توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی درباره سرور مجازی داخلی
fusion
June 28th, 2012, 17:53
سلام دوستان
یک سوالاتی دارم که فکر کنم خیلی براشون پیش اومده باشه
میخواستم بدونم امکان این هست که سرور داخلی به هر دو بستر اینترانت و اینترنت مجهز باشه ؟! کلا منظورم این اماکن در حال حاضر هست ؟!
و کلا کسی که بخواد با اینترانت داخل منزل با شبکه اینترانت وصل بشه چطوری ؟! اینترانت وسایل و مودم خاص خودش میخواد؟!
the_coder
June 28th, 2012, 18:53
سلام دوستان
یک سوالاتی دارم که فکر کنم خیلی براشون پیش اومده باشه
میخواستم بدونم امکان این هست که سرور داخلی به هر دو بستر اینترانت و اینترنت مجهز باشه ؟! کلا منظورم این اماکن در حال حاضر هست ؟!
و کلا کسی که بخواد با اینترانت داخل منزل با شبکه اینترانت وصل بشه چطوری ؟! اینترانت وسایل و مودم خاص خودش میخواد؟!
سلام
سرورهای داخلی هم از طریق اینترنت هم اینترانت قابل دسترسی هستند
برای گرفتن اینترانت باید مثل اینترنت برید و از شرکت هایی که ارائه میدن سرویس بگیرید
موفق باشید
fusion
June 28th, 2012, 19:48
میشه چند تا نام ببرید هزینه این شبکه چقدر ؟!
the_coder
June 28th, 2012, 19:50
از مخابرات بگیرید ، فکر کنم اسیاتک هم میده
قیمت هم بستگی به این داره که چه سرعتی بگیرید
farsitools
July 5th, 2012, 19:40
شما سرور با پورت اينترنت و اينترانت مي خواهيد يا كلا براي پي سي خودتون اينترانت مي خواهيد
اگر سرور مي خواهيد كه ما و دوستان هم اينترانت داريم هم اينترنت كه قابليت استفاده همزمان هم ممكن است قبلش بدانيد كه اگر فقط اينترانت بگيريد دسترسي به اي پي هاي خارجي نداريد و حتي سايت هاي خارجي بنابر اين به يك آي پي اينترنت هم نياز داريد
اگر براي نت خودتون مي خواهيد بايد با isp خودتون تماس بگيريد