PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش راه اندازي سرور ايميل يا ايميل هاستينگ+ كانفيك

iman00
June 29th, 2012, 01:49
اينجا كسي هست كه بتونه اموزش راه اندازي سرور ايميل يا ايميل هاستينگ+ كانفيك به ما اموزش بده روي لينوكس يا ويندوز نصبش كرد
كه بشه ايميل انبوع ارسال كرد يا نمايتدگي ايميل سرور داد اگر كسي بله از ما دريق نكنه
ممنون ميشم

---
June 29th, 2012, 02:24
سلام
حاضر به پرداخت هزینه هستید ؟

ahmadsadri
June 29th, 2012, 11:16
اگر یه نفر باشه تو سرور ویندوز یه آموزش کوتاه هم بذاره خیلی عالی میشه

iman00
June 29th, 2012, 17:21
اين انجمن هم از همه پول مي خوان يكي اموزش بده اسمون به زمين نمياد كه اميد وارم يكي اموزش بده يك اموزش خوب و عالي باشه

ahmadsadri
June 29th, 2012, 18:18
حالا خوب و عالی هم نبود یه اشاره ای کنن که بشه یه چیزایی از توش در بیاریم خوبه

allbert
June 29th, 2012, 19:48
یه کترول پنل kloxo نصب کنید

دامین رو روش ست کنید

یک اسکریپت خوب ایمیل دهی هم نصب کنید

موفق باشید

sellpad
June 29th, 2012, 21:03
مشکلی که اینجا هست اینه که از کدام دیتا سنتر؟
ارسال ایمیل انبوه یک جور اسپم حساب میشه
اگه میتونید مشکل دیتا سنتر رو حل کنید
من اموزش اش رو میزارم

---
June 29th, 2012, 21:29
اين انجمن هم از همه پول مي خوان يكي اموزش بده اسمون به زمين نمياد كه اميد وارم يكي اموزش بده يك اموزش خوب و عالي باشه
دوست گرامی برای یادگیری اینها هزینه صرف شده وقت صرف شده چطور توقع یادگیری رایگان دارید .
یه چیز خدادادی نبوده که بخوایم در راه خدا بدیم .
شما حاضرید رازهای کاریتون رو به رایگان آشکار کنید ؟ آسمون که به زمین نمیاد

ahmadsadri
June 29th, 2012, 21:43
مشکلی که اینجا هست اینه که از کدام دیتا سنتر؟
ارسال ایمیل انبوه یک جور اسپم حساب میشه
اگه میتونید مشکل دیتا سنتر رو حل کنید
من اموزش اش رو میزارم
مشکل سرور نداریم ما شما آموزش رو بذار سرور و خدا میرسونه :d

allbert
June 29th, 2012, 22:50
اخه اموزش نداره دوست عزیز عجیبه . . .

ahmadsadri
June 29th, 2012, 23:19
من رو سرور ویندوز اسکریپتم رو نصب میکنم ولی ایمیل ارسال نمیشه
تنظیم خاصی میخواد؟

allbert
June 29th, 2012, 23:29
پورت smtp باز هست ؟ فایروال رو خاموش کنید تست کنید

عموما برای این کار از کلوزو و لینوکس استفاده میکنند

sellpad
June 29th, 2012, 23:29
مشکل سرور نداریم ما شما آموزش رو بذار سرور و خدا میرسونه :d

من دنبال دیتا سنتر هستم
شما اونو معرفی کن تا بعد

ahmadsadri
June 29th, 2012, 23:45
من دنبال دیتا سنتر هستم
شما اونو معرفی کن تا بعد

شما از هر دیتا سنتری بگیری مشکلی نداره فقط باید بدونی چه جوری ایمیل ها رو استال کنی تا اسپم نشه

ahmadsadri
June 29th, 2012, 23:47
پورت smtp باز هست ؟ فایروال رو خاموش کنید تست کنید

عموما برای این کار از کلوزو و لینوکس استفاده میکنند

من سرور رو برای یه کار دیگه هم میخواستم و خواستم باهاش ایمیل هم ارسال کنم
پورت بازه
فایروال هم خاموشه
نمیدونم چرا ارسال نمیکنه

sellpad
June 30th, 2012, 00:39
شما از هر دیتا سنتری بگیری مشکلی نداره فقط باید بدونی چه جوری ایمیل ها رو استال کنی تا اسپم نشه

خوب چجوری؟

اگر بیشتر از روزی 200 تا 300 تا ایمیل بزنی خود به خود میری تو لیست سیاه جهانی به خاطر اسپم کردن و دیتا سنتر ای پی رو می بنده
اینو میگم چون یه بار چینی ها هکم کردن و ارسال ایمیل کردن و همینطوری که گفتم ای پی بلوک شد

iman00
June 30th, 2012, 10:35
سلام دوست عزيز دمتگرم مشكل ديتا سنتر نداريم اگر بتونيد يك اموزش بزاريد خيلي ممنون ميشم
با سپاس فراوان

Maya
June 30th, 2012, 12:57
اموزش های اولیه در فروم موجود است یک مقداری سرچ کنید
موفق کنید

iman00
June 30th, 2012, 13:55
اموزش من سرچ كردم چيزي پيدا نكردم ممنون ميشم لينكشون در اختيار ما قرار بدين

ahmadsadri
June 30th, 2012, 15:14
منم چیزی پیدا نکردم
ببینید من xampe نصب میکنم با اون اسکریپتم رو بالا میارم
بالا میاد بدون مشکل نصب میشه
ولی ایمیل ارسال نمیکنه
سرور ویندوزه
میخوام ببینم ویندوز تنظیم خاصی میخواد؟

baghebahar
June 30th, 2012, 15:55
منم چیزی پیدا نکردم
ببینید من xampe نصب میکنم با اون اسکریپتم رو بالا میارم
بالا میاد بدون مشکل نصب میشه
ولی ایمیل ارسال نمیکنه
سرور ویندوزه
میخوام ببینم ویندوز تنظیم خاصی میخواد؟
سلام
فکر کنم نیاز به این است که میل سرور xampp را راه اندازی کنید تا بتونیم ار ارسال ایمیلش استفاده کنید

ahmadsadri
June 30th, 2012, 16:13
سلام
فکر کنم نیاز به این است که میل سرور xampp را راه اندازی کنید تا بتونیم ار ارسال ایمیلش استفاده کنید

هر کاری کردم با اون میل سرور هیچ کاری نتونستم کنم
ampps هم نصب کردم بازم نشد

hasun
June 30th, 2012, 20:38
شما که مشکل سرور نداری یه سرور لینوکس خریداری کن !
Xammp نیاز به کانفیگ و دردسر داره .

iman00
June 30th, 2012, 20:44
دوستان عزيز اگر كسي اموزش داره از ما دريق نكنه ممنون ميشم يا لينك اموزش داره بزاره تا همه نگاهي بندازن ببيند تا لذتش ببريم

rpserver
July 19th, 2012, 12:04
در مورد دیتاسنتر عرض کنم ، برای ایمیل بهتر هست از دیتاسنتر هایی سرویس بگیرید که زیاد گیر نباشند . مثلا گیگا اینترنشنال خوب هست توی آلمان .
هتزنر هم خوب هست ، اما باید توجه کنید که آی پی هایی که تحویل میگیرید اسپم نشده باشند . در کل بنظرم اگر هزینه برایتان مهم نیست از نت الیگنت کانادا سرویس تهیه کنید . آی پی ها تخصیص یافته 100% اسپم نشده هستند و از لحاظ ایمیل ، قطعا به مشکلی بر نخواهید خورد !

sellpad
July 31st, 2012, 00:53
در مورد دیتاسنتر عرض کنم ، برای ایمیل بهتر هست از دیتاسنتر هایی سرویس بگیرید که زیاد گیر نباشند . مثلا گیگا اینترنشنال خوب هست توی آلمان .
هتزنر هم خوب هست ، اما باید توجه کنید که آی پی هایی که تحویل میگیرید اسپم نشده باشند . در کل بنظرم اگر هزینه برایتان مهم نیست از نت الیگنت کانادا سرویس تهیه کنید . آی پی ها تخصیص یافته 100% اسپم نشده هستند و از لحاظ ایمیل ، قطعا به مشکلی بر نخواهید خورد !

شما تست کردید مثلا میشه روزی 100000 تا ارسال کرد؟

rpserver
July 31st, 2012, 00:56
شما تست کردید مثلا میشه روزی 100000 تا ارسال کرد؟
سلام .
بنده چیزی تست نکردم . فقط آفر دادم برای سرور های ایمیلی دنبال آی پی ها کانادا برید که اسپم نباشند .
شما میتونید دومین کی ست کنید برای سرورتون و توی سازمان های ضد اسپم عضو شوید . با این کارها هیچوقت آیپیتون اسپم نمیشه !
روزی شونصد میلیارد هزار تا ایمیل هم که بفرستی هیچی نمیشه :d

lvlehrad
July 31st, 2012, 05:18
3 صفحه شد این تاپیک ولی یه نفر نیومد راهنمایی کنه ... واقعا جالبه تو ایران هیچکی سرور smtp نمیفروشه ...من الان تنها چیزی که میخوام یه سرور smtp هست که وصلش کنم به سایتی که روش نرم افزار ارسال ایمیل نصبه ...

sellpad
July 31st, 2012, 12:12
سلام .
بنده چیزی تست نکردم . فقط آفر دادم برای سرور های ایمیلی دنبال آی پی ها کانادا برید که اسپم نباشند .
شما میتونید دومین کی ست کنید برای سرورتون و توی سازمان های ضد اسپم عضو شوید . با این کارها هیچوقت آیپیتون اسپم نمیشه !
روزی شونصد میلیارد هزار تا ایمیل هم که بفرستی هیچی نمیشه :d

منظورتون از دومین کی چیه؟
میشه سایت چند تا از اون سازمان ها را بفرمایید؟

salem
July 31st, 2012, 14:43
به قول دوستمون کمتر کسی در این زمینخ اطلاعات داره این قضیه ارسال ایمیل همه باهاش مشکل دارن کسی هم نیست در این زمینه واقعا اطلاعات داشته باشه و کمک کنه من خودم نزدیک 500 نومن سر این قضیه کمش ضرر کردم همه را ه هارو هم تست کردم حتی سرم هم کلاه گذاشنت تا دلت بخواد .اما کسی راهی ندهره که واقعا جواب بده من همه چیز بانک میا فعال همه چی دارم حاضر اما یه راه درست حسابی نیست که راحت ارسال کنیم

reza*
July 31st, 2012, 15:17
لااقل یکی بیاد یه اسکریپت درست درمون معرفی کنه :-s

sellpad
July 31st, 2012, 15:34
لااقل یکی بیاد یه اسکریپت درست درمون معرفی کنه :-s

از این اسکریپت ها در سایتهای دانلود اسکریپت ریخته
مهم سرور است

salem
July 31st, 2012, 17:18
اسکریپت زیاده به قول دوستمون من اسکریپتشم دارم که به ابنباکس میفرسته فقط سرور مهم هست که اونم نیست خدا رو شکر

salem
July 31st, 2012, 17:24
الان تاپیک بزنی یه سرور مجازی میخوام میلیونها آفر میریزن اما دنبال یه چیزه تخصصی که میگردی هیپ کس نیست

reza*
July 31st, 2012, 18:09
از این اسکریپت ها در سایتهای دانلود اسکریپت ریخته
مهم سرور است

اسکریپت زیاده به قول دوستمون من اسکریپتشم دارم که به ابنباکس میفرسته فقط سرور مهم هست که اونم نیست خدا رو شکر

از این اسکریپت ها که زیاده یه تست شده بذارید ما هم ببینیم

smargenius
July 31st, 2012, 22:31
خب شما به مشکل خودت نگاه میکنی
همه چیز آسون و رایگان بدست نمیاد

danitfk
July 31st, 2012, 22:39
الان تاپیک بزنی یه سرور مجازی میخوام میلیونها آفر میریزن اما دنبال یه چیزه تخصصی که میگردی هیپ کس نیست
اونی که میخواید تخصصی نیست !!!
سرور واسه اسپم ، دیتاسنتر و.ا.ر.* میخواد که یا هزینه ـشون خیلی بالاست یا آی پی هاشون هی بلاک میشه یا کیفیت پهنای باند درستی ندارن!

salem
July 31st, 2012, 22:51
خلاصه یه راهی که واسه این کار جواب بده حالا هر چی

lvlehrad
August 1st, 2012, 00:38
اونی که میخواید تخصصی نیست !!!
سرور واسه اسپم ، دیتاسنتر و.ا.ر.* میخواد که یا هزینه ـشون خیلی بالاست یا آی پی هاشون هی بلاک میشه یا کیفیت پهنای باند درستی ندارن!
کی گفته تخصصی نیست ؟؟؟؟ اصلا کی گفته واسه اسپم میخوایم ؟؟؟؟ چرا هر وقت هر صحبتی از ایمیل و ارسال ایمیل میشه همه فکر میکنند میخوایم اسپم بدیم ؟؟؟ عزیز چیزی به نام ایمیل مارکتینگ نشنیدی تاحالا ؟؟؟؟میدونی خارج از ایران چقدر از ایمیل مارکتینگ پول در میارن و چقدر تخصصی هست این موضوع ؟؟؟ ....

mohamad2314
August 1st, 2012, 01:25
سرور مهم که نیست