PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اينترانت ملي و دغدغه هاي هاستينگ

rfxg
June 24th, 2012, 21:06
سلام دوستان عزيزم

مثل اينكه داره كم كم بحث اينترانت ملي جدي تر مي شه!

البته با توجه به زيرساخت هاي داخلي فعلي در عرصه وب نمي شه زمان دقيقي رو براي آغاز اين طرح در نظر گرفت.

مساله اي كه در اين ميان مهم و مرتبط هست اينه كه مي شه با اطمينان گفت در صد بالايي نزديك به كل از منابع سرور خارجي استفاده مي كنن.

مساله مهم ديگه اينه كه با آغاز طرح اجبارا همه هاستينگ ها اطلاعات خودشون را بايد به سرور داخلي انتقال بدن. ( مگر در موارد خاص )

با يك مقايسه ساده مي توان فهميد كه تعرفه هاي ديتاسنترهاي داخلي بسيار بالاتر از ديتاسنترهاي خارجي هست و در ضمن كيفيت و برند قطعات داخلي توان رقابت با ديتاسنترهاي خارجي را ندارد.

اين نكته را هم مي توان در نظر گرفت كه تنها حسن اين پروژه ( اينترانت ملي ) براي هاستينگ ها برخورداري از پشتيباني بالاي ديتاسنتر در داخل است.

و شايد جلوگيري از خروج ارز و سرمايه ملي.

در كل نظر من اينه كه ارتباطات زماني معني پيدا مي كنه كه محدوديتي براش تعريف نشه.

اينترانت ملي هم مي شه براي تاسيسات دولتي و حساس استفاده بشه كه از سو استفاده اطلاعاتي توسط دولت هاي ديگه جلوگيري بشه.

توجيهي كه مسئولين براي راه اندازي اين پروژه ارائه مي دن : سرعت بالا ، هزينه كمتر و ملاحظات امنيتي

همه اين موارد درست ولي اگه به قيمت نابودي اينترنت بشه واقعا جاي بحث داره. مخصوصا با اين وضع كيفي و سرعت اينترنت كه اگه اينترانت ملي هم بياد از توجه به اون كم بشه و مشكل روي مشكل.

لطفا بحث رو ادامه بديد تا به يك نتيجه جامع برسيم. ممنون

Arna
June 24th, 2012, 21:15
با سلام

بارها و بارها در این باره صحبت شده !

اینترنت ملی که بعد از مدتی اینترانت ملی نام گرفت ، سامانه ای هستش که سایت های ایرانی رو در بر میگیره و اینترنتی ویژه برای دست رسی به سایت های داخلی در اختیار کاربران قرار میده
این اینترانت ملی ، به هیچ وجه به معنی قطع اینترنت فعلی نیست
زمان اجرای این طرح میتونه همین فردا باشه، چون کار خیلی بزرگی هم نیست !
تا جایی که بنده اطلاع دارم ( در داخل وزارت ) برنامه هاش ریخته شده و تقریبا فقط افتتاح و اجرای اون مونده !
پس نباید زمان خیلی دیری باشه

یکی از هدف های مهم این طرح، ایجاد امنیت پایدار هستش ! و این مورد از موردی که شما فرمودید ( جلوگيري از خروج ارز و سرمايه ملی ) برای دولت مهم تره

در آخر نظر بنده اینه اجرای این طرح نمیتونه خیلی وضعیت فعلی بازار هاستینگ رو تغییر بده !

ضمنن بازم عرض میکنم، چیزی به نام نابودی اینترنت وجود نداره

امیدوارم مفید بوده باشه

پیروز باشید

rfxg
June 24th, 2012, 21:31
ولي امكانش هست كه دولت ، دستگاه هاي اجرايي رو مجاب به اجراي كامل در سراسر كشور كنه و استفاده از اينترنت بين الملي رو كمرنگ تر.

بحث اصلي دغدغه هاي پيش رو براي شركت هاي هاستينگ هست. اين كه تكليفشون چيه؟!

Arna
June 24th, 2012, 21:36
به هیچ وجه چنین اتفاقی نمیفته
بنده خودم صحبت های دولت رو شنیدم و همین طوری عرض نکردم خدمتتون ...

فرض هم بکنیم که دولت داره دروغ میگه !!
بنظرتون اگر چنین چیزی باشه ، چه اتفاقی رخ میده ؟

میدونید چند شرکت فعال در کشور داریم که کل کارشون با دیتاسنتر های خارجی هست ؟
آیا میتونن همین طوری ول کنند و برن ؟ و یا به کلی سیاست کاریشون رو عوض کنن ؟
میدونید سایت گوگل که روی بهترین سرورهای خارج از کشور میزبانی میشه ، در روز چند بازدید کننده ایرانی داره ؟
آیا میتونید بگید با چنین اتفاقی، دانشجوها و سایر افرادی که از مقاله های مورد نیازشون در سایت های خارجی استفاده میکنند ، چه راهی دارند ؟

و ...

پس نتیجه میگیریم تقریبا چنین صحبتی غیر ممکن هستش

شرکت های هاستینگ هم تکلیفشون کاملا مشخصه
ان شالله با همین روال و بدون کمترین تغییر سیاست کاری به ادامه فعالیتشون ادامه میدن

با سپاس

dade24
June 24th, 2012, 22:25
با سلام همین الان هم سایت های دولتی باید در داخل میزبانی بشن!!!1 پس فرقی نمیکه ب جز این که مشتری های میزبانی داخلی بیشتر میشن..... پس من به شما همکاران عزیزم پیشنهاد میکنم الان برید سرور داخلی بگیرید ..اخه در اینده نزدیک (2-3ماه اینده) کها ین طرح راه بیفته افزایش قیمت خوبی خواهد داشت... ضمنا نگرانم نباشید همون صورت ک سال تولید ملی ..سال حمایت از کار و سرمایه ایرانی هم هست..... در پناه حق موفق و موید باشید

AmirHosein
June 24th, 2012, 22:39
عزیز من شور حسینی به داستان ندید :))
قبلا بحث شده.
قفل شد.