PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات و پیشنهادات هاستینگ های ایرانی در مورد HostBill

amirlord
June 24th, 2012, 18:24
سلام
یه راست میرم سر اصل مطلب .
اگر با HostBill آشنا نیستید : HostBill | Complete Client Management, Support and Billing Software for WebHosts (http://hostbillapp.com/)
این هم نگاه کنید سایت هارو بد نیست : HostBill | Customers | Complete Client Management, Support and Billing Software for WebHosts (http://hostbillapp.com/customers/)

زبان فارسی بصورت پیش فرض داره . تقریبا از نظر ماژول های سرور و ... کمبودی نداره . در مواردی از whmcs هم کامل تره توی ماژول هاش . نسبت به whmcs من احساس کردم انعطاف پذیری بیشتری داره . امنیت فوق العاده ای داره و پنل بسیار ساده و کارآمدی داره .

میخواستم هر نظری در مورد این سیستم دارید بگید توی این تاپیک . هر مشکلی داره یا اگر چیزی نیاز دارید که اضافه بشه بصورت ماژول یا ... و کلا با whmcs هم میتونید مقایسه کنید اگر تجربه ای دارید .

و در آخر : آیا حاضرید برای استفاده از این سیستم 199 دلار بپردازید ؟! ( البته قبلا لایسنس ماهیانه داشت ولی برداشتنش الان فقط مادام العمر داره ( خوب کاری هم کردن ) ) .

ممنون

amirlord
June 24th, 2012, 18:33
تاپیک های قدیمی هست در این مورد مثل : http://www.webhostingtalk.ir/f42/11696/
اما میخوام نظر ها بروز باشن . چون از پارسال تاحالا هاست بیل خیلی پیشرفت کرده !

tthost
June 24th, 2012, 18:34
قبلا از دوستان این اتوماسیون رو استفاده می کرد
به مراتب در سال های استفاده نیاز به ساپورت دارید که اگر براتون هزینش مهم نباشه
30 days tech-support included
Each new license purchase receives 30-days tech support. After 30 days period you can purchase additional tech-tickets at $15/ticket.
Pre-sales, custom development, license questions are not limited. Support is also provided for free at community forums

Arna
June 24th, 2012, 18:41
سلام
متشکر از تاپیک نظرسنجی که ایجاد کردید

خلاصه عرض کنم :
بنده WHMCS رو ترجیح میدم
و صادقانه عرض کنم چندان مایل نیستم 199$ برای HostBill بپردازم

پ.ن: البته HostBill واقعا اسکریپت بسیار خوب و حرفه ای هست . مخصوصا اینکه امنیت بالایی داره و از زبان فارسی نیز به خوبی پشتیبانی میکنه. اما خوب به دلایل دیگری (...) هنوز به خوبی اون چیزی که هست مورد استفاده قرار نمیگیره

با تشکر از amirlord عزیز

موفق باشید

amirlord
June 24th, 2012, 18:43
سلام
متشکر از تاپیک نظرسنجی که ایجاد کردید

خلاصه عرض کنم :
بنده WHMCS رو ترجیح میدم
و صادقانه عرض کنم چندان مایل نیستم 199$ برای HostBill بپردازم

پ.ن: البته HostBill واقعا اسکریپت بسیار خوب و حرفه ای هست . مخصوصا اینکه امنیت بالایی داره و از زبان فارسی نیز به خوبی پشتیبانی میکنه. اما خوب به دلایل دیگری (...) هنوز به خوبی اون چیزی که هست مورد استفاده قرار نمیگیره

با تشکر از amirlord عزیز

موفق باشید
من دقیقا تاپیک زدم که دلایل برتری یا ضعف رو بررسی کنیم ... :دی
اگر میشه بیشتر توضیح بدید ...

Arna
June 24th, 2012, 18:53
بسیار خوب

ببینید به نظر بنده دلایلی که منجر شده HostBill تا الان اون طور که هست موفق نبوده (البته در بین خودمون ایرونی ها منظورم هست )، میشه به موارد زیر اشاره کرد !
-نو بودن این اسکریپت ( میبینید که WHMCS سن و سالی ازش گذشته :d تا به اینجا رسیده و تقریبا برای همه جا افتاده )
-تبلیغات کم (البته بازم بین ماها )
-هزینه ی بالایی که خودتون هم فرمودید..
-آشنا نبودن به نحوه ی کار با این سیستم
-عادت کردن یوزر ها و مدیران هاستینگ ها به WHMCS
-موردی که دوستمون tthost فرمودند ( http://www.webhostingtalk.ir/f135/51836/#post476416 )
-کم بودن تجربه ی استفاده از این سیستم
-دردسر مجدد برای ماژول های بانکی ایرانی و ... !

فعلا همین ها بنظرم رسید ( البته وقتم متاسفانه یکم کمه وگرنه بیشتر در این موضوع بحث میکردیم )

ضمنن به نظر بنده اگر با کمک همگی دوستان تاپیکی جامع در مورد امکانات، مشکلات، سوالات و پشتیبانی از این اسکریپت در همین انجمن بالا بیاریم میتونه نظر خیلی ها رو عوض کنه...

بدرود

amirlord
June 24th, 2012, 19:17
چند اسکرین شات از مدیریت پیوست شد .

dude
August 28th, 2012, 00:42
چه درگاه های پرداخت بانک های ایرانی تابحال برای hostbill فراهم شده است؟

paya co
April 16th, 2013, 09:28
ماژول پرداخت آنلاین درگاه بانک ملت و بانک پاسارگاد و ... برای hostbill

≡ ALEX ≡
April 16th, 2013, 13:18
در اصلاح و نیز تکمیل حرف استارتر و دیگر عزیزان چند نکته را عرض می کنم:

1. این سیستم بصورت پیشفرض تنها زبان های انگلیسی، آلمانی و پرتغالی را داراست.

2. قیمت لایسنس آن در حال حاضر 499.9$ و در حالت UnBranded مبلغ 599.95$ می باشد و با اینکه بسیاری از پلاگین های آن Free‌ بوده و روی خود پکیج عرضه شده اند، یکسری پلاگین حرفه ای و پولی نیز دارد که طی Offer فعلی با قیمت 999$ می توانید هم سیستم و هم پلاگین های پولی را یکجا خریداری کنید وگرنه پول بیشتری را می بایست برای خرید جداگانه بپردازید.

3. این سیستم به سرعت در حال توسعه و اصلاح هست و ورژن آن زود به زود آپدیت می گردد که موارد مهمی تغییر داده می شوند و این برای کاربران عادی و غیر آشنا اصلا خوب نیست.

4. به دلیل پیچیدگی و جزئیات زیاد و نیز نکاتی که فقط تیم توسعه که بنده هم به نوعی در آن مشارکت دارم (مشاوره و گزارش و نیز توسعه شخصی)، به آن واقف هستند، کانفیگ و استفاده از این سیستم برای افراد عادی و نا آشنا توصیه نمی گردد.

5. برای هر گونه تغییر و توسعه در سیستم می بایست Developing License را به مبلغ فعلی 30$‌ خریدای نمایید.

6. به تازگی به دلیل حجم بالای تیکت که اکثرا در مورد توسعه و اصلاح سیستم بوده اند، شرکت اقدام به راه اندازی تالار گفتگو برای اعلام این موارد کرده است و در کنار آن سیستم تیکت تنها با پرداخت 30$ به ازای هر تیکت پشتیبانی پاسخ دهی خواهد شد. این اقدام برای اطمینان از نیاز کاربر به پشتیبانی فنی بوده و هزینه پشتیبانی مثل نصب و ... را نیز پیشاپیش از کاربر خود می گیرد.

7. برای آن دسته از دوستانی که احتمالا به نسخه نال دسترسی دارند،‌ در درجه اول جدای از اینکه کار درستی نیست و Abuse براتون ارسال خواهد شد و دچار مشکل می گردید، تمامی نسخه های نال که بنده شخصا مشاهده کرده ام ناقص بوده و بخشی از امکانات آن غیر فعال شده و دچار مشکل هستند. ضمن اینکه به دلیل آپدیت های بسیار مهمی که این سیستم دارد، همواره دسترسی به آخرین نسخه بسیار حائز اهمیت است.

8. در نهایت استفاده از این سیستم تنها برای افراد حرفه ای و شرکت هایی که امکان هزینه کردن برای آن را دارند احتمالا مناسب و خوب خواهد بود. در واقع نکته مهم در توانایی فرد در درک کامل سیستم و نکات استفاده از آن نهفته است.

موفق باشید