PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده بیشتر از منابع در آپاچی

hajvahid
June 24th, 2012, 20:24
سلام و وقت بخیر . من یه سرور 8 هسته ای (2x e5630) با 16 گیگ رم دارم . مجازی سازی با اوپن وی زد برای مصارف شخصی. یه وی پی اس سی پنل هست برای سایت هام . که 4 هسته از سی پی یو و 12 گیگ از رم بهش اختصاص داده شده . اما چیزی که برام سئوال هست اینه که به نظر میاد آپاچی استفاده از منابع رو برای سایت ها محدود کرده و عملا سایت ها اگه نیاز هم داشته باشن از یه میزان مشخص بیشتر استفاده نمی کنن. سئوال من از اساتید این هست که با توجه به اینکه به طور میانگین فقط 10 درصد از منابع سخت افزاری این وی پی اس درگیر هست آیا راهی برای رفع محدودیت استفاده برخی سایت ها/همه سایت ها از منابع آزاد وجود داره؟ این کار عملا می تونه در سرعت و بازدهی سایت ها مؤثر باشه یا نه ؟

goldisweb
June 27th, 2012, 04:14
سلام.شايد راهي وجود داشته باشه اما سايت با مصرف بالا بهتره جدا از هاست اشتراكي قرار بگيره يا اينكه لايت اسپيد بذاريد.موفق باشيد.

goldisweb
June 27th, 2012, 04:17
سلام.شايد راهي باشه.اما سايت با مصرف بالا بهتره جدا از هاست اشتراكي باشه.موفق باشيد.