PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : متصل کردن هاست دانلود به هاست اصلی

ali73
July 6th, 2012, 00:44
دوستان من یه هاست دانلود گرفتم با کنترل پنل دایرکت ادمین حالا اگه بخوام این هاست رو به هاست اصلیم وصل کنم
دقیقا چه کار هایی باید بکنم؟لطفا تمام کار هایی که باید انجام بدم رو مرحله به مرحله بگین...
ممنون راستی کنترل پنل هست اصلی سی پنل هست...

nima73
July 6th, 2012, 03:16
اگر منظورتان اتصال ساب دامین به هاست دانلود هست اینکارها را باید انجام بدید
ابتدا در سی پنل :
یک ساب دامین مانند sub.yourdomain.com را از مسیر subdomain ایجاد کن و بعد از قسمت Advanced DNS Zone Editor دامنه ای که ساب دامین را در اون ایجاد کردید انتخاب کنید . برای هر ساب دامنه در این قسمت دو گزینه با www و بدون www وجود داره که شما باید در برابر ساب دامنه ای که میخواهید به عنوان دامنه در هاست دانلود استفاده کنید ابتدا edit را بزنید و سپس در قسمت Type از تولبار گزینه A را انتخاب کنید و در قسمت Address هم IP سرور دانلود را قرار داده و بر روی گزینه edit record کلیک کنید .
توجه کنید که اینکار برای هر دو گزینه با www و بدون www باید انجام بگیره
کار تو سی پنل تمام شد .
حالا تو پنل دایرکت آدمینن تنها کافیه که از قسمت مدیریت دامنه ها ساب دامنه را به عنوان یک دامنه ادد کنید و کار تمام هست . البته در صورتی که ساب دامنه قبلا به عنوان دامنه اصلی قرار گرفته باشه نیاز به این کار هم نیست .
امیدوارم منظورتان همین بوده باشه و کمکی کرده باشم .

rpserver
July 21st, 2012, 05:09
دوستان من یه هاست دانلود گرفتم با کنترل پنل دایرکت ادمین حالا اگه بخوام این هاست رو به هاست اصلیم وصل کنم
دقیقا چه کار هایی باید بکنم؟لطفا تمام کار هایی که باید انجام بدم رو مرحله به مرحله بگین...
ممنون راستی کنترل پنل هست اصلی سی پنل هست...

سلام ؛ ابتدا سابدامنه ای از دومین اصلی را در هاست دانلودتان پارک کنید . مثلا dl.domain.com را در هاست دانلود پارک کنید .
حالا برای زون dl , www.dl ؛ هر کدام 2 زون از نوع NS و برابر دی ان اس هاست دانلود خود بسازید . این کار را ممکن است شما تنوانید انجام دهید . از سرویس دهنده هاستینگ خود بخواهید تا زون ها را قرار دهد . در آخر اتصال میان این دو برقرار شده و میتوانید استفاده کنید