ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور برای هاستینگ

shivahost
July 9th, 2012, 14:28
سلام،

تصمیم گرفتیم سرور جدید برای مجموعه خودمون تهیه کنیم.

دوستان همکار پیشنهادشون برای یک سرور جهت هاست اشتراکی چیه؟ مشخصات خوب از نظر ram , cpu , hdd , bandwidth و ... چی پیشنهاد می کنید؟

اگر بشه در کنار هاست اشتراکی به عنوان هاست دانلود هم سرویس بده بهتر.

منتظر استفاده از پیشنهادات و تجربیات دوستان هستم.

Ashkankamangar.ir
July 9th, 2012, 15:15
برای هاست اشتراکی بهتره فکرتون رو هارد خوب
و سی پی یو قوی باشه
cpu های زئون و هارد های enterprise عالی هستند برای کار هاستینگ

razavihost
July 9th, 2012, 15:23
http://www.webhostingtalk.ir/f11/41170/index31.html#post486092
سلام موارد ex6 و ex6s بهترین مورد هستن برای این کار.
فروش ویژه با پرداخت هزینه ستاپ به مدت 10 روز با تخفیف 15% و تخفیف 7%
کد تخفیف : 15 (فقط فاکتور اول) تاریخ اعتبار کد 20/07/2012
کد تخفیف : 7 (ماه اول و تمدید) تاریخ اعتبار کد 15/07/2012

فرصت را از دست ندهید

Ashkankamangar.ir
July 9th, 2012, 15:26
سلام موارد ex6 و ex6s بهترین مورد هستن برای این کار.
دقیقا چون هم زئون هست و هم هارد enterprise داره
خود من هم از ex6 و ex8 برای هاست استفاده میکنم

j4b3r
July 9th, 2012, 16:07
سلام
پیشنهاد من اینه
سی پی یو زئون یا دوال زئون
رم مینیمم 16
هرارد sas برای سیستم عامل و بانک اطلاعاتی
و یه هارد حرفه ای برای فایل ها با 1 - 2 ترابایت حجم ترجیحا raid 1 اگر خواستید

asrhosting
July 9th, 2012, 16:30
سلام،

تصمیم گرفتیم سرور جدید برای مجموعه خودمون تهیه کنیم.

دوستان همکار پیشنهادشون برای یک سرور جهت هاست اشتراکی چیه؟ مشخصات خوب از نظر ram , cpu , hdd , bandwidth و ... چی پیشنهاد می کنید؟

اگر بشه در کنار هاست اشتراکی به عنوان هاست دانلود هم سرویس بده بهتر.

منتظر استفاده از پیشنهادات و تجربیات دوستان هستم.

ببنید هاست سایت و هاست دانلود باید کنار یک دیگه نباشن چون واقعا کیفیت هاست اشتراکی می یاد پایین وقتی سایت دانلود هم روش باشه .
وقتی روی سرور ماژول ها برای سایت باشه امکان اینکه فشار وارد بشه و هاست دانلود اون کارایی خودش رو نده زیاده بخصوص در مورد وب سرور مثلا شما وب سرور nginx رو می زارین برای دانلود که با هاست اشتراکی اصلا همخونی نداره .
و همچنین بودجه شما هست که سرور خوب و دیتا سنتر خوب رو تعیین می کنه .

Ahmad110
July 9th, 2012, 16:30
سرور ex4-s هتزنر هم عالیه . قیمتش هم مناسبه .

EX-4S - Intel® Core™ i7-2600 Quad-Core inkl. - 4 cores!
32 GB DDR3 RAM
2 x 3 TB 6 Gb/s HDD SATA3
Unlimited traffic*

ستاپ فی = 59 یورو
هزینه ماهیانه = 65 یورو

persiantools
July 9th, 2012, 16:51
برای هاستینپ ex8s بهتره یا ex10 ?

shivahost
July 9th, 2012, 17:17
ببنید هاست سایت و هاست دانلود باید کنار یک دیگه نباشن چون واقعا کیفیت هاست اشتراکی می یاد پایین وقتی سایت دانلود هم روش باشه .
وقتی روی سرور ماژول ها برای سایت باشه امکان اینکه فشار وارد بشه و هاست دانلود اون کارایی خودش رو نده زیاده بخصوص در مورد وب سرور مثلا شما وب سرور nginx رو می زارین برای دانلود که با هاست اشتراکی اصلا همخونی نداره .
و همچنین بودجه شما هست که سرور خوب و دیتا سنتر خوب رو تعیین می کنه .

خب اگر توسط دو سرور مجازی این دو از هم تفکیک بشوند چطور؟

Maya
July 9th, 2012, 17:25
پورت سرورم هم در نظر بگیرید بالاخره هر سرور یک مقداری پورت داره و ما نمیتونیم روی یک سرور با پورت نامحدود داشته باشیم و سرور ضعیف میشه
موفق باشید

asrhosting
July 9th, 2012, 18:11
خب اگر توسط دو سرور مجازی این دو از هم تفکیک بشوند چطور؟

این طور باید مجازی ساز نصب بشه که قدرت واقعی سرور به یک یا دو وی پی اس منتقل نمی شه .
کلا اگر بودجه اش براتون فراهم هست دو سرور رو از هم جداکنید .
اگر نه می تونید یه سرور قوی بخرین و دو وی پی اس بزارین و تنظیم کنید که هاست دانلود نتونه بیشتر 80% سرعت و سی پی یو رو اشغال کنه ، که برا هاست اشراکی مشکل ساز نشه . ( در مورد هارد هم بهتره هارد بخش دانلود و اشتراکی جدا از هم باشن )

shivahost
July 9th, 2012, 20:23
خب، با توجه به نظرات دوستان برای سرور دانلود بعدا برنامه ریزی جداگانه می کنیم و فعلا روی همین هاست اشتراکی تمرکز می کنیم.

بعد از مشخصات سخت افزاری سرور، مهمترین بخش قضیه اینه که کدام دیتاسنتر را پیشنهاد می کنید؟ پیشنهاد های مناسبی از iweb داشتیم. نظری هست؟

korosh-eghbali
July 9th, 2012, 22:16
با سلام
از کشور آلمان و انگلستان در خدمتم
با پورت های قوی و منابع اختصاصی
شروع قیمت 16 هزار تومان ماهیانه
دل وی پی اس|هاست لینوکس|میزبانی وب|میزبانی لینوکس|پنل اس ام اس|طراحی سایت|دامنه|دامین|وی پی اس|سرور مجازی (http://www.dellvps.com)

mohsened
July 9th, 2012, 23:16
یرای کانادا پیشنهاد می کنم با Hostpolis در ارتباط باشید .

قزوین هاست
July 9th, 2012, 23:27
این ها منتخب ترین هستند
خواستید می توانیم براتون خرید کنیم
ایکس ال هاست آمریکا
آی وب کانادا
ولداستریم هلند
هتزنر آلمان

Hostpolis
July 9th, 2012, 23:27
سلام،

در صورتیکه در مورد سخت افزار به نتیجه رسیدید بفرمائید تا براتون تعرفه ارسال کنیم و اگر هنوز سخت افزار مورد نظرتون رو شناسایی نکردید، خوشحال میشیم که برای انتخاب سخت افزار کمکتون کنیم.

قزوین هاست
July 9th, 2012, 23:31
سرور اختصاصی می خواید یا مجازی؟

shivahost
July 9th, 2012, 23:41
سرور اختصاصی می خواید یا مجازی؟

اختصاصی قربان

shivahost
July 9th, 2012, 23:42
سلام،

در صورتیکه در مورد سخت افزار به نتیجه رسیدید بفرمائید تا براتون تعرفه ارسال کنیم و اگر هنوز سخت افزار مورد نظرتون رو شناسایی نکردید، خوشحال میشیم که برای انتخاب سخت افزار کمکتون کنیم.

خوشحال میشم لیستی از امکانات شما را هم برای بررسی داشته باشیم

shivahost
July 10th, 2012, 00:00
همکار عزیز hostpolis چرا انقدر سایتتون درب و داغون و ناقصه!؟ مخصوصا قالب whmcs تون! اسلایدر اول سایت هنوز هم روی نوروز 90 مانده!

قزوین هاست
July 10th, 2012, 00:01
بله.همانطور که عرض کردم می توانم براتون تهیه کنم از هر جا بخواید

shivahost
July 10th, 2012, 00:03
این ها منتخب ترین هستند
خواستید می توانیم براتون خرید کنیم
ایکس ال هاست آمریکا
آی وب کانادا
ولداستریم هلند
هتزنر آلمان

خیلی عجله ندارم برای همین حسابی می خواهم بررسی کنم.

سرور های پیشنهادی تون که مناسب برای یک shared hosting قدرتمند و سریع باشه چیه؟ در سایتتون چیزی نبود!

Hostpolis
July 10th, 2012, 00:17
سایت ما عمرش به سر اومده، عمده فعالیت ما روی سرور و کولوکیشن متمرکز شده که البته توسط دیگر همکارانی که در این انجمن فعال هستند به فروش میرسه و ما معمولا فروش مستقیم نداریم.

نام هاست پولیس رسما به Synaptica تغییر کرده ولی برای آغاز به کار سایت منتظر اتمام پروژه سازه دیتاسنتر جدیدمون هستیم.

در شبکه فعلی فروش نداریم ولی در شبکه جدید از ماه آگست فروش خواهیم داشت و از اواخر این هفته تاپیک پیش فروش میزنیم.

مشخصات شبکه جدید:

22 گیگابیت ورودی شبکه از 7 سرویس دهنده در آغاز به کار (افزایش ظرفیت تا 80 گیگابیت ظرف 1 سال اول و افزایش اتصال از 7 شبکه به 13 شبکه)
آی پی های کانادا (و آمریکا)
میزبانی سرورهای اینتل i3 - x3440 - E3-1230 - Q8400 - E5620 - E5506 - E5502 - E5-2620
برق redundant
تضمین آپتایم 100% و SLA Credit در صورت قطعی

نمایندگی Plesk و Cpanel و دایرکت ادمین بصورت مستقیم هستیم.

نحوه کار شبکه جدید با 3 شبکه فعلی ما بسیار متفاوت هست و به لحاظ کیفیتی قابل مقایسه نیست.

در پایان اگر سوالی در مورد مسائل فنی دارید خوشحال میشم پاسخگو باشم.

shivahost
July 10th, 2012, 00:22
سایت ما عمرش به سر اومده، عمده فعالیت ما روی سرور و کولوکیشن متمرکز شده که البته توسط دیگر همکارانی که در این انجمن فعال هستند به فروش میرسه و ما معمولا فروش مستقیم نداریم.

نام هاست پولیس رسما به Synaptica تغییر کرده ولی برای آغاز به کار سایت منتظر اتمام پروژه سازه دیتاسنتر جدیدمون هستیم.

در شبکه فعلی فروش نداریم ولی در شبکه جدید از ماه آگست فروش خواهیم داشت و از اواخر این هفته تاپیک پیش فروش میزنیم.

مشخصات شبکه جدید:

22 گیگابیت ورودی شبکه از 7 سرویس دهنده در آغاز به کار (افزایش ظرفیت تا 80 گیگابیت ظرف 1 سال اول و افزایش اتصال از 7 شبکه به 13 شبکه)
میزبانی سرورهای اینتل i3 - x3440 - E3-1230 - Q8400 - E5620 - E5506 - E5502 - E5-2620
برق redundant

نحوه کار شبکه جدید با 3 شبکه فعلی ما بسیار متفاوت هست و به لحاظ کیفیتی قابل مقایسه نیست.

ممنون از توضیحات خوبتون، مطمئنا تا آخر هفته باید صبر کنم.

قزوین هاست
July 10th, 2012, 01:17
رم 16 یا 8 یا 24بفکر میکنم کافی باشه.داخل سایت دیتاسنتر هست.ما چون سرور فعلا نمیفروشیم داخل سایت نگذاشتیم و برای اینکه می توانیم خریداری کنیم عرض کردم که خواستید در خدمتیم

shivahost
July 10th, 2012, 14:53
کسی از دیتاسنتر های ترکیه سرویس میده؟ نظر دوستان در مورد ترکیه چیه؟

Arna
July 10th, 2012, 14:54
گزینه های خیلی بهتری هم وجود داره جناب

shivahost
July 10th, 2012, 14:55
گزینه های خیلی بهتری هم وجود داره جناب

بله، ممنون، در حال بررسی هستیم گفتیم اگر کسی تجربه ای داره در اختیار ما بگذاره.

shivahost
July 10th, 2012, 15:26
عجب تصمیم گیریه سختی شده...

کدام این CPU ها بهتره برای سرور هاست اشتراکی لینوکس:

Quad Core Xeon +3200 4Cores

Intel Core i7 920/930 8Cores

Hostpolis
July 10th, 2012, 16:06
وقتی صحبت از سرور میکنید پردازنده های دسکتاپ معنی خودشون رو از دست میدن. طبیعتا حتی با کلاک اسپید ضعیف تر پردازنده های زئون برتری دارند چرا که:

1- پردازنده سرور برای صرفا انجام process بهینه شده.
2- درون پردازنده های سری i اینتل GPU هم تعبیه شده و شما عملا دارین هزینه استفاده نکردن رو پرداخت میکنید و کارایی کمتری میگیرید از پردازنده.

سری به سایت های benchmarking بزنید. ببینید مقایسه با فاکتور تست مشابه که دو پردازنده در یک محیط تست شده باشند پیدا میکنید یا خیر.

shivahost
July 12th, 2012, 14:59
همچنان منتظر نظرات و آفرهای دیگر همکاران هستم.

razavihost
July 12th, 2012, 15:10
همچنان منتظر نظرات و آفرهای دیگر همکاران هستم.

همش همینا بود

pardishosting
July 12th, 2012, 15:14
از لیزوب می تونم سرویس بدم.
اما قیمتش با هت زنر و کیم سوفی خیلی فرق داره.

asrhosting
July 12th, 2012, 15:14
دیدم بحث هاست پلیس شد چند نکته بگم :
از هاست پلیس خرید نکنید . یه خرید واقعا ناموفق داشتیم ( پورت افقضاح ... قطعی های مکرر در روز !!! ... سوختن روتر ... آی پی هاش یه رنج رو ( 256 تا رو ) با یه میکروتیک میشه فرستاد بهشت زهرا :دی

shivahost
July 12th, 2012, 17:13
رسما تا بحال با هتزنر کار نکردیم اما توجه خوب دوستان به این دیتاسنتر باعث شده نگاهی هم به شرایط آن بیاندازیم.

برای یک هاست پرقدرت اشتراکی فکر می کنم سرورهای ex6 و ex6s مناسب هستند، نظر دوستان چیه؟

Hostpolis
July 12th, 2012, 18:02
دیدم بحث هاست پلیس شد چند نکته بگم :
از هاست پلیس خرید نکنید . یه خرید واقعا ناموفق داشتیم ( پورت افقضاح ... قطعی های مکرر در روز !!! ... سوختن روتر ... آی پی هاش یه رنج رو ( 256 تا رو ) با یه میکروتیک میشه فرستاد بهشت زهرا :دی

عذر می خوام، شما؟ لطف می کنید برای فرمایشاتتون سند و مدرک هم ارائه کنید؟

این تاپیک محل انتقاد و پیشنهاد برای ما نیست. صاحب تاپیک سوال مشخص کردن و ما هم سعی کردیم راهنمایی کنیم. شما اگر نارضایتی دارید فکر میکنم جاهای دیگر برای ابراز این نارضایتی هست.

shivahost
July 12th, 2012, 18:56

مشخصات شبکه جدید:

برق redundant

به اواخر این هفته رسیدیم.... منتظریم

Hostpolis
July 12th, 2012, 19:35
اگر امکان داره، لطفا آدرس ایمیلتون رو برای ما ارسال کنید تا آفر رو جلوتر از قرار دادن در اینجا، براتون ارسال کنم.

shivahost
July 12th, 2012, 20:41
اگر امکان داره، لطفا آدرس ایمیلتون رو برای ما ارسال کنید تا آفر رو جلوتر از قرار دادن در اینجا، براتون ارسال کنم.

info@shivahost.ir

shivahost
July 12th, 2012, 21:48
رسما تا بحال با هتزنر کار نکردیم اما توجه خوب دوستان به این دیتاسنتر باعث شده نگاهی هم به شرایط آن بیاندازیم.

برای یک هاست پرقدرت اشتراکی فکر می کنم سرورهای ex6 و ex6s مناسب هستند، نظر دوستان چیه؟

کسی نظری، آفری، چیزی برای هتزنر نداشت؟

shivahost
July 13th, 2012, 14:27
دوستان کسی در مورد ex6 هتزنر راهنمایی می کنه که قدرتش برای هاستینگ مناسبه یا نه؟ برای چه تعداد سایت معمولی مثلا نیوک و وردپرس و جوملا و .... مناسبه؟

Ashkankamangar.ir
July 13th, 2012, 14:28
رو ex6 من 300 سایت دارم لود رو 1.2 درصده

razavihost
July 13th, 2012, 20:54
CPU : Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 16 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software- RAID 1 class Enterprise
Port : 100Mbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4

سفارش (http://portal.routervps.biz/cart.php?a=add&pid=11)

ستاپ : € 69.00
ماهانه : € 69.00

این سرور با 7% تخفیف همیشگی میدم اگه خواستین.اکثر یوزر هامون هم از این سرور واسه هاستینگ استفاده میکنن.
چند موردی هم ex10 استفاده میکنن

amin7x
July 13th, 2012, 21:14
از دیتاسنتر رداستیشن در خدمتیم

CPU: Quad Core 3.20Ghz
Ram : 16GB DDR3 Max 32GB
Hard : 2 x 120GB SSD or 2 x 2TB SAS
Raid : Dell H200 , Raid 1/0/10
Port : 1 Gbps
BW : 30TB / Month
Free KVM

قیمت : £99.99

قیمت پوند : 3500

shivahost
July 14th, 2012, 03:24
با تشکر از همه دوستان، سرور مورد نظر انتخاب و خریداری شد.