توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از یک کیس قوی به جای سرور
shahab_ksh
July 1st, 2012, 16:15
با سلام
من می خواستم یه سرور برای هاست حدود 100 سایت هزینه کنم
یکی از دوستان پیشنهاد کرد از یه پی سی قوی برای این کار استفاده کنم
پیشنهاد کرد از یه سی پی یو کور آی سون و حدود 8 گیگ رم با یک کارت لن 1000 استفاده کنم من سایت هایی که سرور اختصاصی رو اجاره میدن دیدم
کانفیک اون ها خیلی کمتر از پی سی که من میخوام جمع کنم
سوالم اینه آیا این پی سی جواب گوی کار من هست؟
رادام هاست حدود 100 سایت رو گفت میشه با 1 x Quad-Core Intel Xeon 3400 Series این سرور گذاشت
alef1
July 1st, 2012, 16:35
سلام
قسمت مهم کار لینک و پایداری سرور هست
برای اون چه فکری کردید؟
یه پورت 2 مگ بگیرید ماهیانه نصف یه سرور اختصاصی حد اقل هزینه داره
shahab_ksh
July 1st, 2012, 16:38
co locate کردن سرور هزینه زیادی نداره فوقش ماهی 150 تومنه تو یه آی اس پی اون مشکلی نیست
فقط مسله اینه این پی سی میتونه جای یه سرور رو برای من بگیره
چون الان پی سی هایی هستن که به اندازه یه سرور قوی هستن دو هارد میخودن که یکیش میشه رید
hoka
July 1st, 2012, 16:55
شما که میخواید هزینه ی قطعات رو بدید حداقل توی یک دیتاسنتر خارجی اون سیستم رو کولو کنید . اینطوری پایداری و سرعت و پهنای باند سرورتون چندیدن برابر میشه
shahab_ksh
July 1st, 2012, 17:08
دو سه سالی هست تجربه سرور های داخلی رو دارم
پینگ پاینتری دارن و مشتری هام راضی تر بودن سرعت سایت ها خیلی خوبه و در موقع قطعی های اینترنت این سایت ها کار می کنن
persiantools
July 1st, 2012, 17:18
با سلام
پیشنهاد کرد از یه سی پی یو کور آی سون و حدود 8 گیگ رم با یک کارت لن 1000 استفاده کنم من سایت هایی که سرور اختصاصی رو اجاره میدن دیدم
رادام هاست حدود 100 سایت رو گفت میشه با 1 x Quad-Core Intel Xeon 3400 Series این سرور گذاشت
عزیز من یک رازانه شخصی حداکثر بعد دو سه روز روشن بودن میسوزه
shahab_ksh
July 1st, 2012, 17:43
ولی الان خیلی جاها از همین پی سی ها به عنوان سرور دارن استفاده می کننن و مشکلی هم نداشتن
البته فرمایش شما کاملا درسته که هیچ وقت یه پی سی جای یه سرور رو نمیگیره ولی خودتون میدونید دوامی که پی سی داره به جایی که در اون قرار دار بستگی داره
amirlord
July 1st, 2012, 17:52
دوست عزیز همه چیز بستگی به بورد ، پاور و ... شما دارد .
من یک کامپیوتر پنتیوم3 با پاور 350 رو حدود 2ماه روشن گذاشتم بدون هیچ مشکلی .
یا یک کامپیوتر Core i3 با پاور 550 رو الان 7 ماهی هست فقط در مواقعی که برق میره خاموش میشه . همه هم دسکتاپ !
کولو کردن کیس های دسکتاپ هزینه خیلی بالاتری داره . شدن که میشه اما نمیشه گفت میتونید بدون ریسک سیستم پایداری داشته باشید .
amin7x
July 1st, 2012, 17:58
سلام دوست عزیز
هیچ کاری نشد نداره.
العان بعضی از شرکت های isp دارن اینترنت ملی میدن(از صحتش خبر ندارم ولی توی چندتا تبلیغ شرکتشون نوشته بودند فروش اینترنت ملی)
شما میتونید با صحبت کردن با isp تون تا سرعت 3 مگ هم ازشون بگیرید. (یک از دوستان از ispش 3.5 مگ گرفته بود)
یکی دلایلی که راه اندازی سرور رو در ایران مشکل میکنه قطی زیاد اینترنت هست.
در مورد سرور شما اول شما میشه مشخصات کلی پی سی مورد نظرتون رو بذارید.
RoobinaServer
July 1st, 2012, 17:59
ولی الان خیلی جاها از همین پی سی ها به عنوان سرور دارن استفاده می کننن و مشکلی هم نداشتن
البته فرمایش شما کاملا درسته که هیچ وقت یه پی سی جای یه سرور رو نمیگیره ولی خودتون میدونید دوامی که پی سی داره به جایی که در اون قرار دار بستگی داره
بله مشکلی نداره و میکشه
سرورهای هتزنر که اکثرا core i 7 هستن
core I7 2600 - Core i7 900
عجب
فکر کنم پس ما هر دو سه روز که سیستم های ما 24 ساعته روشنه یه سیستم عوض میکنیم!!!! چنین چیزی نیست.
babelirani
July 1st, 2012, 18:00
دو سه سالی هست تجربه سرور های داخلی رو دارم
پینگ پاینتری دارن و مشتری هام راضی تر بودن سرعت سایت ها خیلی خوبه و در موقع قطعی های اینترنت این سایت ها کار می کنن
ببنید دوست عزیز اول میخواستم بگم هزینه ای که باید انجام بدید واسه این کار بسیار بالاتر از اون چیزی هستش که فکرشم بکنید با این وضع اینترنت ایران هم شما به فکر پهنای باند اینام باشید
بعدشم یک سوال اون قسمت که قرمز کردم میشه توضیح بدید مگه امکانش هست اینترنت قطع بشه ولی سایتی بالا بیاد ؟
shahab_ksh
July 1st, 2012, 18:08
بعدشم یک سوال اون قسمت که قرمز کردم میشه توضیح بدید مگه امکانش هست اینترنت قطع بشه ولی سایتی بالا بیاد ؟
بله شده !
گاهی شده اینترنت قطع شده اما اینترانت ایران کار کرده لینک به خارج قطع شده اما سایت های من همواره کار کرده !
babelirani
July 1st, 2012, 18:17
بله شده !
گاهی شده اینترنت قطع شده اما اینترانت ایران کار کرده لینک به خارج قطع شده اما سایت های من همواره کار کرده !
خوبه میگید لینک به خارج از کار افتاده
ولی بازم میگم این روش نه واستون صرفه اقتصادی داره نه هیچ سودی دیگه
shahab_ksh
July 1st, 2012, 18:37
خوبه میگید لینک به خارج از کار افتاده
ولی بازم میگم این روش نه واستون صرفه اقتصادی داره نه هیچ سودی دیگه
خوب ببنید بازار هدف ما با هم فرق داره من نمی خام هاستینگ به کسی بدم حدود 100 تا سایت دارم که دولتی هستن و باید روی سرور های ایران باشن
الان با یکی دو تا از شرکت های ارائه دهنده کول تماس گرفتم قیمت حدود 150 در ماه میگیرن با پنهای باند 50 گیگ که برای من کافی
camelian77
July 1st, 2012, 18:48
از پاورهای بسیار قوی استفاده کنیدو همچنین به فکر خنک کردن دائمی کیس باشید. مشکلی ایجاد نمیشه. ما دو تا سرور داشتیم با این مشخصات:
CPU Quad code + 1 TB HDD + MB PQ5 , .... case green
دوتاشون دائما روشن بودن و با کولر گازی خنک میشدن (برای خودم متاسفم!) نزدیک ۴ سال کار کردند و در این مدت فقط یک بار سوختن چیپ ست گرافیک روی مادربرد رو داشتیم.
dani0111
July 1st, 2012, 19:31
امکان چنین کاری تو ایران و با این وضعیت اینترنت خیلی سخته دوست عزیز ..
alef1
July 1st, 2012, 22:52
اینجوریام نیستا
در کانفیگ دقت کنید مشکلی نیست
تجربه 24 روز رو شخصا داشتم
ali2k
July 2nd, 2012, 00:49
هیچ مشکلی پیش نمیاد این تجربه شخصی من هست:
یک کیس رو بیشتر از یکسال روشن گذاشتم (همچنان هم روشنه) و فقط به کابل lan وصل بود که با ریموت دستکتاپ واردش میدشم ! دقت کردی ؟ یکسال بیشتر ، کارش هم روشن بودن هست ، به خط adsl نامحدود وصله و فقط من روشن دانلود میزارم و سه تا هارد بهش وصله که فایل ها رو دانلود میکنه ! کلا 24 ساعته همین کارو میکنه ... گاهی هم من اصلا دانلودی ندارم ولی اون روشنه برای خودش وصله به اینترنت ...
مشکلاتی که پیش امد:
1- یو پی اس نداشت و اگه برق میرفت خاموش میشد ، که توی بایوس تنظیم کرده بودم درصورت خاموش بودن ساعت 4 صبح اتوماتیک روشن میشد (یعنی کاملا روشن بوده یکسال)
2- فن سی پی یو + فن پاور در اثر کار کردن زیاد فرسوده شدن و صداشون در امده و مثل اولش کار نمی کنند ! ولی خب هیچ مشکلی نیست هنوز دستگاه روشنه و داره کار میکنه !
3- چون گذاشتمش توی انباری خونه ! (فکر کن در چه شرایطی !) زمستون سرما روشن بدون مشکل ! تابستون گرمای 40 درجه روشن بدون مشکل ... خاک خورده در حد تیم ملی ! الان میشه کیس رو به جای گلدون استفاده کرد انقدر خاک توشه ... ولی کار میکنه ...
کلا هیچ مشکلی بنظرم برای روشن گذاشتن یک کیس به مدت طولانی نیست که داخل دیتاسنتر شرایط محیطی هم به مراتب بهتره و راحت میتونه کار کنه :)
taranoome
July 2nd, 2012, 10:13
با سلام
منم یک کامپیوتر پنتیوم3 رو 2 ماه برای تست روشن گذاشتم هیچ مشکلی پیش نیومد.
به نظر من خودت یک کیس قوی جمع کنی بهتر از اینه که ماهی 150 تا 300 پول سرور بدی ماهیانه اونم مال خودت نمیشه
تازه تحریم هم نداره تازه حمایت هم میشید
mahosseini
July 5th, 2012, 03:46
با سلام
رادام هاست حدود 100 سایت رو گفت میشه با 1 x quad-core intel xeon 3400 series این سرور گذاشت
با سلام
کلا سرور به یک سرویس دهنده در یک شبکه می گن
شما حتی می تونید یک تین کلاینت رو سرویس دهنده شبکه تون رو بکنید و برای مثال اکتیو روش بالا بیارید
برای هاست به cpu جهت پردازش درخواست های کاربران و همچنین بروی sql می باشد
نوع هارد ها به جهت اینکه اطلاعات هر چه سریع تر خوانده شود
اما نکته مهم تفاوت قابل توجه مادربرد کلاینت ها و سرور ها رایج هست که پشتبانی از پردازشگرها و رم های بالا هست
بسیاری از مادربردها از 2 پردازشگر و حتی بیشتر پشتیبانی می کنن
سیستم کولینگ ، پاور ، کارت شبکه که از دو تا چهار تا در سرور ها در نظر گرفته می شود
و بسیاری از موارد باعث شده تمایل به خرید کیس های مخصوص سرور بیشتر باشد
اما در اصل هر کامپیوتری توانایی سرویس دهنده شدن دارد که با توجه به نیاز کاربر سخت افزار متفاوت خواهد بود