ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : whmcs رو منتقا کردم به هاست دیگه حالا این پیغام رو دارم Permissions Erro

fr_sdgh
July 2nd, 2012, 16:29
سلام، whmcs رو منتقا کردم به هاست دیگه حالا این پیغام رو دارم
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/user/templates_c/' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.

میتونه از چه مشکلاتی باشه؟

fara_server
July 2nd, 2012, 18:31
به احتمال زیاد پرمیژن هست ، به فولدری که در ارور اشاره کرده پرمیژن 777 بدید. (/home/user/templates_c/)

قزوین هاست
July 2nd, 2012, 20:56
بله.بخش پرمیشن رو باید تنظیم کنید.کنار هر فایل هدد نوشته اونا رو تنظیم کنید

mohammadlover
July 2nd, 2012, 21:02
سلام
ما هم قبلاً همچین مشکلی رو داشتیم و حل کردیم. مشکل ما مربوط به این مورد بود که ما فولدرهایی مثل templates_c رو چون برده بودیم به روت یعنی قبل از public_html به همین خاطر تو فایل کانفیگ آدرس فایل رو نوشته بودیم (/home/user/templates_c/) که /user/ یوزرنیم قبلی ما بود و چون حالا مثلاً شده بود /user1/ این مشکل به وجود میومد که فایل کانفیگ رو ادیت میکردیم و یوزرنیم رو تغییر میدادیم و مشکل حل میشد.

موفق باشید

fr_sdgh
July 3rd, 2012, 10:47
هیچی حل شد. یادم رفته بود سه پوشه downloads , attachments , templates-c رو که به هوم انتقال داده بودم رو هم بک آپ بگیرم.

ekrami
July 3rd, 2012, 11:25
بيچاره داره داد ميزنه :
(CHMOD 777)
(/home/user/templates_c/)

fr_sdgh
July 3rd, 2012, 13:27
بيچاره داره داد ميزنه :
(CHMOD 777)
(/home/user/templates_c/)
این فریاد ها به گوش ما هم رسید اما...
از کی تا حالا chmod مخفف permission شده :51: مسلما من دیدم ولی نمیفهمم شما یه توضیحی هم میدادین بد خالی از لطف نبود. متشکرم.
تشکر دارم از همه دوستان و عذر خواهی میکنم از همه بابت بیدقتی خودم. و مشکل اساسی تری رو دارم که باید حل شه توی پست بعدی میزارم.

fr_sdgh
July 3rd, 2012, 13:36
انتقال داده شد به http://www.webhostingtalk.ir/f177/52486/#post482328

ekrami
July 3rd, 2012, 22:23
این فریاد ها به گوش ما هم رسید اما...
از کی تا حالا chmod مخفف permission شده :51: مسلما من دیدم ولی نمیفهمم شما یه توضیحی هم میدادین بد خالی از لطف نبود. متشکرم.
تشکر دارم از همه دوستان و عذر خواهی میکنم از همه بابت بیدقتی خودم. و مشکل اساسی تری رو دارم که باید حل شه توی پست بعدی میزارم.

شما اگه يه ذره از دستورات لينوكس بلد باشين ؛ اين دستور يكي از معروف ترين و پركاربرد ترين دستورهاست
شرمنده ولي بازم بي دقتي كردي /:)