PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی هاست برای ...

zamani104
July 2nd, 2012, 07:58
با سلام
من یک هاست می خوم که بتونم روش سرور تراوین راه بیندازم.
به نظرتون سروری شبیه این
travin1.in
نیاز به سرور اختصاصی داره.
در ضمن اگه یک جای خوب رو هم می شناسید معرفی کنید.

goldisweb
July 2nd, 2012, 08:03
سلام . والا من می تونم بهتون کمک کنم . قبلا هم یکی این بازی رو روی سرور ما داشت . تا یه حدی یا چند ماه میتونی پیش ما نگه داری به بعدش در صورت نیاز سرور مجازی میخری که باز ما واست پشتیبانی می کنیم و میگیم از کی بخری که سرت کلاه نره. در صورت نیاز و مشاوره تماس بگیرید یا اس ام اس بدید. ( از پیام خصوصی دادن خودداری کنید) ممنون :)

تلفن : 09371568551

dani0111
July 2nd, 2012, 08:37
سلام دوست عزیز
سرور مجازی مناسب کار شماست و هاست اشتراکی بنظر مناسب نمیاد

zamani104
July 2nd, 2012, 08:43
من از خیلی جاها هاست گرفتم ولی در زمانی که بازی جا افتاده بود و بالای 3000 کاربر داشت سایت را می بستند.

zamani104
July 2nd, 2012, 08:52
درضمن یادم رفت بگم هاستش وارز باشه

goldisweb
July 2nd, 2012, 08:56
من از خیلی جاها هاست گرفتم ولی در زمانی که بازی جا افتاده بود و بالای 3000 کاربر داشت سایت را می بستند.
دو راه داري.
1.بيخيال شي و يك سايت معمولي بزني.
-2‏. يا سرور مجازي با رم 1 بخري كه هزينش زياد ميشه.
بهترين راه براي ادامه 'هاست دي ال' هست. اصلا بسته نميشي و مطمئن هم هست .
Hostdl.Com

goldisweb
July 2nd, 2012, 08:59
درضمن یادم رفت بگم هاستش وارز باشهفروش وارز ممنوع هست. قوانين رو بخونيد.

zamani104
July 2nd, 2012, 09:03
خود هاست همین سایتم وارزه وگرنه ویبولتین نداشت.

goldisweb
July 2nd, 2012, 09:08
خود هاست همین سایتم وارزه وگرنه ویبولتین نداشت.نه.بيشتر هاست ها وارز نيستن شما استفاده مي كني اما اگر ناشي گري كني و بفهمن كه قانون رعايت نشده بهت اخطار ميدن.. وگرنه وارز كم هست. ميشه گفت دور زدن قوانين. :)

zamani104
July 2nd, 2012, 09:15
این ها همه وارز می دن.
pershost.com
generalhost.ir
و ....

masterphp
July 2nd, 2012, 09:22
برای این کار بهتره سرور مجازی بگیری که بعد یه مدت به مشکل نخوری

dani0111
July 2nd, 2012, 09:36
دوست عزیز سرور مجازی یا HostDL را برای میزبانی شما مناسب میبینم ..

zamani104
July 2nd, 2012, 09:38
بله فرم است دی ال را پر کردم.

goldisweb
July 2nd, 2012, 09:43
این ها همه وارز می دن.
pershost.com
generalhost.ir
و ....

منم وارز میدم. ;) حرف زدن راحت هست دوست عزیز. گفتم که کم پیش میاد بفهمن رعایت نکردید.

zamani104
July 2nd, 2012, 09:48
دوست عزیز هاست غیر وارز یعنی تو کشور هایی مثل آلمان،آمریکا و ... که قانون کپی رایت را رعایت می کنند باشه.
ولی وارز یعنی تو کشور هایی مثل چین ، ایران و ..... کشور هایی که قانون کپی رایت را رعایت نمی کنند.
تو هاست های وارز میشه اسکریپت های نال شده مثل ویبولتین را نصب کرد.
ولی اگه توی غیر وارز ویبولتین نال شده نصب کنی شک نکن کمتر از یک هفته سایتت را می بندند.

goldisweb
July 2nd, 2012, 11:00
دوست عزیز هاست غیر وارز یعنی تو کشور هایی مثل آلمان،آمریکا و ... که قانون کپی رایت را رعایت می کنند باشه.ولی وارز یعنی تو کشور هایی مثل چین ، ایران و ..... کشور هایی که قانون کپی رایت را رعایت نمی کنند.تو هاست های وارز میشه اسکریپت های نال شده مثل ویبولتین را نصب کرد.ولی اگه توی غیر وارز ویبولتین نال شده نصب کنی شک نکن کمتر از یک هفته سایتت را می بندند.
دوست عزيز حرف شما درست هست. بنده سايت هاي زيادي ريپ و نال كردم.اما الان من خودم تو آلمان 15 تا ويبولتين فعال دارم كه وارز نيست نزديك يك سال هست.ترفند داره دوست عزيز.قابل توجه : قوانين بيشتر در فرانسه رعايت ميشه اونم يه هفته اي نمي بندن . بلكه ايميل ميزنن شما هم يه تغييراتي ميدي كه نمي فهمن.
به طور مثال : شيرترانيكس كه مدتي با ايرانيا مشكل داشت و به ديتاسنتري در فرانسه شكايت ميكرد به خاطر برخي مسائل كه ما با دوستان كاري كرديم كه نتونست به جايي برسه. اما قوانين اونجور كه فكر مي كني نيست.
مخصوصا تو آلمان و آمريكا شير تو شيره استفاده كن كاري باهات ندارن.
موفق باشي. :)

Ashkankamangar.ir
July 2nd, 2012, 11:18
سرور مجازی در حد اختصاصی دارم خواستید پیام بدید کانفیگ کامل هم شده

zamani104
July 2nd, 2012, 11:25
شما یکم گرون میدید؟
نسبت به این http://mihan-vps.ir/cart.php

zamani104
July 2nd, 2012, 11:27
یا نسبت به این
http://weltservers.us

MihanTech
July 2nd, 2012, 11:31
خود هاست همین سایتم وارزه وگرنه ویبولتین نداشت.

مگه همه از نسخه نال استفاده میکنند ؟ :|

goldisweb
July 2nd, 2012, 12:12
شما یکم گرون میدید؟نسبت به این Mihan VPS - سبد خرید (http://mihan-vps.ir/cart.php)
گرون??? ايشونو(ميزبان سايت) همه ميشناسن.
سرويساشون حرف نداره.تازه شركت هم هستن. اگر گرون ميدن به خاطر كيفيت بالا و پشتيباني خوبشون هست.البته اگر با اين خصوصيات مي خوايد. اما به نظر من سرور مجازي همش هزينه هست! اما اگر درآمد داري بخر و حتما بگو امنيتش رو برات بالا ببرند كه جوري نشه با يكم فشار ديگه بالا نياد .من با اين اسكريپت ها سال ها كار كردم. به هر حال فقط خواستم كمكت كرده باشم. موفق باشيد.