توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستور بک آپ
only-only
July 5th, 2012, 10:18
من 3 تا بک اپ از سایتم دارم یکیش مال یه هفته پیش یکیش 15 روز پیش و یکیش یک ماه پیش
سایتم به یه مشکل بر خورد مجبور شدم بک اپم رو ریستور کنم
وقتی ریستور کردم سایتم لود میشد ولی خیلی از حرفها علامت سوال میشد اینجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتن از دیتابیسه و جداول باید فارسی بشن unc 8 خلاصه هر کار کردم درست نشد هر بک اپ رو ریستور میکردم بازم مشکل وجود داشت
حتی بک آپ رو دادم یکی دیگه ریستور کرد و تو دیتابیس تغییزاتی داد ولی درست نشد
از چند نفری کمک خواستم نتونستند درستش کنند
تا اینکه یه نفر گفت هاستینگت یه کارایی کرده که بک اپات ناقص بشه و تو نتونی ریستور بدی تا خودش ریستور بده خلاصه تیکت دادیم هاستینگ 10 هزار تومان ازمون گرفت و ریستور داد و سایت درست شد
آیا این حقیقت داره که هاستینگ میتونه اینکار رو بکنه که نتونیم بک اپ سالم بگیریم ؟؟؟؟؟
shivahost
July 5th, 2012, 10:32
شما چطوری....
RoobinaServer
July 5th, 2012, 10:35
من 3 تا بک اپ از سایتم دارم یکیش مال یه هفته پیش یکیش 15 روز پیش و یکیش یک ماه پیش
سایتم به یه مشکل بر خورد مجبور شدم بک اپم رو ریستور کنم
وقتی ریستور کردم سایتم لود میشد ولی خیلی از حرفها علامت سوال میشد اینجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتن از دیتابیسه و جداول باید فارسی بشن unc 8 خلاصه هر کار کردم درست نشد هر بک اپ رو ریستور میکردم بازم مشکل وجود داشت
حتی بک آپ رو دادم یکی دیگه ریستور کرد و تو دیتابیس تغییزاتی داد ولی درست نشد
از چند نفری کمک خواستم نتونستند درستش کنند
تا اینکه یه نفر گفت هاستینگت یه کارایی کرده که بک اپات ناقص بشه و تو نتونی ریستور بدی تا خودش ریستور بده خلاصه تیکت دادیم هاستینگ 10 هزار تومان ازمون گرفت و ریستور داد و سایت درست شد
آیا این حقیقت داره که هاستینگ میتونه اینکار رو بکنه که نتونیم بک اپ سالم بگیریم ؟؟؟؟؟
بیچاره هاستینگ :)
احتمالا دیتابیس هاست شما حجم زیادی داشته که موقع رستور چنین اتفاقی به وجود می آمده و خود مدیر سرور شما حجم ایمپرت دیتابیس را بردن بالا ،دیتابیس رستور کردن بعد برگرداند به حالت اول
RoobinaServer
July 5th, 2012, 10:37
شما چطوری فول بکاپ را ریستور کردی؟ تا جایی که من می دونم فقط مدیر سرور می تونه اینکار رو بکنه نه مشتری هاست.
اگر هم دستی کپی و ایمپورت کنید این مشکلات عادیه.
شیوا هاست : - ? عجب
:ی میشه خود مشتری هم رستور بکنه (عجب:">)
shivahost
July 5th, 2012, 10:44
روبینا؟ مشتری چطور میتونه ریستور کامل و اتوماتیک بکنه کل یک هاست رو؟ ( البته باید بشینه extract بکنه و دیتابیس ایمپورت کنه و .... که مشکلاتی ممکنه داشته باشه مثل این دوست ما، شما راه دیگه ای بلدی؟ )
RoobinaServer
July 5th, 2012, 10:54
روبینا؟ مشتری چطور میتونه ریستور کامل و اتوماتیک بکنه کل یک هاست رو؟ ( البته باید بشینه extract بکنه و دیتابیس ایمپورت کنه و .... که مشکلاتی ممکنه داشته باشه مثل این دوست ما، شما راه دیگه ای بلدی؟ )
از همان قسمت که فول بکاب گرفته میشه دوباره وارد میشید به جای زدن دکمه فول بکاب نوشته رستور بکاب
روی اون کلیک میکنید و رستور کامل میکنید.
اگر خواستید بگید آموزشش در بخش آموزشی روبینا موجود هست بدم خدمتتون.
یا حق
shivahost
July 5th, 2012, 10:59
از همان قسمت که فول بکاب گرفته میشه دوباره وارد میشید به جای زدن دکمه فول بکاب نوشته رستور بکاب
یا حق
شما آموزشتون رو اول خودتون بخونید.... فول بکاپ ریستور نمیشه! اونجا می توانید home یا mysql یا emails را ریستور کنید.
RoobinaServer
July 5th, 2012, 11:05
شما آموزشتون رو اول خودتون بخونید.... فول بکاپ ریستور نمیشه! اونجا می توانید home یا mysql یا emails را ریستور کنید.
ممنون از طرز صحبت.
شما مهندس کل هستید عزیز هرچی میگید درست هست ما که حرفی نزدیم.
نظری ندارم :
Backup This feature allows you to download a zipped copy of your entire site or parts of it onto your computer.
The following are backed up and included in a zip file for your convenience:
Home Directory
MySQL Databases
Email forwarders configuration
Email filters configuration
-------------
Restore This feature allows you to restore parts of your cPanel by uploading your partial backup zip file(s) that you downloaded from the backup feature.
The following can be restored:
Home Directory
MySQL Databases
Email forwarders configuration
Email filters configuration
به سیپنل باید بگیم این چیز بیخود را حذف کنه از امکانات پنل.
یا حق
shivahost
July 5th, 2012, 11:07
امیدوارم بتونید جمله ای زیر گزینه fullbackup نوشته را بخوانید....
7027
shivahost
July 5th, 2012, 11:10
می دونی چیه دوست عزیز، روبینا جان! شما هنوز فرق فول بکاپ با بکاپ های home dire و ... را متوجه نشدید.
RoobinaServer
July 5th, 2012, 11:19
امیدوارم بتونید جمله ای زیر گزینه fullbackup نوشته را بخوانید....
چه حرفیه خب حرف شما را تایید کردیم که چرا حالا گیر دادید به خواندن ما
این خواندن نیست تجربه هست
شما که فرق فول بکاب را با بکاب های دیگه متوجه میشید نباید چنین چیزی بگید.
شما که زبان بلدید بیشتر از ما (طبق تحقیری که دارید میکنید) نباید چنین حرفی بزنید.
فول بکاب یعنی بکاب کلی و همه بکاب های جزئی را شامل میشه.
وقتی فول بکاب home dir گرفته بشه یه پوشه زیپ که داخلش زیپ دیگه ای به نام home dir هست به ما تحویل میده
وقتی فول گرفته بشه همان پوشه هست در کنارش پوشه های mysql و... هم گرفته شده و هست.
موقع رستور میتوانید دونه دونه بکاب های جزئی را از طریق یک فول بکاب رستور کامل کنید.
به نظر شما که همه چی تمام هستید چرا نمیگذاره فول بکاب رستور بشه یک باره ؟
چون اسم دومین هم رستور باید بشه و این اکانت باید حذف بشه بعد رستور بشه که فقط توسط مدیر سرور امکانش هست برای همین بکاب جرئی میشه برگشت داد موقع رستور
دیگه بیشتر از این صلاح نمیدونم با شما صحبتی بکنیم آخرش با این طرز حرف زدن به 4 تا اخطار میکشه توسط مدیران انجمن.
ما اومدیم دانش ها را به هم دیگه یاد بدیم یا اشتباهات هم را گوشزد کنیم هیچ کس کامل نیست ما هم مشکل داشته باشیم این طرز برخورد .....! مهم نیست.
موفق باشید مثل همیشه انشالله یا حق
shivahost
July 5th, 2012, 11:26
یه کلاس زبان میایم پیش شما مهندس.
چه حرفیه خب حرف شما را تایید کردیم که چرا حالا گیر دادید به خواندن ما
این خواندن نیست تجربه هست
شما که فرق فول بکاب را با بکاب های دیگه متوجه میشید نباید چنین چیزی بگید.
شما که زبان بلدید بیشتر از ما (طبق تحقیری که دارید میکنید) نباید چنین حرفی بزنید.
فول بکاب یعنی بکاب کلی و همه بکاب های جزئی را شامل میشه.
وقتی فول بکاب home dir گرفته بشه یه پوشه زیپ که داخلش زیپ دیگه ای به نام home dir هست به ما تحویل میده
وقتی فول گرفته بشه همان پوشه هست در کنارش پوشه های mysql و... هم گرفته شده و هست.
موقع رستور میتوانید دونه دونه بکاب های جزئی را از طریق یک فول بکاب رستور کامل کنید.
دیگه بیشتر از این صلاح نمیدونم با شما صحبتی بکنیم آخرش با این طرز حرف زدن به 4 تا اخطار میکشه توسط مدیران انجمن.
ما اومدیم دانش ها را به هم دیگه یاد بدیم یا اشتباهات هم را گوشزد کنیم هیچ کس کامل نیست ما هم مشکل داشته باشیم این طرز برخورد .....! مهم نیست.
موفق باشید مثل همیشه انشالله یا حق
خب بالاخره قبول کردید چیزی که من گفته بودم:
اما شما فرموده بودید:
یا حق
و هیچ اشاره ای به باز کردن زیپ و ... نکرده بودید و خیلی راحت گفتید: به جای زدن دکمه فول بکاب نوشته رستور بکاب
روی اون کلیک میکنید و رستور کامل میکنید. در حالی که باید می گفتید ریستور قسمت به قسمت می کنید.
شرمنده من متوجه منظور شما نشده بودم.
RoobinaServer
July 5th, 2012, 11:29
خب بالاخره قبول کردید چیزی که من گفته بودم:
اما شما فرموده بودید:
و هیچ اشاره ای به باز کردن زیپ و ... نکرده بودید و خیلی راحت گفتید: به جای زدن دکمه فول بکاب نوشته رستور بکاب
روی اون کلیک میکنید و رستور کامل میکنید. در حالی که باید می گفتید ریستور قسمت به قسمت می کنید.
شرمنده من متوجه منظور شما نشده بودم.
آخه نگاه :
گفتید ایمپرت و extract اون میشه کاملا دستی داخل phpmyadmin که من این حرف شما را گفتم نه از داخل فول بکاب هم میتونه انجام بده (از داخل فول بکاب دونه دونه رستور بکنه)
چی بگم والله
shivahost
July 5th, 2012, 11:35
واقعا فکر می کنید این پاسخ به کسی کمک می کند؟
7029
shivahost
July 5th, 2012, 11:39
حالا گذشت عزیز، بهتره بیشتر کش ندیم.... خوانندگان خودشون بهتر قضاوت می کنند.