PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال وب سایت به هاست مجازی

simin-ff
July 1st, 2012, 08:33
سلام
من یه cpanel دارم ، یه وب سایت هم طراحی کردم ولی نمی دونم چطور اون رو روی سرور مجازی قرار بدم
میشه کمکم کنید؟

reza_dadashian
July 1st, 2012, 09:05
لطفا کمی دقیقتر بفرمایید.
سیستم سرور مجازیتون؟
روی سرور مجازی سی پنل نصب کردید و حالا میخواهید سایت روی اون بالا بیارید؟
آیا کانفیگ های مورد نیاز مثل dns یا apache configuration رو انجام داده اید؟
وب سایت طراحی شده تحت چه زبانی هست؟

رضا داداشیان

simin-ff
July 1st, 2012, 09:10
ببینید من یه cpanel دارم ، یه وب سایت هم قبلا با datalife engine طراحی کرده بودم و روی xamp اجرا می کردم
یکی از دوستان گفت اون وب سایت رو روی cpanel بذار ولی نمی دونم چطوری ؟میشه کمکم کنید؟

rsl
July 1st, 2012, 09:29
فایل هاتون رو توی public_html سی پنل قرار بدید و یک دیتابیس هم توی سی پنل بسازید و از دیتابیس توی xampp بکاپ بگیرید و توی phpmyadmin سی پنل ایمپورت کتید . حالا باید اطلاعات دیتابیس رو توی فایل کانفیگ دیتالایف وارد کنی .

simin-ff
July 1st, 2012, 10:00
ممنون ولی چطوری از دیتا بیس xamp میشه بکاپ گرفت؟

MihanTech
July 1st, 2012, 10:15
اون هم phpmyadmin داره . میرید داخل جدول مورد نظرتون بعد از منوی export یک بکاپ میگیرید

dani0111
July 1st, 2012, 18:54
باید سرور مجازی رو برای استفاده از لایسنس cpanel کانفیگ کنید و از هاستتون لذت ببرید ..

farsitools
July 5th, 2012, 19:35
البته نوع سيستم عامل مهمه لينوكس يا ويندوز و....؟
انتقال سايت به وي پي اس بر اساس OS و برعكس را بهتر است دستي انجام بشه كه مي آييد از اطلاعات ديتا بيس خود بك آپ مي گيريد و از كل فايل ها هم مي گيريد و منتقل مي كنيد به سرور جديد يا پي سي خودتون بعد ديتا بيس ها را اگر آدرس دهي توشون درج شده را با hippoedit با وب سرور جديد تنظيم ميكنيد
سپس فايل ها را هم در محل مد نظر قرار مي دهيم و اگر آنها هم در خود تنظيمات آدرس دهي دارن اديت مي كنيم و وبسايت را ران مي كنيم و چندين صفحه و مراحل مختلف را جهت اطمينان از صحت اطلاعات تست مي كنيم