ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسي مستقيم به پنل مديريت

WUBIAN
June 24th, 2012, 15:54
درود بر دوستان گرامي

خيلي از شركت ها و ارائه دهندگان دامنه، دسترسي مستقيم به پنل مديريت دامنه رو به كاربر خودشون نميدن. دوستاني كه وارد هستند لطفا راهنمايي كنند كه از كجا ميتوانم يك دامنه براي خود ثبت كنم كه دسترسي مستقيم به مديريت دامين داشته باشم.

قبلا از لطف و توجه شما تشكر ميكنم
بدرود

Arna
June 24th, 2012, 16:00
با سلام

در حال حاضر اکثر شرکت ها دست رسی کامل به مشتریان خودشون میدهند

اما شما همیشه سعی کنید از شرکتی برای ثبت دامین اقدام کنید که از کنترل پنل Direct I استفاده میکنه. که هم امکانات بالایی داره و هم دست رسی مستقیم و کاملی به اون خواهید داشت

موفق باشید

WUBIAN
June 24th, 2012, 16:03
درود دگر بار

مرسي دوست عزيز، ميتونم درخواست كنم لطفا يكي از شركت ها رو به معرفي كنيد؟ من فقط يك دامين ميخوام بخرم و از طرفي نياز هست كه امكان مخفي كردن اطلاعات ثبت نام رو داشته باشه. مرسي از توجه شما

بدرود

Arna
June 24th, 2012, 16:06
درود دگر بار

مرسي دوست عزيز، ميتونم درخواست كنم لطفا يكي از شركت ها رو به معرفي كنيد؟ من فقط يك دامين ميخوام بخرم و از طرفي نياز هست كه امكان مخفي كردن اطلاعات ثبت نام رو داشته باشه. مرسي از توجه شما

بدرود
خواهش میکنم، وظیفه بود

بله؛ ولی چون قصد تبلیغ مکانی رو ندارم چند شرکت معتبر برای شما پیام خصوصی میکنم که از بین اونها یکی رو خودتون انتخاب کنید و البته همگی از قابلیتی که مورد نیازتون هست برخودارند

پیروز باشید

WUBIAN
June 24th, 2012, 16:45
درود دگر بار

با تشكر از شما و آرزوي موفقيت روز افزون

بدرود