توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مانیتور کردن پهنای باند مصرفی در vmware
sina_mech
July 10th, 2012, 14:31
سلام دوستان
در این انجمن خیلی دنبال راه حلی برای این موضوع بودم. متاسفانه کسی راهنمایی نکرده بود. حتی تو این تاپیک هم که به صورت موردی مطرح کردم، کسی پاسخی نداد: http://www.webhostingtalk.ir/f65/52963/
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که دقیقاً چه طور میتونم پهنای باند مصرف شده یک سرور مجازی رو مانیتور کنم و در صورت عبور از حد مجاز بهم آلارم بده.
با تشکر
HyperServer
July 10th, 2012, 16:49
سلام عزیز...
نمیدونم تا الان دقیق چی کار کردید اما باید sensor جدید اضافه کنید. سپس با فی+لترهای بالای صفحه snmp رو انتخاب کنید.
در کامپیوترهایی که می خواهید مانیتور بشن هم باید snmp و string فعال شده باشه. تا بتونن با سرور ارتباط برقرار کنند.
HyperServer
July 10th, 2012, 16:50
برای الارم هم باید trigger از نوع volume در قسمت notification بر روی گروپ تعریف کنید.
sina_mech
July 10th, 2012, 16:51
ممنون از راهنماییتون :) مشکل من همین فعال کردن snmp در سرورهای مجازیست. روی 2008، 2003 و centos و اینا چطور باید فعال کنم؟
HyperServer
July 10th, 2012, 17:04
روی سرور 2003 میرید control panel
قسمت add remove
add componenet
از قسمت managment and monitoring تیکت snmp رو میزنید.
سپس میرید administrative tools و services رو احرا میکنید.
بر روی snmp کلیک راست properties میکنید و از قسمت traps کلمه public رو add میکنید.
سپس به قسمت security میرید و در community مجدد public رو add میکنید و زیر برای مدیریت IPهای مجار هست.
sina_mech
July 10th, 2012, 17:08
واقعاً ممنون از راهنماییتون خیلی لطف کردید
میتونم چند لحظه آنلاین وقتتون رو بگیرم؟ بهتون پیام شخصی دادم :)