ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ويژه ی سرور مجازی --- سی پنل رایگان !

camelian77
July 8th, 2012, 00:26
مفتخریم که یه آفر ویژه بدیم به سبک دوستان !

نکاتی در باره‌ی این آفر:

منابع به صورت کاملا اختصاصی dedicated & reserved ارائه می‌شوند.
پردازشگر محدود نشده و به طور کامل می‌توانید استفاده کنید!
پشتیبانی از طریق تیکت و چت هست. متاسفانه به دلیل شرایطی که این بغل نوشته امکان پشتیبانی تلفنی نداریم!
دسترسی VMware Console کامل داده می‌شه.
تعویض سیستم عامل کاملا رایگان هست (هر تعداد)
اسکریپت ها و نرم افزارهای اولیه رو ما نصب می‌کنیم (رایگان!) این شامل کنترل پنل هاست و برنامه های چیز میز ...

قاتون برگشت وجه:

در سه روز اول استفاده، بدون هیچ پیش شرطی مبلغ پرداختی عودت داده می‌شه.

سرعت پورت:

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/7069-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%D9%8A%DA%98%D9%87-%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-port3-png

با توجه به عدم oversell پورت ۱۰۰ مگابیت برای وی پی اس ها گارانتی می‌شه. هیچ پورتی روی سرورهای ما بسته نیست.

سرور های مجازی هتزنر

EconoPack

حافظه رم: ۲۵۶ مگابایت اختصاصی
فضای هارد اختصاص یافته : ۲۰ گیگابایت
پهنای باند : ۱٫۵ ترابایت
پورت: ۱ گیگابیت

قیمت آفر: ماهیانه ۹۰۰۰ تومان

NominalPack

حافظه رم: ۵۱۲ مگابایت اختصاصی
فضای هارد اختصاص یافته : ۵۰ گیگابایت
پهنای باند : ۲ ترابایت

قیمت آفر: ماهیانه ۱۲۰۰۰ تومان

ProPack

حافظه رم: ۱۰۲۴ مگابایت اختصاصی
فضای هارد اختصاص یافته : ۱۰۰ گیگابایت
پهنای باند : نامحدود

قیمت آفر: ماهیانه ۱۸۰۰۰ تومان

پشتیبانی نرم‌افزاری -- سخت افزاری و انتقال سایت‌ها

سی پنل:

با توجه به اینکه این سرور جدید ما هست آی پی ها استفاده نشده اند و سی پنل به مدت ۴۵ روز روی این سرور ها رایگان هست.

سیستم عامل:

ویندوز سرور ۲۰۰۳ (۳۲ بیت و ۶۴ بیت) + ویندوز سرور ۲۰۰۸ R2 (۳۲ بیت و ۶۴ بیت) + لینوکس: سنت او اس، اوبونتو و اوپن سوزه

در مورد نصب و عملکرد اسکریپت ها و نرم افزار ها (مثلا جوملا یا IIS ) ما حداکثر کمک خودمون رو انجام می‌دیم.

هارد:

امکان ارائه‌ی هارد های بالاتر هم هست. در صورت نیاز مشخصات سخت افزاری آفر ها رو تغییر می‌دیم.

وبسایت ما:

رایان پردازندگان تواتر - سرویس های میزبانی وب لینوکس و ویندوز - سرورهای مجازی ویندوز و لینوکس (http://clients.raypar.ir/)

تماس در یاهو: camelian77

amin7x
July 8th, 2012, 00:34
سلام

بعد از 45 روز هزینه Cpanel چه قدر میشه؟

و چه ورژنی از Cpanel رو نصب میکنید؟

ممنون

camelian77
July 8th, 2012, 00:37
ما سی پنل رو دلاری می‌خریم (۱۵ دلار) و به همون قیمت هم به شما می‌دیم. (دلار تقریبا ۲۰۰۰ تومن).

نسخه‌ی آخرش رو ۱۱.۳۲ .

mmzznn
July 8th, 2012, 00:42
خیلی عذر میخوام دخالت میکنم اما cpanel رایگان به معنی دادن لایسنس رایگان هست نه 45 روز تریال

camelian77
July 8th, 2012, 00:50
خیلی عذر میخوام دخالت میکنم اما cpanel رایگان به معنی دادن لایسنس رایگان هست نه 45 روز تریال

بله. مشخصا.

danitfk
July 8th, 2012, 00:56
شرایط و مزیت های واقعا عالی ! :55:
فروش خوبی داشته باشید . :53:

قزوین هاست
July 8th, 2012, 01:02
ببخشید خواستیم بیام ببنیم اگر واقعا رایگان بگیریم.عجیب بود واسم ولی این که رایگان نیست!مال همه همینه.بعد گفتم از هتزنر هست برای این حالا ببینم شد بخرم چون هتزنر نیاز داشتم ولی من دیدم او وی اچ نوشته!!!شاید من اشتباه می کنم.اگر توضیح بدید ممنون میشم.مشکلی نباشه خریداری میشه:)

30tGame
July 8th, 2012, 01:03
دوست عزیز سی پنل مدتی است لایسنس تریال را 15 روزه کرده !!!!!!!!!!

camelian77
July 8th, 2012, 01:06
ببخشید خواستیم بیام ببنیم اگر واقعا رایگان بگیریم.عجیب بود واسم ولی این که رایگان نیست!مال همه همینه.بعد گفتم از هتزنر هست برای این حالا ببینم شد بخرم چون هتزنر نیاز داشتم ولی من دیدم او وی اچ نوشته!!!شاید من اشتباه می کنم.اگر توضیح بدید ممنون میشم.مشکلی نباشه خریداری میشه:)

برای تست سرعت سرور ما از فایل های او وی اچ استفاده کردیم. این جوری راحت تر بود. از یه کشور به یه کشور دیگه. در خدمتتون هستیم.

camelian77
July 8th, 2012, 01:07
دوست عزیز سی پنل مدتی است لایسنس تریال را 15 روزه کرده !!!!!!!!!!

روی هتزنر گویا ۴۵ روزه هست. :-)‌

camelian77
July 8th, 2012, 15:39
دو سرور مجازی تحویل شد.