایید میشن خدا رو شکر تا الان مشکل قعطی و پشتیبانی نداشتیم
یا حق
reza*
July 21st, 2012, 00:50
فعلا قسمت نشده ازشون سرور بخرم ولی چند مورد کانفیگ رو دادیم تا انجام بدن
دانش فنیشون در حد عالیه ;)
AFRAMOBILE
July 21st, 2012, 01:00
1 عدد 1 گیگ سفارش داده شد و واریز شد
serverstar.ir
July 21st, 2012, 10:20
باتشکر از rayaa (http://www.webhostingtalk.ir/member/17691/) و reza (http://www.webhostingtalk.ir/member/53704/) عزیز در خدمت شما هستیم و انجام وظیفه میکنیم
Esi
July 21st, 2012, 11:30
یک نمونه سفارش دادیم ببینیم کیفیت سرور ماه اول چطوره .
serverstar.ir
July 21st, 2012, 13:54
تمامی سفارشات تحویل داده شدند
AFRAMOBILE
July 21st, 2012, 22:51
سرور تحویل گرفته شد و سرعت خوبی داره
baghebahar
July 22nd, 2012, 00:53
سلام
ما هم سفارش +پرداخت کردیم.
منتظریم
baghebahar
July 22nd, 2012, 11:20
دیشب سفارش دادیم هنوز تحویل ندادند
زمان تحویل چند ساعته ؟
serverstar.ir
July 22nd, 2012, 12:19
با سلام خدمت شما همونطوری که گفتیم تعداد 5 عدد سرور به این آفر اضافه کرده بودیم اما دوستان 8 عدد سفارش دادند و ما مجبور شدیم 3 عدد آی پی خارج از برنامه اضافه کنیم که این کار باعث شد یکم تاخیر ایجاد بشه زمان تحویل حد اکثر 2 ساعت هست تعداد 6 عدد سرور تحویل داده شدند و 2 عدد باقی مانده که حد اکثر تا 2 ساعت دیگه تحویل میدیم
H2A
July 22nd, 2012, 13:05
دادا من ی 1گیگ میخوام سفارش بدم
baghebahar
July 22nd, 2012, 13:30
ما منتظریم .......
H2A
July 22nd, 2012, 13:40
من سفارش دادم دادا
serverstar.ir
July 22nd, 2012, 14:05
تمامی سرورها تحویل داده شدند
borsekala
July 22nd, 2012, 14:23
بهتر بودن عنوان پست رو طوری می گذاشتید که در نگاه اول مشخص شود ماه اول تخفیف خورده و قیمتش 20 تومان ... می باشد.
به امید روزی که شفاف سازی تو تمام زمینه ها بوجود آید هرچند تا زمان مرگ من آن روز نخواهد آمد.
serverstar.ir
July 22nd, 2012, 14:47
توضیحات کامل هست تو پست اول
چیزی برای پنهان کردن وجود نداره
قیمت بسیار مناسب هست من نمیدونم چرا بعزی ها فکر میکنند چیز پی ان دارن میخرن ما اینجا سرور میفروشیم نه چیز پی ان که مای 2 تومن هستش :66:
serverstar.ir
July 22nd, 2012, 15:23
آفر تموم شده لطفا" از این آفر سفارش ندید شاید در آینده تعدادی سرور به این آفر اضافه کنیم
موفق باشید
H2A
July 22nd, 2012, 15:37
تمامی سرورها تحویل داده شدند
ماله من هنو معلقه!
کی اکتیو میکنی باو؟
serverstar.ir
July 22nd, 2012, 16:03
سلام متاسفانه آی پی خالی تموم کردیم و آفری که قرار بود 5 عدد سرور بهش اضافه بشه با سفارش شما 9 عدد شد 8 عدد تحویل داده شده و بعد آن شما سفارش دادید با این وجود چشم فردا تعداد آی پی به دستمون میرسه و در خدمتتون هستیم
reza*
July 23rd, 2012, 22:11
بهتر بودن عنوان پست رو طوری می گذاشتید که در نگاه اول مشخص شود ماه اول تخفیف خورده و قیمتش 20 تومان ... می باشد.
به امید روزی که شفاف سازی تو تمام زمینه ها بوجود آید هرچند تا زمان مرگ من آن روز نخواهد آمد.
عزیز این سیاست تبلیغاتی هست
فک نکنم قصد ایشون از انتخاب این گونه عنوان گمراه کردن خریدار بوده باشه ;)
توضیحات کامل هست تو پست اول
چیزی برای پنهان کردن وجود نداره
قیمت بسیار مناسب هست من نمیدونم چرا بعزی ها فکر میکنند چیز پی ان دارن میخرن ما اینجا سرور میفروشیم نه چیز پی ان که مای 2 تومن هستش :66:
چیز پی ان 3 تومن هست دوست عزیز :65: :d
AFRAMOBILE
July 24th, 2012, 21:45
فقط هارد بسیار کمه
7 گیگ که خود سیستم عامل هم یه قسمتیشو گرفته
serverstar.ir
July 24th, 2012, 22:29
فقط هارد بسیار کمه
7 گیگ که خود سیستم عامل هم یه قسمتیشو گرفته
تیکت کنید اضافه میشه
baghebahar
July 25th, 2012, 09:18
سلام
vps ما دیروز تا حالا در دسترس نیست
تیکت میزنیم جواب ندادید-تلفن میزنیم جواب .......!
مشکل چیه؟
serverstar.ir
July 25th, 2012, 10:18
سلام توضیح کلی میدم خدمتتون متاسفانه سرور 2 آلمانمون با 30 تا آی پی دیروز تمام آی پی هاش لاک شد به دلیل ابیوز تعدادی افرادی مریز این آلمانم رهم نکردو زد 30 تا آی پی رو بست انشالله امروز حل میشه
baghebahar
July 25th, 2012, 14:05
سلام
اقای عزیز سرویس شما به درد ما نمیخوره
درخواست برگشت هزینه داریم....
serverstar.ir
July 25th, 2012, 19:16
سلام
vps ما دیروز تا حالا در دسترس نیست
تیکت میزنیم جواب ندادید-تلفن میزنیم جواب .......!
مشکل چیه؟
دوست عزیز چیزی که داری میگی امکان نداره مگه میشه به تیکت جوای ندیم و یا به تلفن جواب ندیم الان تو شرایط هستیم که فشار کار زیاد هست ولی اینکه جواب نمیدیم قابل قبول نیست
baghebahar
July 26th, 2012, 01:01
دوست عزیز چیزی که داری میگی امکان نداره مگه میشه به تیکت جوای ندیم و یا به تلفن جواب ندیم الان تو شرایط هستیم که فشار کار زیاد هست ولی اینکه جواب نمیدیم قابل قبول نیست
سلام
دوست عزیز من نسبت به کسی قصد و ... ندارم.
اگر تیکت جواب داده بودید که مریض نبودم بگم جواب ندادید.
تلفنتون هم ساعت 9:07 * 25/7/2012 تماس گرفتم با این شماره 0936 753 8281 کسی جواب ندادید
و اینکه چرا این تیکت را بسته اید؟
[Ticket ID: 609360]
reza*
July 26th, 2012, 10:35
سلام
دوست عزیز من نسبت به کسی قصد و ... ندارم.
اگر تیکت جواب داده بودید که مریض نبودم بگم جواب ندادید.
تلفنتون هم ساعت 9:07 * 25/7/2012 تماس گرفتم با این شماره 0936 753 8281 کسی جواب ندادید
و اینکه چرا این تیکت را بسته اید؟
[Ticket ID: 609360]
عزیز اگه تیکت بسته بشه reply که بزنید دوباره باز میشه
واسه ما که اینجوری بوده
فشار کاریشون هم زیاد هست ممکنه متوجه نشده باشن
یکمی هم نیمه ی پر لیوان رو ببینید
baghebahar
July 26th, 2012, 11:54
عزیز اگه تیکت بسته بشه reply که بزنید دوباره باز میشه
واسه ما که اینجوری بوده
فشار کاریشون هم زیاد هست ممکنه متوجه نشده باشن
یکمی هم نیمه ی پر لیوان رو ببینید
ما هم نیمه پر و این تاییدکننده ها را دیدیم که سراغ ایشون اومدیم.اما....
اخرین reply واسه من بود و اکثریت بعد از گذشت 24-48 ساعت اگر پاسخی ندهند خودwhmcs یه میل به من هم میزنه و تیکت را بسته اعلام میکنه.
اما در اینجا مشخص بود که دستی بسته شده
serverstar.ir
July 26th, 2012, 12:19
ما هم نیمه پر و این تاییدکننده ها را دیدیم که سراغ ایشون اومدیم.اما....
اخرین reply واسه من بود و اکثریت بعد از گذشت 24-48 ساعت اگر پاسخی ندهند خودwhmcs یه میل به من هم میزنه و تیکت را بسته اعلام میکنه.
اما در اینجا مشخص بود که دستی بسته شده
دوست عزیز به تیکت ها تو اولین فرصت جواب داده میشه
تو این پست دوستان زیادی خرید کردند و دارن کار میکنند ولی تو 4 سرور مجازی از سرور 2 آلمانمون دادیم یک فرد که خدا ازش نگزره چنان پورت اسکن کرده که دیتاسنتر به ما گیر داد این فرد از اقرادی بود که تو همین چند روز آخر سرور خرید و 7 تومن پول داد و کلی به ما ضرر زد
baghebahar
July 26th, 2012, 13:04
دوست عزیز به تیکت ها تو اولین فرصت جواب داده میشه
تو این پست دوستان زیادی خرید کردند و دارن کار میکنند ولی تو 4 سرور مجازی از سرور 2 آلمانمون دادیم یک فرد که خدا ازش نگزره چنان پورت اسکن کرده که دیتاسنتر به ما گیر داد این فرد از اقرادی بود که تو همین چند روز آخر سرور خرید و 7 تومن پول داد و کلی به ما ضرر زد
بله کاملا مشخص است که با صبر و حوصله دارید پشتیبانی میکنید.
همون بهتر از جا دیگه گرفتی ما به کاربرای مصل شما نیاز نداریم شماره حساب ملت بدید
فکر کنم هزینه برای شما مهم نبوده که اومدین سرور را میداید 7 هزار تومان درسته ؟
فکر کنم جای بحثی وجود نداره کی چقدر پول داده و اینا ....
serverstar.ir
July 26th, 2012, 14:36
7 تومن واسه هفته اوله چشمات رو باز کن و ببین بعله بازم تکرار میکنم نه من و نه هیچ فروشنده دیگه ای با مشتری مصل شما حال نمیکنه 7 تومن پول دادی طوری تلبکار هستی که انگار زندگیتو بالا کشیدیم
ما به مشکل برخوردیم اونم از طریق یه کاربر مصل شما که امروز حل میشه اما هیچ دلیلس نداره مشتری بخواد بد صحبت کنه و یا حرفه اضافه بزنه
ما نه 7 تومن شما رو بالا کشیدیم و نه تا الان پول کسیو خوردیم
shangoli
July 26th, 2012, 15:58
من از ایشون چند ماهه سرور دارم راضیم ازشون حالا یه چند روز مشکل پیش اومده دیگه نباید اینقدر عجول باشید
baghebahar
July 26th, 2012, 18:24
7 تومن واسه هفته اوله چشمات رو باز کن و ببین بعله بازم تکرار میکنم نه من و نه هیچ فروشنده دیگه ای با مشتری مصل شما حال نمیکنه 7 تومن پول دادی طوری تلبکار هستی که انگار زندگیتو بالا کشیدیم
ما به مشکل برخوردیم اونم از طریق یه کاربر مصل شما که امروز حل میشه اما هیچ دلیلس نداره مشتری بخواد بد صحبت کنه و یا حرفه اضافه بزنه
ما نه 7 تومن شما رو بالا کشیدیم و نه تا الان پول کسیو خوردیم
چه دلیل داشته بیایید افر 7تومنی بزارید !!!؟؟؟؟ ( که اینقدر بزنی تو سر مشتری که 7 تومن دادی 7 میلیون که ندادی.شما بگو یک تومان در مقابلش بایدپاسخگو باشید...
حال کردن !!!!!!! ( یکی بیاد از حقش هم دفاع کنه نباید هم حال کنید)
دوست عزیز درست صحبت کنید تند نرو پیاده شو با هم بریم.اینقدر هم مصل مصل نکنید.لطفا....
هرکسی این خراب کاری را به بار اورده که من نباید پاسوز اون بشم.
شما هنوز سر موعود یک هفته نشده بلدی فاکتور بزنی اما نمیتونی جواب گو باشید.
من از ایشون چند ماهه سرور دارم راضیم ازشون حالا یه چند روز مشکل پیش اومده دیگه نباید اینقدر عجول باشید
دوست عزیز ما هم گول این همه تایید کردنا ها را خوردیم.که حالا باید حرف اضافی این اقا را تحمل کنیم.:-|
serverstar.ir
July 26th, 2012, 19:01
دوستان مشکل سرور 2 آلمان حل شد از دوستانی که شکیبا بودن تشکر میکنیم و براشون جبران میشه
reza*
July 26th, 2012, 20:15
چه دلیل داشته بیایید افر 7تومنی بزارید !!!؟؟؟؟ ( که اینقدر بزنی تو سر مشتری که 7 تومن دادی 7 میلیون که ندادی.شما بگو یک تومان در مقابلش بایدپاسخگو باشید...
دوست عزیز درست صحبت کنید تند نرو پیاده شو با هم بریم.اینقدر هم مصل مصل نکنید.لطفا....
دوست عزیز ما هم گول این همه تایید کردنا ها را خوردیم.که حالا باید حرف اضافی این اقا را تحمل کنیم.:-|
دوست عزیز به نظرم شما یکم داری احساسی بر خورد میکنی - ببینید شما 7000 تومان دادید و این نشون میده این اولین ماه هست که دارید خرید میکنید پس تو این مدت نمیتونین فایل مهم یا کاره خاصی با سرور کرده باشید که حالا به خاطر چند روز دان بودن این همه دارید هم خودتون و هم فروشنده رو عذاب میدید . به نظر من یکم عجولانه دارید تصمیم میگیرید و به خاطر مشکلی که فروشنده هیچ نقشی نداشته دارید بیش از حد به فروشنده فشار میارید . توجه داشته باشید این وسط بیشتر از همه فروشنده درگیر هست و مطمئن باشید فروشنده هر کاری از دستش بر میاد انجام میده .
ای کاش یکم صبور بودید . شاید فروشنده طرح خاصی واسه جبران این خسارت داشته باشه - درست نیست به خاطر یک اتفاق موقعیت شغلی کسی رو به خطر انداخت
serverstar.ir
July 26th, 2012, 23:57
دوست عزیز ما هم گول این همه تایید کردنا ها را خوردیم
آقا چه گولی خوردی هم حرفت خنده داره هم زشته بابا کسی ندونه انگار زندگیتو بالا کشیدیم 7 تومن پول پیش ما داری ما هم میدیم شما سفارش دادی مشکل پیش اومد تقصیر شما نبود ما هم نمیخواستیم اینطور بشه حالا هم شد و تموم شد و مشکل رفع شد گفتیم چشم 7 تومن پول دادید جون مارو که نمیخوای پول رو بشما میدیم
چه دلیل داشته بیایید افر 7تومنی بزارید !!!؟؟؟؟
اول ببخشید که اجازه نگرفتیم
دوم اینکه تو همین آفر خیلیا خرید کردند و بی دردسر دارن کار میکنن و بعد یک هفته اگر خواستند شارژ کردند و الان کاربر ما هستند
سوم این آفر 7 تومن واسه 1 هفته هست نه 1 ماه
serverstar.ir
July 27th, 2012, 00:00
دوستان لطفا" دیگه از این آفر سفارش ندید تموم شده و ما نمیتونیم بهتون از این آفر سرور بدیم شما سفارش میدید و ما شرمندتون میشیم
baghebahar
July 27th, 2012, 01:45
دوست عزیز به نظرم شما یکم داری احساسی بر خورد میکنی - ببینید شما 7000 تومان دادید و این نشون میده این اولین ماه هست که دارید خرید میکنید پس تو این مدت نمیتونین فایل مهم یا کاره خاصی با سرور کرده باشید که حالا به خاطر چند روز دان بودن این همه دارید هم خودتون و هم فروشنده رو عذاب میدید . به نظر من یکم عجولانه دارید تصمیم میگیرید و به خاطر مشکلی که فروشنده هیچ نقشی نداشته دارید بیش از حد به فروشنده فشار میارید . توجه داشته باشید این وسط بیشتر از همه فروشنده درگیر هست و مطمئن باشید فروشنده هر کاری از دستش بر میاد انجام میده .
ای کاش یکم صبور بودید . شاید فروشنده طرح خاصی واسه جبران این خسارت داشته باشه - درست نیست به خاطر یک اتفاق موقعیت شغلی کسی رو به خطر انداخت
سلام
دوست عزیز حرف شما متین اما ما فقط زمانی که down بود سرویس یکی تیکت reply کردیم و نوشیم
سلام
اشکال چیه ؟
C:\Users\>ping 176.9.249.254
Pinging 176.9.249.254 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 176.9.249.254:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
C:\Users\>
ایشون جواب ندادن فرداش ما تماس گرفتیم که مشکل چیه ؟
تلفون جواب نداند.
شما میفرمائید چیکار میکردیم؟؟
وقتی نه تیکت جواب نمیدهند و تلفن خوب باید از کجا پیگیری کرد؟
دوست عزیز ما هم گول این همه تایید کردنا ها را خوردیم
آقا چه گولی خوردی هم حرفت خنده داره هم زشته بابا کسی ندونه انگار زندگیتو بالا کشیدیم 7 تومن پول پیش ما داری ما هم میدیم شما سفارش دادی مشکل پیش اومد تقصیر شما نبود ما هم نمیخواستیم اینطور بشه حالا هم شد و تموم شد و مشکل رفع شد گفتیم چشم 7 تومن پول دادید جون مارو که نمیخوای پول رو بشما میدیم
چه دلیل داشته بیایید افر 7تومنی بزارید !!!؟؟؟؟
اول ببخشید که اجازه نگرفتیم
دوم اینکه تو همین آفر خیلیا خرید کردند و بی دردسر دارن کار میکنن و بعد یک هفته اگر خواستند شارژ کردند و الان کاربر ما هستند
سوم این آفر 7 تومن واسه 1 هفته هست نه 1 ماه
اقای عزیز مشکل سر 7 تومن نیست.شما افر 7 تومین دادی ما هم گرفتیم.منتها سرویستون بدرد ما نخورد چون down بود و بخاطر ای پی سرور و مسدود بود.فقط درخواست دادیم برگشت بزنید شما مدام گفتید صبر کنیم.وقتی اینجوری بود من ترجیح میدم با شما کار نکنم.ایرادی که نداره ؟
خوش بحال کسانی که با این افرها مشترک شما شد و الانه دارن از سرویسشون استفاده میکنند.
ما هم 7 تومن واسه یک هفته استفاده دادیم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
reza*
July 27th, 2012, 19:55
سلام
دوست عزیز حرف شما متین اما ما فقط زمانی که down بود سرویس یکی تیکت reply کردیم و نوشیم
سلام
اشکال چیه ؟
C:\Users\>ping 176.9.249.254
Pinging 176.9.249.254 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 176.9.249.254:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
C:\Users\>
ایشون جواب ندادن فرداش ما تماس گرفتیم که مشکل چیه ؟
تلفون جواب نداند.
شما میفرمائید چیکار میکردیم؟؟
وقتی نه تیکت جواب نمیدهند و تلفن خوب باید از کجا پیگیری کرد؟
اقای عزیز مشکل سر 7 تومن نیست.شما افر 7 تومین دادی ما هم گرفتیم.منتها سرویستون بدرد ما نخورد چون down بود و بخاطر ای پی سرور و مسدود بود.فقط درخواست دادیم برگشت بزنید شما مدام گفتید صبر کنیم.وقتی اینجوری بود من ترجیح میدم با شما کار نکنم.ایرادی که نداره ؟
خوش بحال کسانی که با این افرها مشترک شما شد و الانه دارن از سرویسشون استفاده میکنند.
ما هم 7 تومن واسه یک هفته استفاده دادیم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال این آفر هم تموم شد و ظاهرا مشکل آیپی ها هم درس شده
والا ایشون که با ما خیلی خوش برخورد بودن و مطمئن باشین اهل زور گفتن نیستن و به خاطر 7 تومان ( منظورم این نیست که 7 تومان مبلغ کمی هست ) موقعیت خودشون رو خراب نمیکنن
قبل از این که این مشکل آیپی ها پیش بیاد مبلغی چندین برابر مبلغ شما به ایشون داده بودم و به علت همین مشکل ایپی ها به من گفتن نمیتونم انجام بدن و مبلغ رو برگشت زدن
serverstar.ir
July 29th, 2012, 11:47
دوستان لطفا" دیگه از این آفر سفارش ندید تموم شده و ما نمیتونیم بهتون از این آفر سرور بدیم شما سفارش میدید و ما شرمندتون میشیم
serverstar.ir
September 24th, 2012, 14:04
تعداد 10 عدد سرور با این شرایط ارائه میشه
serverstar.ir
September 25th, 2012, 23:50
8 عدد سرور با اين شرايط باقي مونده
serverstar.ir
September 26th, 2012, 15:36
7 عدد سرور با اين شرايط باقي مونده
etanol
September 26th, 2012, 16:45
1Gb 8,000موجود است؟
etanol
September 26th, 2012, 16:56
سفارش دادم لطفا رسیدگی کنید.
با تشکر.
serverstar.ir
September 27th, 2012, 01:13
تحويل داده شد
etanol
September 27th, 2012, 01:37
تحويل داده شد
مشخصات برام تیکت نشده
تیکت هم زدم.
serverstar.ir
September 27th, 2012, 01:42
مشخصات برام تیکت نشده
تیکت هم زدم.
لطفا" دوباره بررسي كنيد
serverstar.ir
September 27th, 2012, 14:52
6 عدد سرور با اين شرايط باقي مونده
serverstar.ir
September 28th, 2012, 10:07
5 عدد سرور با اين شرايط باقي مونده
peyman0742
September 28th, 2012, 10:27
شما فقط برند سی پی یو رو نوشتید !!
مقدار سی پی یو لیمیت شده و تعداد هسته اختصاص یافته به هر پلان رو هم ذکر کنید
serverstar.ir
September 30th, 2012, 14:24
شما فقط برند سی پی یو رو نوشتید !!
مقدار سی پی یو لیمیت شده و تعداد هسته اختصاص یافته به هر پلان رو هم ذکر کنید
لیمیت نمیشه مگر قیر طبیعی مصرف بشه
serverstar.ir
October 2nd, 2012, 00:23
4 عدد سرور باقی مونده
sina_mech
October 2nd, 2012, 00:28
قیمت سرور 1 گیگ با هارد 250 و 2 آی پی را بفرمایید لطفاً (قیمت ها جداگانه :) ممنون )
serverstar.ir
October 2nd, 2012, 00:37
قیمت سرور 1 گیگ با هارد 250 و 2 آی پی را بفرمایید لطفاً (قیمت ها جداگانه :) ممنون )