توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه
host-host
July 10th, 2012, 11:31
یه دامنه دات کام ثبت کردم و حالا می خوام اون دامنه رو به شخص دیگه ای بفروشم.
خریدار می خواد شرکت خدمات دهنده رو هم عوض کنه.
لطفا بگید باید چیکار کنم؟
Webramz
July 10th, 2012, 12:34
بهتر است پس از فروش دامنه، خریدار نسبت به تعویض شرکت خدمات دهنده اقدام نماید، در اینصورت لازم است این مسئله را خریدار با شرکت خدمات دهنده در میان بگذارد.
بطور کلی ،اگر رجیسترر بین دو شرکت (مبدا و مقصد) یکی باشند، اینکار به راحتی قابل انجام است. (Move دومین) و در غیر اینصورت نیاز به ترنسفر می باشد.
host-host
July 10th, 2012, 12:48
بطور کلی ،اگر رجیسترر بین دو شرکت (مبدا و مقصد) یکی باشند، اینکار به راحتی قابل انجام است. (Move دومین) و در غیر اینصورت نیاز به ترنسفر می باشد.
ترنسفر کردن هزینه ای هم داره؟
با توجه به اینکه کلیک خوری دامنه زیاد شده، امکان داره که شرکتی که باید دامین رو منتقل کنه، کاری کنه بعدا بتونه دامنه رو دوباره صاحب بشه؟
ccm
July 19th, 2012, 15:54
با سلام
بله ، ترنسفر هزینه داره
ترنسفر معادل تمدید یک دامنه هزینه داره و با ترنسفر کردن دامنه به صورت خودکار به مدت یک سال تمدید می شه ، به نظر من هزینه رو از صاحب جدید دامنه بگیرید ، بهتره !
در موقع ترنسفر خیلی مواظب باشید و سعی کنید رمز انتفال دامنه رو خودتون تعیین کنید و رمز هم طولانی و با حروف بزرگ و کوچک و اعداد و علایم باشه.
بنظر من شما دامنه رو از قفل در بیارید و رمز عبور رو به صاحب جدید دامنه بدین و بعد از تایید رمز که باید بعد از مرحله ی پرداخت هزینه ترنسفر وارد کنید،
هزینه ی توافقی دامنه رو صاحب جدید دامنه بگیرید تا شخص مطمئن بشه که دامنه برای شماست و در صورت عدم پرداخت هزینه دامنه رو قفل کنید تا دامنه منتقل نشه
*انتقال دامنه حدود 7 روز طول می کشه که باید در این مدت دامنه از حال قفل خارج باشه*
موفق باشید