بنده یه سرور مجازی با رم 512 با قیمت خوب میخواستم و با پهنای باند زیاد از یکی از کشور های انگلستان یا روسیه یا کشور های نزدیک ایران با پینگ خوب وکیفیت عالی از المان یا فرانسه نمیخواستم
ممنون میشم دوستان افر بدند و ای پی واسه تست پینگ هم بزارید با تشکر ;;)
amirizadi
July 8th, 2012, 11:04
با سلام
512 رم
30 گیگ هارد
پهنای باند نامحدود
ماهانه 20.000
فرانسه
ای پی پیغام خصوصی شد
CANOR
July 8th, 2012, 11:12
آلمان و فرانسه که نزدیکتر از انگلستان هستند!
پینگشون هم تفاوت چندانی با هم نداره
MagicVps.Com
July 8th, 2012, 11:22
از المان یا فرانسه نمیخواستم
با سلام
512 رم
30 گیگ هارد
پهنای باند نامحدود
ماهانه 20.000
فرانسه
ای پی پیغام خصوصی شد
فکر میکنم ایشون با زبان شیرین فارسی نوشتن و گفتن یعنی شما متوجه نشدین
orawis
July 8th, 2012, 11:32
;;) ایول خیلی باهاله اینجا من فکر کنم اینجای ایرانی نداریم من خودم بالا میگم المان فرانسه نمیخوام همه المان و فرانسه میدن :d
HyperServer
July 8th, 2012, 11:42
;;) ایول خیلی باهاله اینجا من فکر کنم اینجای ایرانی نداریم من خودم بالا میگم المان فرانسه نمیخوام همه المان و فرانسه میدن :d
با سلام...
http://www.webhostingtalk.ir/f15/51727/
majidisaloo1
July 8th, 2012, 11:48
به دلیل این که آلمان و فرانسه از نظر قیمتی که دارن کیفیتی خوبی هم میدن ....
mehrshad.ho
July 8th, 2012, 11:49
فرانسه با آی پی سوئیس به کارت میاد ؟
orawis
July 8th, 2012, 11:55
فرانسه با آی پی سوئیس به کارت میاد ؟
ببنید چون من واسه یه چیزی استفاده میکنم که کاربر وقتی وصل میشه باهاش زبانش تغییر میکنه وناراضی هستند کلا بیخیال المانو فرانسه شدم البته المان و فرانسه هم قبلا استفاده کردم کلا راضی نیستم
mehrshad.ho
July 8th, 2012, 12:20
آلمان و فرانسه انتخاب بسیار مناسب هستند احتمالا فروشنده قبلی روی سرور زیاد vps داده برای همین سرعت پایین بوده و ناراضی هستید
amirizadi
July 8th, 2012, 14:03
عذر خواهی میکنم
من فکر کردم نوشتید از المان یا فرانسه میخواهید
باز هم عذر خواهی میکنم
taghi.karimi
July 8th, 2012, 14:17
از انگلستان در خدمتیم
رم 512
هارد 50
پورت 1گیگابایت
پهنای باند بالا
سی پی یو 1 هسته اختصاصی
سیستم عامل دلخواه
ماهیانه 15 هزار تومان
tizparvaz
July 8th, 2012, 14:26
با سلام
از کانادا و انگلیس میتونمبهتون سرویس بدم
orawis
July 8th, 2012, 14:44
برای من پینگ پایین بودنش خیلی مهمه به نطر شما از ترکیه هم سرور میده یا دوستان خودشون نمایندگی داشته باشند از ترکیه یا هندوستان یا عربستان درکل کشور های همسایه ایران ؟
tizparvaz
July 8th, 2012, 14:58
برای من پینگ پایین بودنش خیلی مهمه به نطر شما از ترکیه هم سرور میده یا دوستان خودشون نمایندگی داشته باشند از ترکیه یا هندوستان یا عربستان درکل کشور های همسایه ایران ؟
من نمیدونم چرا همه فک میکنن پینگ پایین باشه دیگه حله !! واقعا چرا ؟
انگلیس ینگ خوبی به ایران داره مشکل زبان هم نداره زبانش انگلیسیه
پینگ این لحظه من ۱۲۰ هست
MagicVps.Com
July 8th, 2012, 18:49
با سلام وخسته نباشید
بنده یه سرور مجازی با رم 512 با قیمت خوب میخواستم و با پهنای باند زیاد از یکی از کشور های انگلستان یا روسیه یا کشور های نزدیک ایران با پینگ خوب وکیفیت عالی از المان یا فرانسه نمیخواستم
ممنون میشم دوستان افر بدند و ای پی واسه تست پینگ هم بزارید با تشکر ;;)
این افر هست اگر خواستید التبه هنوز تاپیک اپدیت نکردم سرور جدید مجددا خریداری شدهو ایتخفیف ماه اول فعال شده مدتی بود دیگه باری ماه اول تخفیف نداشت
فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/f15/33181)
رم 1 گیگ هارد 12 گیگ پورت 1 گیگ پهنای باند نامحدود ماه اول 15 تومن از ماه دوم28 تومن
رم 512 هارد 12 گیگ پورت 1 گیگ پهنای باند نامحدود ماه اول 15 تومن از ماه دوم 20 تومن