ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اساسی ovh

sina_mech
July 5th, 2012, 10:59
سلام دوستان

یه سوال اساسی دارم من! میخوام رو سرور kimsufi ویندوز نصب کنم، بعد روش vmware و اینا بریزم. خب همونطور که میدونید لایسنس ویندوز میخواد. میشه از این لایسنس هایی که هست (تو این سایت های ایرانی و اینا) استفاده کنیم؟

این قضیه لایسنس 180 روزه چیه ؟ از کجا بگیرم؟

پیشاپیش ممنون :)

sina_mech
July 5th, 2012, 11:47
کسی نبود راهنمایی کنه منو؟ :(

MagicVps.Com
July 5th, 2012, 12:01
سلام دوستان

یه سوال اساسی دارم من! میخوام رو سرور kimsufi ویندوز نصب کنم، بعد روش vmware و اینا بریزم. خب همونطور که میدونید لایسنس ویندوز میخواد. میشه از این لایسنس هایی که هست (تو این سایت های ایرانی و اینا) استفاده کنیم؟

این قضیه لایسنس 180 روزه چیه ؟ از کجا بگیرم؟

پیشاپیش ممنون :)

کسی نبود راهنمایی کنه منو؟ :(

چرا لقمه را میخواهی بپیچونی دیگه نیاز به نصب ویندوز و بعد ویام وار نیتس از همون اول روش مجازی ساز ویام وار نصب میکنی بعدش میتونی روش ویندوز یا لینوکس بسازی

اگرهم قصدت اینه ویندزو روی سروراصلی باهش پس دیگه ویام ور میخواهی چی کار

در مورد لایسنس هم مشکلی نداره میتونی از همین ویندزوهای کرک شده استفاده کنید

در مورد اون 180 روزه هم نسخه 2008r2 هست و نیازی به کرک نداره تا 180 روز بصورت فری واورجینال هستش

MagicVps.Com
July 5th, 2012, 12:04
اگر هم مورد خاصی دارید باز هم میهش ویندزو نصب کرد روش بعداز نصب ویندوز ویام ور نسخه ورک استشن نصب کرد روی ویندوزت یکی ازاین 3تا حالت کلا میتونی انجام بدی

1- نصب ویام وار esxiبه عنوان مجازی ساز و داشتن اواس های مختلف
2- نصب بصورت مستقیم ویندوز یا لینوکس
3- نصب ویندوز و نصب ویام ور نسخه ورک استشن اگر نیاز خاصی هست با توجه به اینکه گفته بودین ویندزو و بعد ویام ور این حالت گفتم