Sp|R|T
June 26th, 2012, 12:13
سلام
من از یک تیبل یک کوئری گرفتم و میخوام مقداراهایی رو به اون تیبل اینسترت کنم
مثلآ تیبل Users که فیلدهایی مثه ID , username , password , location و و و اینا رو داره
خب در این تیبل کلید اصلی بروی ID هسش و مقداراش هم به تریتب اضافه میشه
و حالا سوال:
چطور من میتونم مقدار ID یوزر که همزان داره اینسرت میشه رو بدست بیارم ؟
فکر نکنم منظوریم رو گرفته باشید، یک مثال میزنم:
مثلآ این کوئری رو در نظر بگیرید:
$db2->query('INSERT INTO users username="ali", password="12345", location="Tehran"');
خب الان مشاهده کنید، به تیبل users با اجرا شدن این کوئری یک یوزر بنام ali اینسرت میشه
و اما اگه دقت کنید داخل کوئری اسمی از ID برده نشده، چرا ؟ چون خود ID خود بخود اضافه میشه و پس لازم هم نیست که اسمی درونش برده بوشه
خب واسه این کار مشکلی ندارم
فقط سوال اصلی من اینه که چطور میتونم توسط این کوئری که به تیبیل یوزرز یک کاربر اضافه شده ID شو بدست بیارم و بریزم داخل یک متغیر
منتظرم
من از یک تیبل یک کوئری گرفتم و میخوام مقداراهایی رو به اون تیبل اینسترت کنم
مثلآ تیبل Users که فیلدهایی مثه ID , username , password , location و و و اینا رو داره
خب در این تیبل کلید اصلی بروی ID هسش و مقداراش هم به تریتب اضافه میشه
و حالا سوال:
چطور من میتونم مقدار ID یوزر که همزان داره اینسرت میشه رو بدست بیارم ؟
فکر نکنم منظوریم رو گرفته باشید، یک مثال میزنم:
مثلآ این کوئری رو در نظر بگیرید:
$db2->query('INSERT INTO users username="ali", password="12345", location="Tehran"');
خب الان مشاهده کنید، به تیبل users با اجرا شدن این کوئری یک یوزر بنام ali اینسرت میشه
و اما اگه دقت کنید داخل کوئری اسمی از ID برده نشده، چرا ؟ چون خود ID خود بخود اضافه میشه و پس لازم هم نیست که اسمی درونش برده بوشه
خب واسه این کار مشکلی ندارم
فقط سوال اصلی من اینه که چطور میتونم توسط این کوئری که به تیبیل یوزرز یک کاربر اضافه شده ID شو بدست بیارم و بریزم داخل یک متغیر
منتظرم