برای ایجاد یه سایت چت تصویری شبیه به farsibechat.com چه نوع هاستی رو پیشنهاد می دید؟
tizparvaz
June 29th, 2012, 20:46
برای ایجاد یه سایت چت تصویری شبیه به farsibechat.com چه نوع هاستی رو پیشنهاد می دید؟
سلام باید هاستی باشه که رو سرور اصلیش red5 نصب باشه معمولا رو هاستای اشتراکی نیست تو سرویس دهنده های خارجی هاست رد۵ معروفه اما پیشنهاد میکنم وی پی اس بگیر و روش رد۵ نصب کن و حالا یا یه کنترل پنل فری یا هر چیز دیگه اسکریپتت رو نصب کن
host-host
June 29th, 2012, 20:59
red5 رایگانه؟
چندتا چت همزمان رو می تونه ساپورت کنه؟
برای اینکه بتونم 50 نفر رو همزمان ساپورت کنم در کل باید چقدر هزینه کنم؟
sellpad
June 29th, 2012, 20:59
خوب شما امکانات راه اندازیش رو دارید؟
منظور اسکریپت و... است
tthost
June 29th, 2012, 21:02
Chat Software, Flash Chat Hosting, Video Webcam Audio, Chat Server, Live Help, IM, Facebook-like Messenger (http://www.123flashchat.com/)
اسکریپت تجاری هست و قبلا نمونه های زیادی را بر روی سرور نصب کرده ایم
نیاز به میزبانی اختصاصی دارید
host-host
June 29th, 2012, 21:11
اسکریپت تجاری هست و قبلا نمونه های زیادی را بر روی سرور نصب کرده ایم
نیاز به میزبانی اختصاصی دارید
نصب این نرم افزارها و استفاده توی ایران مشکل قانونی ایجاد نمی کنه؟
یه نرم افزار رایگان معرفی کنید که بشه مدیریتش کرد، و امکانات مدیرتی خوبی داشته باشه.
خوب شما امکانات راه اندازیش رو دارید؟
منظور اسکریپت و... است
باید بدونم هزینه این کار چقدره. می خوام 50 تا 100 نفر بتونن همزمان چت کنن.
tthost
June 29th, 2012, 21:15
نصب این نرم افزارها و استفاده توی ایران مشکل قانونی ایجاد نمی کنه؟
یه نرم افزار رایگان معرفی کنید که بشه مدیریتش کرد، و امکانات مدیرتی خوبی داشته باشه.
باید بدونم هزینه این کار چقدره. می خوام 50 تا 100 نفر بتونن همزمان چت کنن.
خیر در ایران" مشکلی ایجاد نمی کند
برای این چت روم و با این میزان بازدید کننده نیاز به حداقل 2 گیگابایت رم + 2 گیگاهرتز پردازنده دارید که البته این حداقل هست
host-host
June 29th, 2012, 21:20
برای این چت روم و با این میزان بازدید کننده نیاز به حداقل 2 گیگابایت رم + 2 گیگاهرتز پردازنده دارید که البته این حداقل هست.
من چند روزه که دنبال همچین بحثی هستم.
من برنامه نویس پی اچ هستم و می خوام یه چنین سایتی راه بندازم اما نمی دونم چه نرم افزاری استفاده کنم و کلا از کجا شروع کنم.
اگر بتونید یه مشاروه حرفه ای بهم بدید ممنوم می شم.
چند سوال:
1- برای vps هزینه 4 گیگ رم و 4 گیگ سیپیو چقدره؟ میزان فضای مورد نیاز رو هم لطفا بگید.
2- برای شروع کار سایت می خوام کمترین هزینه رو انجام بدم، چه اسکریپت رایگانی می شناسید که می شه می تونه نیازهای مختلف مدیریتی رو برآورده کنه؟
البته باید بگم که راه اندازی وب سایت برام مشکلی نداره اما یه اسکریپت چت حرفه ای و رایگان نیاز دارم.
tizparvaz
June 29th, 2012, 22:20
red5 رایگانه؟
چندتا چت همزمان رو می تونه ساپورت کنه؟
برای اینکه بتونم 50 نفر رو همزمان ساپورت کنم در کل باید چقدر هزینه کنم؟
رد ۵ مجانیه اسکریپت چت نیست پلاگینیه که واسه راه اندازی چت با وب کم باید رو سرور نصب باشه
الان حرف هزینه بزنم میگن آفر و بنم میکنن اما حدودا ماهانه بالای ۳۰ تا ۴۰ تومان در نظر بگیر
host-host
June 29th, 2012, 22:41
رد ۵ مجانیه اسکریپت چت نیست پلاگینیه که واسه راه اندازی چت با وب کم باید رو سرور نصب باشه
اگر بخوام این پلاگین رو روی سرور نصب کنم باید از چه نوع سروری استفاده کنم؟
محدودیتهای این پلاگین چیه؟
و آیا می شه با پی اچ پی براش برنامه نوشت؟
iranmizban
July 1st, 2012, 01:08
بهترین گزینه برای راه اندازی چت روم ( کاری به اقتصادیش نداریم ) ، 123Flash chat هست که اصلا نیازی به تعریف و تمجید نداره !
ولی ، سیستم های دیگه هم هستن مثله Im chat Pro که سیستم های خوبی هستن ( این مورد فول اجاکس هست و کمی به سرور فشار میاره ) که میشه باهاشون کار کرد .
چند وب سایت دیدم که سیستم هایی به نسبت خوبی دارن ، مثله : begomago.com و ... اما این کجا و آن کجا ... !
در ضمن ، وب سایت farsibechat هم از سیستم 123Flashchat استفاده کرده .
موفق باشید .
tizparvaz
July 1st, 2012, 01:49
اگر بخوام این پلاگین رو روی سرور نصب کنم باید از چه نوع سروری استفاده کنم؟
محدودیتهای این پلاگین چیه؟
و آیا می شه با پی اچ پی براش برنامه نوشت؟
شما از هر اسکریپت چت تصویری استفاده کنید لازمه را اندازش این برنامست در واقه رد۵ فلش پلیر لینوکس هست
mohammadhh14
August 14th, 2012, 14:40
می دونم که خیلی وقت ار آخین پست می گذره ولی برای کمک به کسانی که میخواهند سیستم چت را بندازند این مطلب رو عرض می کنم .... (برای اینکه خودم در این مورد خیلی ضرر کردم )
اکثر این اسکریپت ها و برنامه با زبان فارسی مشکل دارنند ... مخصوصا در نوشتن حرف " ی " که کلا کلمات رو به هم میریزنند
یک اسکریپتی پیدا کردم که این مشکل رو ندار لینکش رو میگذارم
ارزون هم هست 300$ و 450$ ... می ارزه و امکانات خوبی هم داره
چت صوتی و تصویری دارای زبان فارسی (http://www.gyaro.com/index.php)
host-host
August 14th, 2012, 14:53
ارزون هم هست 300$ و 450$ ... می ارزه و امکانات خوبی هم داره
توی ایران به وب سایت چت تصویری اجازه فعالیت می دن؟
mohammadhh14
August 17th, 2012, 14:43
تا الآن که به کسی گیر ندادند :39:
و خود من 2-3 تا چت روم برای چند جا راه اندازی کردم و مشکلی نداشتند ...
host-host
August 17th, 2012, 22:30
و خود من 2-3 تا چت روم برای چند جا راه اندازی کردم و مشکلی نداشتند ...
جدیدا همه چیز مجوزی شده. فرومها، شبکه های اجتماعی، فروشگاهها و...
برای چت صوتی و تصویری مطمئنید که قانون خاصی وجود نداره ؟
mohammadhh14
August 25th, 2012, 15:07
اگر به صورت رسمی و شرکتی بخواهید کاری انجام بدهید ، خب حتما باید دنبال مجوز و ... باشید ولی تقریبا 99٪ مشتریای بنده که تا حالا نه مجوزی گرفتند و نه تو این 4 - 5 سال کسی بهشون گیری داده