PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : WHMCS V5.1 Stable Out Now

TukaNet
July 7th, 2012, 08:55
WHMCS V5.1 Stable Out Now

We are pleased to announce the stable release of WHMCS V5.1.

This latest update contains over 200 changes, bug fixes & improvements to all aspects of the WHMCS system.

7057

Highlights include Customisable Order Statuses, New & Improved Reporting Tools, Blend Admin Theme Revamp with Closable Sidebar, New Client Area Domain Addons Management, Improved Calendar Functionality, simplified & more powerful Admin Area Order Process, Global Client Notes, all new Domain Syncing Routine, ability to Retire Products, Ajaxified account look-up tools from Tickets, Customisable Ticket Masks, and much much more...

For a detailed list of changes, please refer to the full changelog @ Version 5.1 Changelog - WHMCS Documentation (http://docs.whmcs.com/Version_5.1_Changelog)

The update is available to download immediately from our client area, and instructions for how to upgrade can be found in our documentation at Upgrading - WHMCS Documentation (http://docs.whmcs.com/Upgrading)

Or alternatively, as usual we are offering our professional upgrade service where we will handle the entire update process for you @ Upgrade Service - WHMCS (http://www.whmcs.com/upgrade-service)

We know it's been a while since our last update, and for that we apologise. But please rest assured we will be returning to more regular updates from now on.

خلاصه مطلب : نسخه 5.1 منتشر شده !

kamran_b
July 7th, 2012, 18:31
سلام

بله منتشر شده ولی وقتی نصب می کنی می phpmyadmin نوشته ورژن 3.6.1 من کلی سرچکردم کلی هم دانلود کردن ورژن 5.1.0 نیست

PersianDOT
July 8th, 2012, 12:27
سلام

بله منتشر شده ولی وقتی نصب می کنی می phpmyadmin نوشته ورژن 3.6.1 من کلی سرچکردم کلی هم دانلود کردن ورژن 5.1.0 نیست

شما طراح قالبی !؟ شعر هم میگی ؟!

TukaNet
July 8th, 2012, 13:10
سلام

phpmyadmin چه ربطی به این داشت !؟

شما طراح قالبی !؟ شعر هم میگی ؟!

شعر ؟! :d

---
July 8th, 2012, 14:09
سلام

دوست عزیز کد نویسی از ورژن صفر آغاز میشه و هر ورژن امکانات خاصی رو به ورژن قبل اضافه میکنه و مشکلات ورژن قبل رو برطرف میکنه
فکر میکنم منظور شما این بود که توی دیتابیس ورژن Whmcs رو پایین تر نوشته که با توضیحات بالا فکر کنم متوجه شده باشید اما اگر منظور چیز دیگه ای هست که ...

phpmyadmin چه ربطی به این داشت !؟

شعر ؟! :d
:دی شعر نو منظورشون بود

kamran_b
July 28th, 2012, 23:40
مازان تو نبودی من whmcs رو زیرو کردم وقتی نصب مب کنب میر توی php my admin ورژن او رو 3.61 نشون میده اطلا تومیدونی phpmy dmin چی هست ؟

Web-Lovers
July 29th, 2012, 04:48
کسی نسخه null شده نداره بده ما هم تست کنیم ببینیم چی شده چه خبره؟
قبلیش که تست کردم خیلی باگ داشت.

rpserver
July 29th, 2012, 05:32
کسی نسخه null شده نداره بده ما هم تست کنیم ببینیم چی شده چه خبره؟
قبلیش که تست کردم خیلی باگ داشت.

نسخه 5.0.1 نسخه خوب و پایداری هست برای شما . البته اگر برای استفاده میخواید . برای تست این نسخه هنوز نال نشده .

kamran_b
July 29th, 2012, 11:39
سلام

همون 5.0.3 بهتره فعلا این ها تازه اومده بیرون کی باگ داره البته اگر آبگرد کنید ویا پیج های امنیتیش روآبدیت کنید نکات امنتی را رعایت کتید مشکلی پیش نمیاد مثلا: ارسال تیکت رو بی خیال شوید

behnam gol
July 29th, 2012, 13:32
سلام 5.1.2 نصب کردم کاملا راضی هستم مشکل احتمالا از نال بود هست