توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور داخلی
clack
July 5th, 2012, 17:07
سلام :103:
من یه سئوالی داشتم. L-)
من می خوام یه سرور بازی mw2 بزنم . میدونید vps مورد نیازش باید چی باشه(رم -- پهنای باند -- سرعت) ؟؟؟؟
در ضمن حتمآ سرور vps داخلی باشه..... :114:
یه چیز دیگه این قیمت هایی که من تو نت سرچ کردم خیلی با هم فرق داره (از آسمون تا زمین) >:)
لطفآ یه سایت رو بهم معرفی کنید که قیمتاش مناسب باشه .. 8-|
RoobinaServer
July 5th, 2012, 17:20
سلام :103:
من یه سئوالی داشتم. L-)
من می خوام یه سرور بازی mw2 بزنم . میدونید vps مورد نیازش باید چی باشه(رم -- پهنای باند -- سرعت) ؟؟؟؟
در ضمن حتمآ سرور vps داخلی باشه..... :114:
یه چیز دیگه این قیمت هایی که من تو نت سرچ کردم خیلی با هم فرق داره (از آسمون تا زمین) >:)
لطفآ یه سایت رو بهم معرفی کنید که قیمتاش مناسب باشه .. 8-|
حداقل سرور 1 گیگ با پهنای 50 گیگ
سرور زیر 80 تومان میشه گفت سرور معمولی زیر 50 تومان دیگه اصلا طرفش نرید.
سرورهای ایرانی قیمتهاش همینطوریه.
الان ما خودمون کلو داریم تو ایران (هنوز آزمایشیه کامل برای فروش ارائه نکردیم بیرون) نمیدونید که چه خرج های واقعا بالایی داره. (پهنا تو ایران بیچاره میکنه میزبان رو)
irlogo
July 5th, 2012, 17:33
سرور های مجازی ایران لینوکس / ویندوز مناسبت برای میزبانی سایت و گیم سرور ؛ کاملا مدیریت شده با دایرکت ادمین رایگان (http://www.webvillage.ir/v2/server/iran-vps)
Mihan-VPS
July 5th, 2012, 17:54
سلام دوست عزیز
حداقل رم باید 1 گیگ در نظر بگیرید
هزینه سرور ایران هم با توجه به هزینه پهنای باند بالای اون معمولا ماهانه بالای 40 هزار تومان ماهانه هست
farsitools
July 5th, 2012, 19:06
علاوه بر نظر اساتيد بالا يك منيج حرفه اي و امنيت مي تونه آخر يك گيم سرور خوب باشه و اگر نتش هم با ترافيك نا محدود باشه ديگه عالي است:113:
mmzznn
July 5th, 2012, 19:11
علاوه بر نظر اساتيد بالا يك منيج حرفه اي و امنيت مي تونه آخر يك گيم سرور خوب باشه و اگر نتش هم با ترافيك نا محدود باشه ديگه عالي است:113:
نامحدود روی چه پورتی :دی
RoobinaServer
July 5th, 2012, 21:07
ترافیک نامحدود ؟ اونم در ایران ؟
clack
July 7th, 2012, 19:21
حداقل سرور 1 گیگ با پهنای 50 گیگ
سرور زیر 80 تومان میشه گفت سرور معمولی زیر 50 تومان دیگه اصلا طرفش نرید.
سرورهای ایرانی قیمتهاش همینطوریه.
الان ما خودمون کلو داریم تو ایران (هنوز آزمایشیه کامل برای فروش ارائه نکردیم بیرون) نمیدونید که چه خرج های واقعا بالایی داره. (پهنا تو ایران بیچاره میکنه میزبان رو)
مبشه بگید شما که سرور گیم دارید .. چقدر b.w &ram & cpu برا سرور گیم گزاشتید.. چون خیلی از جاها شنیدم که رم مهم نیست و اصل سرعت اینترنت هست...
clack
July 7th, 2012, 19:28
خواب همونطور که نامحدود هست قیمتش هم بالاس :65::65:
clack
July 8th, 2012, 00:02
سلام.
یه سئوال دیگه داشتم... :)
من اگه سرور رو بگیرم باید سرور گیم رو به vps منتقل کنم.. که حدوداً 9gb هست===> :109:
حالا یعنی این 9gig از B.W من کم میکنه ؟؟؟؟ :-w
در ضمن باید این کار رو با نرم افزاری مثل SmartFTP انجام بدم؟؟؟ L-)
clack
July 8th, 2012, 13:19