توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور رزرو
smakhavan
July 8th, 2012, 13:58
سلام
اگه من دو تا سرور مجازي داشته باشم (از دو تا سرويس دهنده مختلف) چطور ميتونم يكي را رزرو ديگري قرار بدهم. فرض كنيم اطلاعات و ساختار ديتابيسي هر دو يكي است اما ميخواهم اگر يكي داون شد يا بار زيادي روش افتاد اون يكي كمكش كند. چه راهي براي اين كار وجود داره؟
tizparvaz
July 8th, 2012, 14:17
سلام
اگه من دو تا سرور مجازي داشته باشم (از دو تا سرويس دهنده مختلف) چطور ميتونم يكي را رزرو ديگري قرار بدهم. فرض كنيم اطلاعات و ساختار ديتابيسي هر دو يكي است اما ميخواهم اگر يكي داون شد يا بار زيادي روش افتاد اون يكي كمكش كند. چه راهي براي اين كار وجود داره؟
سلام
فک میکنم از طریق تعریف دی ان اس بشه اگر سایت هست و دومین ست کردید روش از طریق دی ان اس میشه یه همچین کاریو کرد البته تقریبا
Metalik
July 8th, 2012, 15:04
به این روش ها load balancing گفته می شه که به دو صورت نرم افزاری و سخت افزاری قابل انجام می باشد.
smakhavan
July 8th, 2012, 15:55
سلام
فک میکنم از طریق تعریف دی ان اس بشه اگر سایت هست و دومین ست کردید روش از طریق دی ان اس میشه یه همچین کاریو کرد البته تقریبا
ميشه توضيح بدهيد منظورتون چيه از طريق دي ان اس؟
يعني اينكه من توي ns1 بيام و آي پي سرور اول را مشخص كنم و توي ns2 آي پي سرور دوم را؟
smakhavan
July 8th, 2012, 15:59
به این روش ها load balancing گفته می شه که به دو صورت نرم افزاری و سخت افزاری قابل انجام می باشد.
تا اونجايي كه ميدونم براي لود بالانس بايد يك سرور سوم هم داشته باشم. حالا اگه اون سرور بالانسر قطع بشه چي؟ كي بار را تقسيم ميكنه؟