ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ماژول ادغام وردپرس با طراحی سایت شما!wp integration

b3hnam
June 29th, 2012, 21:55
با سلام
ماژول ادغام وردپرس با سیستم مدیریتی whmcs:
به وسیله این ماژول شما میتوانین سیستم وردپرس سایت خود را به سیستم whmcs تبدیل و هماهنگ کنید و تمامی مراحل خرید ،ثبت نام,......... را در سیستم وردپرس همراه با طرح مورد نظر(وردپرس)پیاده سازی کنید

این ماژول کاملا متفاوت با ماژول های رایگان بوده و حتی هسته آن نیز بر پایه این ماژول ها نمیباشد(ماژول های رایگان دارای مشکلاتی هستند !)
هزینه نصب+پشتیبانی:50000 تومان (در صورت عدم رضایت وجه عودت داده میشود)
persiand3sign@gmail.com
info@persiand3sign.ir

MihanTech
June 29th, 2012, 22:18
نمونه ای دارید ؟
مشتری یا هر چیز دیگه که این مساله بتونه تایید کنه ؟

b3hnam
June 29th, 2012, 22:21
نمونه ای دارید ؟
مشتری یا هر چیز دیگه که این مساله بتونه تایید کنه ؟

ماژول امروز معرفی شده.در پست اول هم به همین منظور عرض کردم در صورت عدم رضایت تمامی وجه عودت داده میشود

sina_mech
June 29th, 2012, 22:38
ماژولی به نام Whmcs Bridge هست. فکر کنم همین کارو میکنه ضمن اینکه بارها و بارها تجربه شده و جوابش رو پس داده. حدأقل بین خارجیا. فکر کنم با یه فارسی سازی ساده بشه ازش استفاده کرد.

b3hnam
June 29th, 2012, 22:40
ماژولی به نام Whmcs Bridge هست. فکر کنم همین کارو میکنه ضمن اینکه بارها و بارها تجربه شده و جوابش رو پس داده. حدأقل بین خارجیا. فکر کنم با یه فارسی سازی ساده بشه ازش استفاده کرد.
ماژول امکانات محدود+ مشکلات متعدد در آدرس ها دارد و در بین خارجی ها ورژن proماژول جواب پس داده است ولی ورژن رایگان آن دارای مشکلات زیادی است که بهتر است ابتدا ماژول را تست کنید تا خودتان به مشکلات پی ببرید
متشکر