ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور در vmware . خیلی مهم

scary-x2
June 28th, 2012, 14:48
سلام. دوستان این ارور نمیدونم جریانش چیه . هر کاری میکنم هم درست نمیشه
موقع روشن کردن سرور این ارور رو بهم میده

scary-x2
June 28th, 2012, 17:25
دوستان اگه کسی میتونه مشکل رو حل کنه . مشخصات سرور رو بدم اوکی کنه هزینشم میدم :70:

ilmavps
June 28th, 2012, 17:35
سلام

زمانی که میخواهید روشن کنید این اررور میده؟

از روی هارد سرور نگاه کنید تمام فایل های لازم ساخته شده؟

scary-x2
June 28th, 2012, 17:37
سلام . بله وقتی روشن میکنم این ارور رو میده

سرور جدید که میسازم هیچی . سرور های قبلی هم میخوام روشن کنم این ارور رو میده .
این ارور هم میده

razavihost
June 28th, 2012, 17:56
2 حالت داره
فایلهاش نیست
یا این که منابع واسه استارت کردن در دست رس این سرور نست

sellpad
June 28th, 2012, 17:57
احتمالا از ایران به سرور وصل میشید
یا از جایی که اینترنت کنده
vsphere رو در جای مناسب نصب کنید که سرعت نت بالا باشه
همه چی درست میشه

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasq ueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h
Detect language » Persian

scary-x2
June 28th, 2012, 17:57
2 حالت داره
فایلهاش نیست
یا این که منابع واسه استارت کردن در دست رس این سرور نست

فایل ها هستش . منابع هم سرور خالیه کلی منبع آزاده :d
مشخصات پ خ کنم میتونید چک کنید ؟ البته اگه وقت دارید و زحمتی نیست

scary-x2
June 28th, 2012, 17:59
احتمالا از ایران به سرور وصل میشید
یا از جایی که اینترنت کنده
vsphere رو در جای مناسب نصب کنید که سرعت نت بالا باشه
همه چی درست میشه

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasq ueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h
Detect language » Persian

وی ام ور . رو وی پی اس نصب هست . رو 3 تا وی پی اس از 3 کشور مختلف هم تست کردم

taghi.karimi
June 28th, 2012, 19:04
وی ام ور . رو وی پی اس نصب هست . رو 3 تا وی پی اس از 3 کشور مختلف هم تست کردم

درود
سرور شما در حال حاضر چه تعداد وی پی اس روی خود روشن دارد /؟
اگر یکی از آنها را خاموش و یک سرور دیگر روشن کنید روشن میشود یا خیر؟
اگر خیر که باید با دیتا سنتر مکاتبه کنید تا رم ها را برسی کنید!
تقریبا مشابه این مشکل را در یکی از سرورهای هلند داشتیم که با تغییر ماژول رمها مشکل کاملا برطرف شد!
موفق باشید

scary-x2
June 28th, 2012, 19:06
درود
سرور شما در حال حاضر چه تعداد وی پی اس روی خود روشن دارد /؟
اگر یکی از آنها را خاموش و یک سرور دیگر روشن کنید روشن میشود یا خیر؟
اگر خیر که باید با دیتا سنتر مکاتبه کنید تا رم ها را برسی کنید!
تقریبا مشابه این مشکل را در یکی از سرورهای هلند داشتیم که با تغییر ماژول رمها مشکل کاملا برطرف شد!
موفق باشید

سلام . الان 11 آی پی روشن هست

دیروز 12 تا روشن بود . وقتی یکی رو خاموش میکردم . میشد یکی دیگه رو روشن کنم . یعنی بیشتر از 12 تا نمیشد . ولی الان چک نکردم که یکی رو خاموش کنم بقیه روشن میشه یا نه

taghi.karimi
June 28th, 2012, 19:58
سلام . الان 11 آی پی روشن هست

دیروز 12 تا روشن بود . وقتی یکی رو خاموش میکردم . میشد یکی دیگه رو روشن کنم . یعنی بیشتر از 12 تا نمیشد . ولی الان چک نکردم که یکی رو خاموش کنم بقیه روشن میشه یا نه

این مورد را چک بفرمائید در صورتی که سرور جایگزین روشن شد!بدونید مشکلی در ماژول های رم وجود دارد خود ما 48 ساعت زمان برد تا دیتا سنتر را قانع کر دیم که مشکل از رم ها هست و بعد از برسی متوجه مشکل شدند و بعد از تعویض ماژول ها مشکل کاملا حل شده بود!
البته این مورد طی تجربه مشابهی بود که داشتیم و 100% نیست!

scary-x2
June 28th, 2012, 20:03
این مورد را چک بفرمائید در صورتی که سرور جایگزین روشن شد!بدونید مشکلی در ماژول های رم وجود دارد خود ما 48 ساعت زمان برد تا دیتا سنتر را قانع کر دیم که مشکل از رم ها هست و بعد از برسی متوجه مشکل شدند و بعد از تعویض ماژول ها مشکل کاملا حل شده بود!
البته این مورد طی تجربه مشابهی بود که داشتیم و 100% نیست!

بله دقیقا همین بود . یک سرور رو خاموش کردم . سرور بعدی روشن شد
اگه امکانش هست . همون متنی که به دیتا سنتر دادید که حالیشون شد رو به ما هم بدید تا بفرستیم :d

MagicVps.Com
June 28th, 2012, 20:35
توی تنظیمات یک قسمت هست که داخلش تعریف شد شده چندتا سویچ همزمان فعال باشه اونجا نگاه کن احتمالا روی 12 تنظمیم شده باشه اگر روی 12 بود تغیرش بدین به بالاتر و البته برای تغیرات باید سرور اصلی یکبار ریبوت بشه

ممکنه از این باشه

scary-x2
June 28th, 2012, 20:36
توی تنظیمات یک قسمت هست که داخلش تعریف شد شده چندتا سویچ همزمان فعال باشه اونجا نگاه کن احتمالا روی 12 تنظمیم شده باشه اگر روی 12 بود تغیرش بدین به بالاتر و البته برای تغیرات باید سرور اصلی یکبار ریبوت بشه

ممکنه از این باشه

میشه بگید دقیقا تنظیمات کجا ؟
اگه عکس یا مسیر تنظیم رو بزارید ممنون میشم

MagicVps.Com
June 28th, 2012, 20:59
این مسیر تست کنید
http://foxup.in/images/71hm0upq31ab9qr3skyz.png

scary-x2
June 28th, 2012, 21:09
این مسیر تست کنید
http://foxup.in/images/71hm0upq31ab9qr3skyz.png

نه . این روی 120 هست

scary-x2
June 28th, 2012, 23:35
بعد امیر میگه اسپم نکن . خو اینقدر پست میدن پست من میره آخر کسی نمیبینه . من الان 2 روزه تو این مشکل موندم . باید اسپم بدم پستم بیاد بالا تا ببیننش دیگه :d

scary-x2
June 29th, 2012, 16:52
هم اکنون نیازمند یاری گرمتان هستیم :70: . 4 روز فکر کنم شد . هنوز مشکلم حل نشد 8-|

astro.alireza
June 29th, 2012, 17:30
دوست عزیز شما resource ها رو اشتباه تنظیم کردید بعد می گید سرور مشکل داره؟
resource رو نامحدود کنید تا سرور بالا بیاد دیگه!

scary-x2
June 29th, 2012, 17:33
دوست عزیز شما resource ها رو اشتباه تنظیم کردید بعد می گید سرور مشکل داره؟
resource رو نامحدود کنید تا سرور بالا بیاد دیگه!

والله منابع هیچ مشکلی نداره . اگه میتونید مشخصات سرور پ . خ کنم خودتون چک کنید

astro.alireza
June 29th, 2012, 17:37
والله منابع هیچ مشکلی نداره . اگه میتونید مشخصات سرور پ . خ کنم خودتون چک کنید
ارسال کنید

scary-x2
June 29th, 2012, 17:41
ارسال کنید

پ . خ شد
ممنون

scary-x2
June 29th, 2012, 18:05