PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای اتصال درگاه بانک ملت به سایت وردپرسی

soheyl_ir89
June 27th, 2012, 23:15
سلام دوستان
برای یه سایت وردپرس، چه جوری درگاه بانک ملت بذارم؟
برای افراد حقیقی
لطفا با جزییات و مرحله به مرحله بفرمایید
با سپاس

porya_spy
June 27th, 2012, 23:52
اول از سایت به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک (http://www.behpardakht.com/) درخواست درگاه میکنی

بعد باید افزونه درگاه پرداخت واسه ورد پرس طراحی کنی

soheyl_ir89
June 28th, 2012, 00:13
افزونه ش رایگان هست؟

websazha
June 28th, 2012, 00:15
برای افراد حقیقی جواز کسب و فعالیت می خواد خیلی بیشتر از افراد حقوقی مدارک می خوان.
برای طراحی ماژول وردپرس اگر خواستید در خدمت هستیم.

porya_spy
June 28th, 2012, 00:16
افزونه ش رایگان هست؟

رایگان ندیدم تا حالا

ولی قیمتش 20 تومنه

http://1wp.ir/mellat-script-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%85%D9%84%D8%AA/

websazha
June 28th, 2012, 00:16
افزونه ش رایگان هست؟

خیر فکر نمی کنم به تازگی (شاید هم من تازه دیدمش) افزونه پرداخت زین پال برای وردپرس ایجاد شده.

porya_spy
June 28th, 2012, 00:18
برای افراد حقیقی جواز کسب و فعالیت می خواد خیلی بیشتر از افراد حقوقی مدارک می خوان.
برای طراحی ماژول وردپرس اگر خواستید در خدمت هستیم.

عزیز مدارک خواصی نمیخواد
کپی مدارم شناسایی و کپی سند منزل که به اسم افراد درجه یک شخص باشه + کپی مدارک صاحب سند
4روزه هم اماده میشه

soheyl_ir89
June 28th, 2012, 15:34
افزونه درگاه پرداخت واسه ورد پرس می خوام. چی کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

porya_spy
June 28th, 2012, 20:08
لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز معرفی کردم که تو پست های بالاتر کمی دقت کنید

websazha
June 28th, 2012, 23:08
عزیز مدارک خواصی نمیخواد
کپی مدارم شناسایی و کپی سند منزل که به اسم افراد درجه یک شخص باشه + کپی مدارک صاحب سند
4روزه هم اماده میشه
این طوری که خیلی عالی هست من زمانی که تماس گزفتم گفتم حتی می توانم وثیقه ضمانت میلیونی به صورت سپرده برارم در بانک تا 2 ماه دیگه شرکت ثبت بشه و به هیچ عنوان قبول نکردند صریح گفتند که باید مجوز فعالیت داشته باشید + جواز کسب!

websazha
June 28th, 2012, 23:09
لطفا راهنمایی کنید
از ماژول زرین پال پرداخت برای وردپرس استفاده کنید اگر نمی خواهید هزینه کنید.

porya_spy
June 28th, 2012, 23:12
این طوری که خیلی عالی هست من زمانی که تماس گزفتم گفتم حتی می توانم وثیقه ضمانت میلیونی به صورت سپرده برارم در بانک تا 2 ماه دیگه شرکت ثبت بشه و به هیچ عنوان قبول نکردند صریح گفتند که باید مجوز فعالیت داشته باشید + جواز کسب!

کی گفت؟ به پرداخت؟

من که خودم اینجور گرفتم

websazha
June 29th, 2012, 02:52
کی گفت؟ به پرداخت؟

من که خودم اینجور گرفتم

بله دقیقا به پرداخت پس کی!اوپراتور گفتم شرایط اینه گفت به مدیر مربوطه وصل می کنیم..ایشون انگار ارث پدرشون رو من بالا کشیده بودم به قدری بد برخورد کردند!و گفتیم هیچ راهی نداره گفتن یه چیز یه بار میگیم و توی سایت هم مدارک زده!روز خوش چرا قطع شد!!

hosnaco.com
June 30th, 2012, 14:23
دوستان الان با توجه به این توضیحات راهی بهتر هست یا نه ؟

aslanian
August 27th, 2012, 17:14
سلام.بابا این آقا خواسته ببینه چطور طراحی کنه شما چرا از نحوه خرید و... حرف میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا کجای سایت باید کدهارو نوشت؟ و اصلا چی باید نوشت؟

hamedsharif
October 17th, 2012, 18:40
من یک سوال دارم:
بنده تازگیا مدارکم برای اتصال به بانک پاسارگادو انجام دادم و کلید خصوصی و ترمینال و کد پذیرندگیو دارم. الان باید سایتمو به بانک پاسارگاد لینک کنم اما هیچی نمیدونم. اصلا نمیدونم چکار باید کنم.
لطفا راهنماییم کنید