توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيشنهاد مشخصات يك هاست مناسب
jajarmlib
June 30th, 2012, 14:38
سلام براي راه اندازي يك سايت در حد گروه وبسایتهای دابی , شهر اینترنتی *دابی , فروشگاه اینترنتی دابی , رسانه های تبلیغاتی ,سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی , دابی ادز, سیستم خ (http://www.dabi.ir/) و يا پرتال دانشگاهی کشور (http://unp.ir/) (يا ديگر سايت هاي داراي رتبه زير 500 توي ايران) چه هاست و با چه مشخصاتي نياز هست(بيشتر ازجنبه مقدار cpuوramمصرفي) (هاست اشتراكي،سرور مجازي،سرور اختصاصي و يا چه نوع هاست ديگه هاي نيازه؟)
Maya
June 30th, 2012, 14:39
سرور اختصاصی
tizparvaz
June 30th, 2012, 14:42
سرور اختصاصی
دقیقا همینطوره ۹۰٪ این سایتا سرور اختصاصی دارن
Ashkankamangar.ir
June 30th, 2012, 14:48
یعنی قراره این سایت از اول همین رتبه رو داشته باشه؟
تا بخواید به اینجا برسید خیلی زمان میبره پس هاست بهتره
وقتی به این حد رسید برید سرور اختصاصی
اگرم این سایت الان تا این حد هست پس حتما سرور اختصاصی بخرید
jajarmlib
June 30th, 2012, 16:05
یعنی قراره این سایت از اول همین رتبه رو داشته باشه؟
تا بخواید به اینجا برسید خیلی زمان میبره پس هاست بهتره
وقتی به این حد رسید برید سرور اختصاصی
اگرم این سایت الان تا این حد هست پس حتما سرور اختصاصی بخرید
نه الان رتبه سایت 5000 توی ایرانه(البته در کمتر از یه ساله که دارم رو سایت کار میکنم و یه 6 ماهیش هم تو خدمت سربازی بودم) فقط چیزی که هست فعلا من تنهایی دارم روی سایتم کار میکنم قراره 5 نفر دیگه هم بیان و با هم سایت رو روبراه کنیم و هدفمون هم رسیدن به همون 500 تای اوله برای همین فقط میخاستم بدونم که چقدر باید برای داشتن یه سروری که بتونه این هاست رو پشتیبانی بکه خرج کنم
در پایان هم از جوابتون تشکر میکنم
Ashkankamangar.ir
June 30th, 2012, 17:15
قیمت سرور اختصاصی زیادی و وقتی هنوز به اون حد نرسیدید بهتره از هاست و سرور مجازی و سرور اختصاصی (به ترتیب)استفاده کنی
تا دخل و خرجتون یکی باشه
rpserver
July 1st, 2012, 03:39
نظر بنده پله بودن استفاده از سرویس هست . شما اول یک هاست اشتراکی تهیه کنید ترجیحا ایران ، بعد از مدتی که گذشت و امار و مصرف سایت بالا رفت به یک وی پی اس یا ترجیحا وی دی اس منتقل بشید . تا مدت زیادی جوابگوی شما خواهد بود این سرویس . اگر مصرفتون فیکس شد که هیچ . اگر مصرفتون بالاترم رفت دقت کنید اگر فایل زیاد دارید هاست دانلود یا وی پی اس برای دانلود بصورت جداگانه تهیه بفرمایید . بعد از طی همه این فرایند در نهایت یک سروراختصاصی تهیه بفرمایید که داخل ایران یک مقدار هزینه زیاد میشه . بنظر من گیگا بهترین دیتاسنتر برای سرورهای اختصاصی با لینک بالا هست . از لحاظ مسافت با ایران و مسائل پینگ و ... هم مشکلی ندارند .