ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد Redstation انگلیس

hpnn.wm
June 25th, 2012, 23:26
از دوستانی که از Redstation سرویس دارند و یا زمانی داشتند
خواهش می کنم نظرشون رو در مورد سرویس Redstation بگند
لطفا از هر جهت تز جهت سخت افزاری و پورت و پشتیبانی و ............ بگید ممنون می شم

Only4U
June 26th, 2012, 02:10
یکی از بهترین هاست
ولی سرور قوی بخوای گرون در میاد برات
در کل قیمت هاش خوبه
پورت و سخت افزار و ......همه چی خوبه شک نکن میتونه یکی از بهترین انتخاب ها باشه
مطمئنه

Mr_Parham
June 26th, 2012, 02:14
http://www.webhostingtalk.ir/f129/51067/
تنها موردی که باید در نظر داشته باشید نرخ پوند هست .........

hostrex
June 26th, 2012, 02:30
اگر سروری از این دیتاسنتر خواستین در خدمتم

ما نمایندگیشون هستیم.

پینگشون خوب هست و 100 مگ و یک گیگ و 10 گیگ پورت اسپید و سخت افزارهای مناسب و قیمت مناسب نسبت به جاهای دیگه انگلیس برخوردار هست

Arna
June 26th, 2012, 11:15
با سلام

به نظر بنده از بهترین دیتاسنتر های حال جهان هستش
پورت و پایداری بسیار عالی داره
کیفیت سخت افزار هم واقعا بی نظیره

موفق باشید

hpnn.wm
June 26th, 2012, 17:02
منم خیلی در این مورد شنیده بودم
خواستم مظمئن بشم
ممنون از دوست هایی که در این تاپیک شرکت کرده بودند

sheitonakshirazi
June 26th, 2012, 18:06
نیاز به تعریف نداره
سخت افزا عالی
پورت عالی
پشتیبانی عالی
دیگه چی میخواین؟

tizparvaz
June 26th, 2012, 18:10

ما نمایندگیشون هستیم.

پینگشون خوب هست و 100 مگ و یک گیگ و 10 گیگ پورت اسپید و سخت افزارهای مناسب و قیمت مناسب نسبت به جاهای دیگه انگلیس برخوردار هست

:39: عجب یعنی شما پارتنر رد استیشن هستید !!!

alireza9549
June 30th, 2012, 02:04

ما نمایندگیشون هستیم.

خسته نباشید .
خیلی اطلاعات شما مهم هست .
ریسلر رد !!!! میشه مستند کنید چطور ریسلر رد شدید یا هستید ؟
تا اونجا که من در جریان هستم در ایران 1 ریسلر دارن .

amirlord
June 30th, 2012, 02:08
خسته نباشید .
البته اونم از طریق کشور انگلیس پارتنر هستند ;)

Sir.DarKNesS
June 30th, 2012, 02:20
خسته نباشید .

کی هست حالا ؟

MagicVps.Com
June 30th, 2012, 02:43
الما هاسته

damashi
June 30th, 2012, 03:01

ما نمایندگیشون هستیم.

دوست عزیز شما نماینده رد هستین؟؟؟؟؟؟ تا اونجایی که من میدونم Redstation در ایران یک با یک شرکت قرار داد پارتنری داره و اون هم الماهاست هست و اخرین باری که استعلام کردیم قویا اینکه با شرکت دیگری در ایران قراردادی داشته باشن رو تکذیب کردن
لطفا همینجا اعلام کنید نام کمپانی شما در قرار داد با Redstation چیست تا استعلام کنیم اگر شما نماینده Redstation باشید پس خیلی خوب میشه رقابت در کار باشه بهتر هم هست قیمت میگیرم و همکاران محترم هم ممکن هست بخوان خرید داشته باشن ما هم خرید داریم
منتظر اعلام شما هستیم

sheitonakshirazi
June 30th, 2012, 09:38

ما نمایندگیشون هستیم.

بچه ها به نظرتون این اصلا میدونه سرور مجازی چیه که اومده نمایندشون شده 8-}:))
این صبحی که دیدم خیلی خندیدم
آقا ممنون که خندوندیم:x

Only4U
July 3rd, 2012, 01:15
من از رد یه چندتا سرور دارم و کاملا با سخت افزار مناسب و پورت مناسب و همه امکانات عالیشون اشنا هستم
اینم بگم همه اینا را الما هاست انجام داده که فکر نمیکنم نیازی به تعریف از ایشون باشه چون همه میشناسنشون دیگه
شاید/مطمئنن این که خیلی من با این دیتا سنتر راحت بودم و کارام سریع پیشرفته و از همه نظر راضی بودم فقط به خاطر همین الما هاست بوده..!!!

درباره نمایندگی هم زور نزنین فعلا همین الما هاست را داریم :) فک کنم کسی دیگه نیست ! ایشونم نیاز به تعریف ندارن که...

ر کل رد استیشن با الما بسیار عالی هست :)

دوستان منم یه سوال دارم
به نظرتون رد استیشن به درد سایت هایی مثلا مثل راپیدباز که هم تورنت دارن هم لیچ هم ارشیو هم.... میخوره ؟

Mr_Parham
July 3rd, 2012, 01:17
دوستان منم یه سوال دارم
به نظرتون رد استیشن به درد سایت هایی مثلا مثل راپیدباز که هم تورنت دارن هم لیچ هم ارشیو هم.... میخوره ؟
برای ارشیو خوب هست ولی برای تورنت اصلا، گیر می دهند سریع (به ما که گیر دادند :یی)

PENOIL
July 3rd, 2012, 01:50
برای ارشیو خوب هست ولی برای تورنت اصلا، گیر می دهند سریع (به ما که گیر دادند :یی)

والا ما 3ماه داشتیم همشم تورنت دانلود میکردیم گیر ندادن :-p

Mr_Parham
July 3rd, 2012, 02:20
مصرفتون حتما زياد نبوده چون ما همون دو سه روز اول ابيوز گرفتيم

Only4U
July 3rd, 2012, 11:51
مصرفتون حتما زياد نبوده چون ما همون دو سه روز اول ابيوز گرفتيم

از تورنت های عمومی استفاده میکردین شما ؟ یا خصوصی ؟
چون خودم منم از تورنت خصوصی استفاده کردم مشکل نداشتم ، ولی خوب عمومی ها هم بالاخره استفاده میشن
ولی باز به خودم هم شک دارم .. نمیدونم چه کنم

Mr_Parham
July 3rd, 2012, 11:55
از تورنت های عمومی استفاده میکردین شما ؟ یا خصوصی ؟
چون خودم منم از تورنت خصوصی استفاده کردم مشکل نداشتم ، ولی خوب عمومی ها هم بالاخره استفاده میشن
ولی باز به خودم هم شک دارم .. نمیدونم چه کنم
هر دو

Only4U
July 3rd, 2012, 12:05
هر دو

خیلی لطف میکنید پاسخ میدید مخصوصا این که اکسپرس لیچ هم هم تورنت داره هم لیچر هم ارشیو جمع میشه رو سرور
شما از کودوم دیتا سنتر استفاده میکنید ؟ چی را پیشنهاد میکنید ؟
به نظرتون برا این کار هتزنر یا اوی اچ یا رد استیشن کودوم را انتخاب کنم ؟
رد استیشن واقعا سرور های قوی داره و میشه به کیفیتش اعتماد کرد ولی هتزنر که هیچی...
خودم میخوام از رد استیشن استفاده کنم ولی موندم چه کنم یه سرور ماهی 1.5 در بیاد برام بعد هم به مشکل بخورم..!!!!
کسی پیشنهادی داره ؟

RezaFH
July 3rd, 2012, 14:00
خیلی لطف میکنید پاسخ میدید مخصوصا این که اکسپرس لیچ هم هم تورنت داره هم لیچر هم ارشیو جمع میشه رو سرور
شما از کودوم دیتا سنتر استفاده میکنید ؟ چی را پیشنهاد میکنید ؟
به نظرتون برا این کار هتزنر یا اوی اچ یا رد استیشن کودوم را انتخاب کنم ؟
رد استیشن واقعا سرور های قوی داره و میشه به کیفیتش اعتماد کرد ولی هتزنر که هیچی...
خودم میخوام از رد استیشن استفاده کنم ولی موندم چه کنم یه سرور ماهی 1.5 در بیاد برام بعد هم به مشکل بخورم..!!!!
کسی پیشنهادی داره ؟

شما دقیقا چه استفاده ای دارید ؟
و اینکه چه نوع سخت افزار و سروری نیاز دارید ؟
با چه مقدار مصرف (آی پی و پهنای باند)

رداستیشن یک دیتاسنتر انگلیسی هست و اونها هم تابع قوانین انگلیس هستند که میشه گفت مشابه آمریکا هست و نه سایر کشورهای اروپایی
چون توی سایر کشورهای اروپا زیاد به تورنت حساس نیستند (البته در مقایسه با انگلیس عرض میکنم)

s.w.a.t
July 3rd, 2012, 15:19
در مورد تورنت اگر تورنت خصوصی باشه مشکلی نیست! تورنت های عمومی هم تا زمانی که شکایتی نشود مشکلی نخواهد داشت. در مورد تورنت هم یه چیز جالب بگم که isp های انگلیسی جدیدا سایتهای تورنت رو فی-لتر کرده اند!
موفق باشید

Sir.DarKNesS
July 3rd, 2012, 15:45
در مورد تورنت اگر تورنت خصوصی باشه مشکلی نیست! تورنت های عمومی هم تا زمانی که شکایتی نشود مشکلی نخواهد داشت. در مورد تورنت هم یه چیز جالب بگم که isp های انگلیسی جدیدا سایتهای تورنت رو فی-لتر کرده اند!
موفق باشید
این شکایت که میگن چیه ؟ الان من روی یه وی پی اس تورنت یوز کنم این وسط کیه که شکایت میکنه ؟

ERfan.Taleghani
July 3rd, 2012, 15:47
من از اکثر جاها سرور داشتم. ! زمانی که تورنت میزنید مشکلی نداره ولی نباید بذارید سید بشه ! یعنی شما نباید فایل رو به اشتراک بگذارید !

sepiddownload.com
July 3rd, 2012, 17:03
نیاز به تعریف نداره
سخت افزا عالی
پورت عالی
پشتیبانی عالی
دیگه چی میخواین؟

ما هم از این دیتا سنتر از شرکت کاکوهاست سرور داریم و از آلمان و دیگر دیتاسنترها بهتر هست اما نمیدونم چرا سرعت پورت و سرور یکم کم هست :?

Only4U
July 3rd, 2012, 17:24
شما دقیقا چه استفاده ای دارید ؟
و اینکه چه نوع سخت افزار و سروری نیاز دارید ؟
با چه مقدار مصرف (آی پی و پهنای باند)

رداستیشن یک دیتاسنتر انگلیسی هست و اونها هم تابع قوانین انگلیس هستند که میشه گفت مشابه آمریکا هست و نه سایر کشورهای اروپایی
چون توی سایر کشورهای اروپا زیاد به تورنت حساس نیستند (البته در مقایسه با انگلیس عرض میکنم)

پیام دادم خدمت شما

موفق باشید

عجب! با این اوصاف که سایتای تورنت ***** بشه که دیگه قابل استفاده نیستتن!
با این اوصاف دقیقا و فقط برای تورنت و فایل شرینگ (ارشیو فایل و لیچ فایل) چه جایی توصیه میشه که هم پورت مناسب هم سخت افزار مناسب هم قیمت مناسب داشته باشه(مثل رد استیشن باشه) به نظرتون چقدر احتمال داره با رد استیشن به مشکل بخورم ؟ واقعا چی کار کنم من ؟

این شکایت که میگن چیه ؟ الان من روی یه وی پی اس تورنت یوز کنم این وسط کیه که شکایت میکنه ؟

به سرور اختصاصی مربوطه و مدیر اون سرور
شما استفاده کنید ازتون شکایت کنن مدیر سرور مسئوله و...
بگذریم

از ادامه بحث در این تاپیک میگذرم و سعی میکنم با پیغام خصوصی اطلاعات بیشتر کسب کنم و این تاپیک را هم خراب نکنم
ببخشید اگه این بحث من باعث انحراف تاپیک هم شده !

s.w.a.t
July 3rd, 2012, 18:05
عجب! با این اوصاف که سایتای تورنت ***** بشه که دیگه قابل استفاده نیستتن!
باسلام عرض کردم ISP نه BW Provider های دیتاسنتر ها!
موفق باشید

Only4U
July 3rd, 2012, 19:19
باسلام عرض کردم ISP نه BW Provider های دیتاسنتر ها!
موفق باشید

ببخشید استباه برداشت کردم :)

alfavps
July 3rd, 2012, 20:10
http://www.webhostingtalk.ir/f34/38586/