ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه کسانی از هاست ویندوز استفاده دارند؟

fr_sdgh
June 28th, 2012, 16:34
سلام، چه کسانی از هاست ویندوز استفاده دارند؟ من فکر میکنم سایت های دولتی فقط هر چند امنیت پایینی رو هم داره:39:

sina_mech
June 28th, 2012, 16:39
بیشتر سایت های دولتی و سازمانی و کمی هم شرکتی ها. ولی خب نمیشه کلی گفت. البته طراح ها نقش اساسی در این زمینه دارن. وقتی طراح میگه من asp مینویسم با دیتابیس sql 2008 ، دیگه چاره ای نمیمونه واسه مشتری!

fr_sdgh
June 28th, 2012, 19:39
راستی خارج از پاسخ این بحث، سایتهای دانشگاهی مثل آزاد چه جوریه؟ البته باید توی آشیانه اینو پرسید ولی دگه!

sina_mech
June 28th, 2012, 19:40
اگه از لحاظ امنیت میپرسید نمیدونم :d

shopel
June 29th, 2012, 00:41
استفاده بیشتر هاست های ویندوز به خاطر اسکریپت های دات نت هستش البته اسکریپت های دیگه رو هم میشه - البته نرم افزارهای مربوطش باید تو سرور ویندوز نصب باشه -

LinuXi
June 29th, 2012, 01:02
تو ایران به دلیل تجاری بودن دات نت بیشتر از سرور ویندوز استفاده می کنند و یه سری کشور های اروپایی

fr_sdgh
June 29th, 2012, 02:03
با تشکر از همه دوستان، در واقع اینطور مشغل ذهنیم رو بیان کنم که شما چندر درصد فروش ویندوز نسبت به لینوکس رو دارید چون همه این سروریس رو ارائه میدن و سرویس هم خرج داره! حتما مشتری زیاد داره.