توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست گیم سرور
L0cal
July 7th, 2012, 10:50
سلام دوستان
من یکی از برترین سرورهای کانتر سورس 1.9 رو دارم و اخیرا زیاد ddos میشم.
یه سرور خوب میخوام و اگر کسی هم کانفیک کانتر بلده که چه بهتر.فقط میخوام ddos نشم و به اصطلاح خودمون lag نشم.
تظمینی هم میخواما.
ممنون افر بدید
vp_server
July 7th, 2012, 11:22
سلام دوست عزیز
مشخص کنید که چقدر میخواید هزینه کنید
tizparvaz
July 7th, 2012, 11:26
سلام دوستان
من یکی از برترین سرورهای کانتر سورس 1.9 رو دارم و اخیرا زیاد ddos میشم.
یه سرور خوب میخوام و اگر کسی هم کانفیک کانتر بلده که چه بهتر.فقط میخوام ddos نشم و به اصطلاح خودمون lag نشم.
تظمینی هم میخواما.
ممنون افر بدید
سلام هیچ تضمینی واسه دی داس نشدن وجود نداره
کنترل پنل سرورتون چیه ؟ از چه فایروالی استفاده میکنید؟
L0cal
July 7th, 2012, 11:39
من حاضرم تا 150 هزار تومن حاضرم هزینه کنم ولی یه چیز خوب باشه
tizparvaz
July 7th, 2012, 12:47
من حاضرم تا 150 هزار تومن حاضرم هزینه کنم ولی یه چیز خوب باشه
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم هزینرو بالاتر در نظر بگیرید یک سرور اختصاصی به همراه فایروال سخت افزاری تهیه کنید تو این حالت به همراه یک کاننفیگ خوب سیستم عامل میتونید به سطح بالای امنیتی دست پیدا کنید
iman00
July 7th, 2012, 13:38
دوست عزيز 150 تومان شما داريد با اين 150 تومان ميتونيد يك سرور با پرت اختصاصي 24 مگ يا 100Mbps shared مگ با ترافيك 250 گيگابايت با رم 2 گيگ مكان سرور تهران پارس انلاين بخريد كه هون طوري كه ميدونيد پارس انلاين بهترين پينگ براي گيم سرور برخوردار هست و چنيدن سرور مجازي ديگه و مكان هاي مختلف ايران با شرايط مناسب كه قبلا عرض كردم تضمين ميدم بدون لگ و بازكشت هزينه تا 24 تا 48 وجع شما اگر خواستيد در خدمت هستم
L0cal
July 7th, 2012, 17:17
این مشخصات رو کسی میتونه به من توی ایران ارائه بده ؟
نوع پردازنده: Intel i7
هارد: 350GB
رم: 8192 مگابایت
پهنای باند نامحدود
آپتایم شبکه: 99.9%
سیستم عامل: قابل انتخاب
IP اختصاصی: 2 عدد
mmzznn
July 7th, 2012, 18:12
پ . خ شد
دوست عزيز 150 تومان شما داريد با اين 150 تومان ميتونيد يك سرور با پرت اختصاصي 24 مگ يا 100Mbps shared مگ با ترافيك 250 گيگابايت با رم 2 گيگ مكان سرور تهران پارس انلاين بخريد كه هون طوري كه ميدونيد پارس انلاين بهترين پينگ براي گيم سرور برخوردار هست و چنيدن سرور مجازي ديگه و مكان هاي مختلف ايران با شرايط مناسب كه قبلا عرض كردم تضمين ميدم بدون لگ و بازكشت هزينه تا 24 تا 48 وجع شما اگر خواستيد در خدمت هستم
مشخصات لطفا
این قیمت پول کلو دیتاسنتر نیست عزیز
iman00
July 7th, 2012, 18:25
اين مشخصات شما ميخواين بالاي 400 هزار تومان هست ParsDev.Ir - سرور های اختصاصی ویژه در ایران - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس (http://parsdev.ir/page-irandedicated.html) يك نگاهي بندازي ميفهميد
پهناي باند نامحدود تو ايران بي معني هست هر 1 ترابايت پهناي باند قيمت350 هزار تومان ميشه با پرت 100 مگ سرور اختصاصي تو ايران به صرفه نيست اگر براي گيم سرور هست
iman00
July 7th, 2012, 18:36
دوست عزيز كي گفته چنين مشخصات وجود نداره ؟
payam_shzbax
July 7th, 2012, 20:22
با این مشخصات و قیمت نه ولی اگر خواستی پ.خ بده صحبت کنیم.(نصب کنسول و مپ ها و زامبی مد هم Free)
در ضمن مگه چند تا پلیر داری که 8 گیگ رم می خوای؟:-o
350 گیگ هارد واسه سرور کانتر؟:-o مگه کل مپ ها و کنسول چقدر حجمش هست!
پهنای باند هم که نامحدود نمیشه :)
به نظر من زیاد رم و سی پی یو نیاز نداری جاش سرورت رو کانفیگ کن ddos نشه!