نیاز به یک نفر داریم که بتونه به صورت حرفه ای وب سرور سایت ExpressLeech رو برای ما کانفیگ کنه (در حال حاضر از Litespeed استفاده می کنیم ولی خیلی مشکل داریم، برای مثال اپلود کردن فایل های حجیم)، ترجیح میدیم شرکت ثبت شده باشه و هزینه هم زیر 100 تومان باشه یا می تونیم تبلیغاتشون رو توی سایت به مدت یک ماه قرار بدیم، هر کدوم ترجیح میدید، هیچ هزینه ای داده نخواهد شد تا وقتی که سرور کانفیگ بشه و تا 48 ساعت سایت بدون مشکل کار کنه، دوستانی که فکر می کنند که با این شرایط مشکلی ندارند و می تونند کار رو انجام بدهند لطفا اعلام کنند، دقت داشته باشید که ما دنبال کسی هستیم که بتونیم باهاش برای مدت طولانی کار کنیم و نه فقط یک بار برای یک سرور
با تشکر
پرهام
Mr_Parham
June 28th, 2012, 12:55
کسی نبود ؟؟ :)
این هم تاپیک مشکل ما در فروم لایت اسپید
Problem with uploading large files =/ - LiteSpeed Support Forums (http://www.litespeedtech.com/support/forum/showthread.php?t=5884)
mmzznn
June 28th, 2012, 13:01
:دی خودشون هنوز نتونستن چیزی بگن. انتظار نداشته باش کسی بتونه کمک کنه اینجا.
RoobinaServer
June 28th, 2012, 13:11
سلام
نیاز به یک نفر داریم که بتونه به صورت حرفه ای وب سرور سایت ExpressLeech رو برای ما کانفیگ کنه (در حال حاضر از Litespeed استفاده می کنیم ولی خیلی مشکل داریم، برای مثال اپلود کردن فایل های حجیم)، ترجیح میدیم شرکت ثبت شده باشه و هزینه هم زیر 100 تومان باشه یا می تونیم تبلیغاتشون رو توی سایت به مدت یک ماه قرار بدیم، هر کدوم ترجیح میدید، هیچ هزینه ای داده نخواهد شد تا وقتی که سرور کانفیگ بشه و تا 48 ساعت سایت بدون مشکل کار کنه، دوستانی که فکر می کنند که با این شرایط مشکلی ندارند و می تونند کار رو انجام بدهند لطفا اعلام کنند، دقت داشته باشید که ما دنبال کسی هستیم که بتونیم باهاش برای مدت طولانی کار کنیم و نه فقط یک بار برای یک سرور
با تشکر
پرهام
سلام
چرا لایت اسپید حالا؟
اینجوری که شما گفتید فکر نکنم افراد زیادی پیدا کنید خیلی کم پیش میاد کسی برای شما رایگان کار انجام بده بعد 48 ساعت هزینه را بدید.
فقط یک راهنمایی میکنم شما رو بقیش با خودتون یا افرادی که طبق شرایط شما هستن :
may have to do with your /tmp partition size (not large enough). pls check:
df -h /tmp
این صحبت پشتیبان انگلیسی زبان شماست تقریبا بی راه نگفتن ولی خب این نه ایشون هم خودشون یه کم پرتن از ماجرا .!!!
موقع تعریف هارد یا همان datastore در سرور اصلی کانفیگ شده که بالاترین حجم یک فایل مثلا 100 مگ باشه
حالا شما هرکاری بکنید یه فایل 101 مگی را قبول نمیکند که در هارد ذخیره کند.
یا حق
Mr_Parham
June 28th, 2012, 13:22
سلام
چرا لایت اسپید حالا؟
اینجوری که شما گفتید فکر نکنم افراد زیادی پیدا کنید خیلی کم پیش میاد کسی برای شما رایگان کار انجام بده بعد 48 ساعت هزینه را بدید.
فقط یک راهنمایی میکنم شما رو بقیش با خودتون یا افرادی که طبق شرایط شما هستن :
این صحبت پشتیبان انگلیسی زبان شماست تقریبا بی راه نگفتن ولی خب این نه ایشون هم خودشون یه کم پرتن از ماجرا .!!!
موقع تعریف هارد یا همان datastore در سرور اصلی کانفیگ شده که بالاترین حجم یک فایل مثلا 100 مگ باشه
حالا شما هرکاری بکنید یه فایل 101 مگی را قبول نمیکند که در هارد ذخیره کند.
یا حق
چون لایت اسپید تا به حال بدون مشکل کار کرده
در مورد هزینه هم من تا به حال بیش از 1000 دلار از وقتی این سایت رو ایجاد کردم هزینه کردم و متاسفانه به نظر هیچکس نمیتونه مشکلاتش رو حل کنه و تمام این پولی که ما هزینه کردیم به باد رفته (چند نفر هم برگردوندند پول رو ولی نه همه)
در مورد اون Datastore هم که گفتید، اگر این حرف شما درست باشه هر دفعه یک جای متفاوت متوقف نمیشه (و همچنین مشکل با Switch کردم به Apache هم حل نباید بشه)
Ashkankamangar.ir
June 28th, 2012, 13:35
بخواید میتونم براتون بررسی کنم
این مشکل رو نداشتم
ولی میتونم بهش نگاهی بندازم
و بررسی کنم
بالخره کسی که کار کرده باشه با یه نگاه شاید یه چیزایی دستش بیاد
AmirHosein
June 28th, 2012, 13:51
اسکریپتی که شما استفاده میکنید فکر نمیکنم با لایت اسپید زیاد سازگارباشه، یکی از دوستان من nginx رو واسه این اسکریپت استفاده میکنه و مشکلی هم نداره.
itjavani
June 28th, 2012, 14:15
سلام
با تشکر
پرهام
اول از همه هزینه مدیریت رو فردی که قرارهست پشتیبانی و حل مشکل کنه مشخص میکنه! با این هزینه بعید میدونم افراد متخصص رو بتونید به سمت خودتون بکشید! مگر اینکه واقعا بیکار بوده باشند!
فقط جهت پیشنهاد با توجه به اینکه تامین کننده سرورهای لیچ یکی از سایت های برتر ایران هستیم بهتون اعلام میکنم که از لایت اسپید برای درخواست های استاتیک دست بکشید!حتی آپاچی + وارنیش روی درخواست های استاتیک بهتر ازلایت اسپید در این حجم و وسعت کاری عمل میکنند. شما یک مشکل پایه ای دارید که بهتر میدونم ابتدا در صورت تمایل بررسی کنم و بعد بهتون پیشنهاد بدم! در صورت تمایل با بنده در تماس باشید.
RoobinaServer
June 28th, 2012, 14:16
چون لایت اسپید تا به حال بدون مشکل کار کرده
در مورد هزینه هم من تا به حال بیش از 1000 دلار از وقتی این سایت رو ایجاد کردم هزینه کردم و متاسفانه به نظر هیچکس نمیتونه مشکلاتش رو حل کنه و تمام این پولی که ما هزینه کردیم به باد رفته (چند نفر هم برگردوندند پول رو ولی نه همه)
در مورد اون Datastore هم که گفتید، اگر این حرف شما درست باشه هر دفعه یک جای متفاوت متوقف نمیشه (و همچنین مشکل با Switch کردم به Apache هم حل نباید بشه)
آپاچی در این زمینه بهتر عمل خواهد کرد.
یا حق
---
June 28th, 2012, 14:41
شما بهتره از آپاچی به عنوان وب سرور و از انجین اکس یا Varnish به عنوان Accel استفاده کنید .
در مورد آپلود نشدن فایل های حجیم هم نمیدونم مشکل دقیق چیه نمیتونم نظری بدم
Mr_Parham
June 29th, 2012, 17:34
بخواید میتونم براتون بررسی کنم
این مشکل رو نداشتم
ولی میتونم بهش نگاهی بندازم
و بررسی کنم
بالخره کسی که کار کرده باشه با یه نگاه شاید یه چیزایی دستش بیاد
ممنون ولی اخرش حل شد
اسکریپتی که شما استفاده میکنید فکر نمیکنم با لایت اسپید زیاد سازگارباشه، یکی از دوستان من nginx رو واسه این اسکریپت استفاده میکنه و مشکلی هم نداره.
برای سرور اصلی فقط از Litespeed استفاده شده، برای باقی سرور ها از Nginx استفاده شده
اول از همه هزینه مدیریت رو فردی که قرارهست پشتیبانی و حل مشکل کنه مشخص میکنه! با این هزینه بعید میدونم افراد متخصص رو بتونید به سمت خودتون بکشید! مگر اینکه واقعا بیکار بوده باشند!
فقط جهت پیشنهاد با توجه به اینکه تامین کننده سرورهای لیچ یکی از سایت های برتر ایران هستیم بهتون اعلام میکنم که از لایت اسپید برای درخواست های استاتیک دست بکشید!حتی آپاچی + وارنیش روی درخواست های استاتیک بهتر ازلایت اسپید در این حجم و وسعت کاری عمل میکنند. شما یک مشکل پایه ای دارید که بهتر میدونم ابتدا در صورت تمایل بررسی کنم و بعد بهتون پیشنهاد بدم! در صورت تمایل با بنده در تماس باشید.
من تا ساعتی 100 دلار هم ساعتی دادم ولی نتوستند مشکل رو حل کنند، در هر صورت الان تونستم خودم حل کنم
انشالله به زودی این سرور هم Nginx بکنیم
آپاچی در این زمینه بهتر عمل خواهد کرد.
یا حق
تعداد Connection ها که زیاد میشه می خوابه، باز هم میگم افراد زیادی کانفیگ کردند قبلا، مشکل نداریم که الکی پول ماهانه ی Litespeed بدیم
شما بهتره از آپاچی به عنوان وب سرور و از انجین اکس یا Varnish به عنوان Accel استفاده کنید .
در مورد آپلود نشدن فایل های حجیم هم نمیدونم مشکل دقیق چیه نمیتونم نظری بدم
ممنون از پیشنهادتون :)