ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ip استاتیک

alireza.076
July 9th, 2012, 13:24
سلام.
من یه کامپیوتر دارم و چند نفری با دوستام یه اینترنت پر سرعت راه انداختیم. یه vmware نصب کردم و توش چند تا ویندوز که میخواستم بدم به دوستام. یه جورایی میتونم بگم مثل سرور مجازیه.
همه ی این ها به کنار مشکل من ip هست
هیچ راهی نیست که من ip استاتیک نخرم و برای هر کدوم از ویندوز ها یه ip جدا تعریف کنم؟ دستی نمیشه وارد کرد؟ اگه هیچ راهی نیست بگید غیر از ip استاتیک خرید راه های به صرفه تری برای این کار هست؟

خواهش میکنم نگید که این کار رو نکن به صرفه نیست و از این حرفا... فقط راهنمایی کنید که چه راه هایی هست

خیلی ممنونم

amirlord
July 9th, 2012, 14:02
سلام
DNS ست کنید . رایگانش هم بصورت ساب دومین هست :
Managed DNS | Outsourced DNS | Anycast DNS (http://dyndns.com/)
اگر ویندوز هستند نرم افزار dyndns رو نصب کنید و تنظیمات رو انجام بدید . بدون نیاز به آی پی میتونید به سرور مجازی دسترسی داشته باشید . البته قبلش از دسترسی سرور مجازی ها به اینترنت مطمئن بشید .

Sajad
July 9th, 2012, 14:32
سلام
اگر ویندوز هستند نرم افزار dyndns رو نصب کنید و تنظیمات رو انجام بدید . بدون نیاز به آی پی میتونید به سرور مجازی دسترسی داشته باشید . البته قبلش از دسترسی سرور مجازی ها به اینترنت مطمئن بشید .

این روش IP اصلی رو میشناسه و قرار نیست برای هر ویندوز DNS جدا بده.

شما به اجبار اگه میخواهید از بیرون به سرورها دسترسی داشته باشید باید برای هر کدوم آیپی جدا تهیه کنید.
یا اگر نه و استفاده خاصی از سرورها میخواهید بکنید میتونید از Port forward استفاده کنید. به این شرط که روی همه سرورها نخواسته باشید از پورت 80 یا امثالهم استفاده کنید.

alireza.076
July 9th, 2012, 17:04
من خوب متوجه نشدم. یعنی منظور شما اینه که هیچ راهی نیست؟
همشون ویندوز نیستند. لینوکس هم هستند

amirlord
July 9th, 2012, 17:27
بله سجادجان درست میگن . توجه نکرده بودم . همونطور که ایشون گفتند میتونید برای هر کدومشون یک پورت در نظر بگیرید . مثلا اگر میخواید روی همه وب سرور بالا بیارید . پورت هاشون رو هر کدوم تغییر بدید مثلا 81 82 83 . بعد از داخل روتر از آی پی استاتیک به هر کدوم فوروارد کنید . این مورد قبلا تو فروم بحث شده .

alireza.076
July 9th, 2012, 17:30
یعنی اینکه فقط یک ip استاتیک تهیه کنم بعد برای هر سرور یک پورت جدا بزارم؟ بعد مشکلی پیش نمیاد؟ چون میخوام یکی دو تا هم اجاره بدم

amirlord
July 9th, 2012, 17:32
مسلما کسی که اجاره میکنه تقاضای آی پی اختصاصی میکنه !

alireza.076
July 9th, 2012, 17:41
خوب در اون حالت میگم 5تومن بابت ip اختصاصی بده :D
همه که نیاز به ip اختصاصی ندارند. قیمت اگه پایین باشه شاید عملی بشه. نظرتون چیه؟
ببخشید میتونم در یاهو با شما در تماس باشم؟

alireza.076
July 10th, 2012, 09:42
میشه بگید چه عبارتی رو توی انجمن سرچ کنم؟ یا اگه میشه لطف کنید لینک صفحه آموزش این کارو بهم بدید. خیلی ممنون

hos7ein
July 10th, 2012, 12:48
سلام

این سرویس فکر نکنم الان رایگان باشه!درسته؟؟یا من اشتباه میکنم؟؟؟

alireza.076
July 10th, 2012, 18:32
دوستان. خواهش میکنم کمک کنید. تایپک خوابید

alireza.076
July 15th, 2012, 00:04
دوستان. این مشکل من هنوز رفع نشده. تایپک خوابیدا

alireza.076
July 19th, 2012, 12:11
-------up------

alireza.076
July 20th, 2012, 02:34
یه سواله دیگه. میخوام برای چند سرور ای پی اختصاصی قرار بدم. چجوری میتونم ای پی هایی که از شرکت تهیه میکنم رو به ویندوز ست کنم؟