ahz
November 22nd, 2009, 08:08
سلام خدمت شما دوستان من در پست قبلی که دادم هنوز موفق به خرید VPS نشدم دوستان که تست دادن هیچ ی کدام به درد نمیخورد پینگ همه شونم بالای 400 میرفت یا المان بود یا هلند که مشکل داشتن امریکا هم که دادن مشکلات فنی داشت بعد 1 دقیقه کار کردن شروع به قطع شدن کرد که هنوز هنوز نتونستن درست کنند میگن از طرف دیتا سنتر است یا ویندوز 64 بیتی است که ما 32 بیتی نیاز دارم
من واسه این مشکلات خواستم تست که ببینم مشکل دارن یا نه که دیدم همه اش مشکل دارن
تا این لحظه موفق به خرید vps سالم نشدم
ممنون میشم یک Vps بدون مشکل که حداقل 1 روز کار کنه نه 1 دقیقه بهانه بیارن بگن از دیتا سنتر است
این ضمانتی هم که میگن قطعی نداره توی همون دقیقه اول معلوم میشه یا کارت شبکه قطع میشه یا صفحه باز نمیکنه واسه این تست 2 ساعته میخوام که قطع شد بفهمم تا این لحطه کسی موفق به رفع نقص نشده مبگن 2003 باگ داره اپ دیت کن کردم جواب نداد
HDD = 15 Gb
Ram = 256
bw = 300 Gb
Dc = USA
هزینه 15 تومان باشد
بدون مشکل با امکان تست حداقل 2 ساعت که اگه مشکل داشت نگیرم
کارم واسه---پی ان است و دانلود خودم
ممنون میشم الان کارم خوابیده تقریبا 4 ماه بی دلیل ممنون میشم کسی کمکم کنه
:">:53: با تشکر
من واسه این مشکلات خواستم تست که ببینم مشکل دارن یا نه که دیدم همه اش مشکل دارن
تا این لحظه موفق به خرید vps سالم نشدم
ممنون میشم یک Vps بدون مشکل که حداقل 1 روز کار کنه نه 1 دقیقه بهانه بیارن بگن از دیتا سنتر است
این ضمانتی هم که میگن قطعی نداره توی همون دقیقه اول معلوم میشه یا کارت شبکه قطع میشه یا صفحه باز نمیکنه واسه این تست 2 ساعته میخوام که قطع شد بفهمم تا این لحطه کسی موفق به رفع نقص نشده مبگن 2003 باگ داره اپ دیت کن کردم جواب نداد
HDD = 15 Gb
Ram = 256
bw = 300 Gb
Dc = USA
هزینه 15 تومان باشد
بدون مشکل با امکان تست حداقل 2 ساعت که اگه مشکل داشت نگیرم
کارم واسه---پی ان است و دانلود خودم
ممنون میشم الان کارم خوابیده تقریبا 4 ماه بی دلیل ممنون میشم کسی کمکم کنه
:">:53: با تشکر