توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با شرکت هاستینگ
tizparvaz
June 24th, 2012, 19:41
سلام
میخواستم بدونم وقتی از یک جا نمایندگی هاست میگیریم قرار داد رسمی امضا میکنیم و جزو تعهدات اون شرکت هست که هیچ جا مشتریان ما اسمی از اون شرکت نشنون ندن بعد از گذشت چند ماه خیلی واضح بعد از اینکه یوزر به سی بنل لاگین میشه آدرس به آدرس اون هاستینگ تغییر میکنه و بعد هم دیگه اونا تلفن و ایمیلهارو باشخ نمیدن از چه طریقی باید عمل کرد دادگاه شکایات یا بلیس فتا شکایت ؟
Ashkankamangar.ir
June 24th, 2012, 20:05
والا قانونی در این مورد نیس ولی از نظر انسانی کار اشتباهه ازشون سالیانه سرویس گرفتید؟
tizparvaz
June 24th, 2012, 20:09
بله یک سالست متاسفانه
Ashkankamangar.ir
June 24th, 2012, 20:13
باهاشون صحبت کردید؟
گفتید که نباید اینکارو کنند؟
tizparvaz
June 24th, 2012, 20:14
جواب نمیدن که صحبت کنیم
Ashkankamangar.ir
June 24th, 2012, 20:16
جواب نمیدن که صحبت کنیم
چی بگم والا جواب ریسلر خودشونو نمیدن؟
باید ریسلر رو جز ساپورت vip بدونن
مشکلتونو فقط میتونید با صحبت باهاشون حل کنید
irihost
June 24th, 2012, 20:17
درود
حالا کدوم شرکت است؟ بگویید شاید شناختیم تونستیم کمکی کنیم!!
Ashkankamangar.ir
June 24th, 2012, 20:20
درود
حالا کدوم شرکت است؟ بگویید شاید شناختیم تونستیم کمکی کنیم!!
مشکل ایشون با صحبت حل میشه نیازی به این کارا نیست
میتونید بابت ساپورت بد براشون تاپیک بزنید ولی بابت این مشکل نه
چند روزه جوابتونو ندادن؟
amirsvf
June 24th, 2012, 20:54
این به خاطر نصب ssl هست و بعد زدن کلمه cpanel ریدایرکت میشه رو https سرور اصلی
از پرت استفاده کنید به این مشکل نمیخورید
tizparvaz
June 24th, 2012, 20:55
مشکل ایشون با صحبت حل میشه نیازی به این کارا نیست
میتونید بابت ساپورت بد براشون تاپیک بزنید ولی بابت این مشکل نه
چند روزه جوابتونو ندادن؟
قصد بابلیک کردنش رو فعلا ندارم اتفاقا اینجا هم یوزر دارن تا بس فردا هم صبر میکنم اگر بازم جواب ندن تابیک باز میکنم که حداقل کس دیگه این بلا سرش نیاد بعدم چون تو قرار دادمون این موضوعرو من روش تاکید داشتم حتما بیگیر میشم و نمیذارم همینطوری رد بشه ایشون تعهد دادن که همچین اتفاقایی نیوفته و مهر و امضا زدن مگه میشه قانون کاری نداشته باشه باهاشون ؟
Ashkankamangar.ir
June 24th, 2012, 20:59
قصد بابلیک کردنش رو فعلا ندارم اتفاقا اینجا هم یوزر دارن تا بس فردا هم صبر میکنم اگر بازم جواب ندن تابیک باز میکنم که حداقل کس دیگه این بلا سرش نیاد بعدم چون تو قرار دادمون این موضوعرو من روش تاکید داشتم حتما بیگیر میشم و نمیذارم همینطوری رد بشه ایشون تعهد دادن که همچین اتفاقایی نیوفته و مهر و امضا زدن مگه میشه قانون کاری نداشته باشه باهاشون ؟
اگه شرکت هستند میتونید پیگیری کنید
tizparvaz
June 24th, 2012, 21:00
این به خاطر نصب ssl هست و بعد زدن کلمه cpanel ریدایرکت میشه رو https سرور اصلی
از پرت استفاده کنید به این مشکل نمیخورید
از اول هم به اففحس منتقل میشده و چنین مشکلی نداشتیم این کار ۱۰۰٪ از سمت خودشون کنترل میشه
tizparvaz
June 24th, 2012, 21:38
اگه شرکت هستند میتونید پیگیری کنید
بله هستیم اما قرار داد رو به طور شخصی حقوقی بستیم یعنی ایشون به اسم شرکتشون و ما شخصی البته فک نمیکنم زیاد فرقی داشته باشه تو موضوع من فقط موندم بریم دادگاه اونجا اصلا سر در میارن سی بنل چیه :-؟ کدوم دادگاه باید رفت
آخه موضوع فقط این قضیه نیست موضوع اینه که بعضی کاربرا که اون آدرس رو میبینن میرن سراغ ایشون و با ایشون کار میکنن نه تو هاست حتی سایر موارد مشکل منم سر اینه وگرنه کلا ما تو هاست زیاد فعالیت نداریم این ریسلریم گرفتیم که مثلا رو وی بی اس هاست ندیم به اصطلاح کیفیت خوب باشه که بعد چند رو کلا بالای سی بنل ایشونم زد وی بی اس اوبتیمایزر اینو گذشتیم اما دیگه این بحث قابل گذشت نیست
Ashkankamangar.ir
June 24th, 2012, 21:40
منظور این بود که اونا شرکت هستند؟
اگه اونها شرکت باشند و به شما قول چیزی رو داده باشند باید جوابگو بشند
البته باید همه چی کتبی باشه
در مورد دادگاه هم نیازی نیست بدونن اونی که خرید و فروش شده چیه
شما میگی اینا قول دادن با مدرک کتبی که هیچ نامی از ما نیست ولی ازشون نام برده میشه تو سایت من
به همین راحتی
irihost
June 24th, 2012, 21:58
من فکر نمیکنم چیز زیاد مهمی باشید شما مگر نمیگی کار هاستینگ زیاد نمیکنید؟ خوب دیگه اومدی مثلا هفته ای 4 تا هاست فروختی خریدار که دیگه دوباره نمیره هاست رو
از اونا بخره(:|
بعدشم برای یک مسئله کوچیک که شکایت نمیکنن اصلا پیگیری نمیشه :111:
با تشکر
tizparvaz
June 24th, 2012, 22:18
من فکر نمیکنم چیز زیاد مهمی باشید شما مگر نمیگی کار هاستینگ زیاد نمیکنید؟ خوب دیگه اومدی مثلا هفته ای 4 تا هاست فروختی خریدار که دیگه دوباره نمیره هاست رو
از اونا بخره(:|
بعدشم برای یک مسئله کوچیک که شکایت نمیکنن اصلا پیگیری نمیشه :111:
با تشکر
با این روحیه شما بیشنهاد میکنم زیاد سراغ کاری که مال خودتون باشه نرید سعی کنید مثلا کارمند باشید یا همچین کارایی
همکار عزیزمون آقای اشکان به حد زیادی کمک کردن ممنون از ایشون