PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخاست سرور اختصاصی برای راه اندازی لیچر حرفه ای

yebordi
June 24th, 2012, 14:07
با سلام
من قصد دارم یه سرور اختصاصی برای راه اندازی لیچر حرفه ای خریداری کنم ... لیچری در حد mul.ir یا رپیدباز
یه سروری می خوام با مشخصات مناسب برای اینکار ( نه بالا و نه پایین ) با قیمت مناسب
سرور با چه مشخصاتی پیشنهاد می دید

Mr_Parham
June 24th, 2012, 15:03
چه مقدار می تونید هزینه کنید ؟

RoobinaServer
June 24th, 2012, 15:18
پیغام خصوصی شد.

yebordi
June 24th, 2012, 20:40
چیزی که مد نظرم است
رم 4 یا 8
هارد 1 ترابایت
سی پی یو متناسب با رم و هارد که احتمالا می شه Core i 3
پورت 1

Mr_Parham
June 24th, 2012, 20:57
چیزی که مد نظرم است
رم 4 یا 8
هارد 1 ترابایت
سی پی یو متناسب با رم و هارد که احتمالا می شه Core i 3
پورت 1
این سرور به درد این کار نمی خوره، شما نیاز به سرور قوی تر دارید :)

yebordi
June 25th, 2012, 11:39
پرهام عزیز سلام
سنگ بزرگ نشونه نزدن هست ...
برای شروع کار که نمی شه ماکزمیم هزینه رو کرد ... متناسب با بیشتر شدن کاربران سخت افزار و نرم افزار رو بهبود می بخشم ...

Mr_Parham
June 25th, 2012, 11:46
پرهام عزیز سلام
سنگ بزرگ نشونه نزدن هست ...
برای شروع کار که نمی شه ماکزمیم هزینه رو کرد ... متناسب با بیشتر شدن کاربران سخت افزار و نرم افزار رو بهبود می بخشم ...
سلام، من بیشتر از سه سال هست که مدیر لیچر هستم و با خیلی از مدیر های لیچر های مختلف ارتباط دارم، این سرور اگر تبلیغات درست انجام بشه بیشتر از چند ساعت جوابگو نخواهد بود و مورد دیگه هم که در مورد سرور اختصاصی باید در نظر داشته باشید کانفیگ هست، اگر به صورت Default از Apache معمولی استفاده کنید بدون هیچ گونه کانفیگی هر سروری داشته باشید میخوابه
به نظر من شما یک هاست دانلود با فضای بالا خریداری کنید از یک شرکتی که کارش این هست و بعد که نیاز شد سرور اختصاصی تهیه کنید چون این سرور اختصاصی از خیلی از هاست های دانلود معتبر توان کمتری دارد، اگر هاست دانلود می خواستید ما می تونیم در خدمتتون باشیم، توسط نماینده ی رسمی رپیدلیچ تایید شده هاست ما و می تونیم :) هزینه ی ما کمی بالاتر هست ولی هر کی از ما سرویس گرفته تا به حال راضی بوده