توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست دانلود(اپلودسنتر)
mahdi4u
June 24th, 2012, 08:03
سلام دوستان عزیز کل اینترنتو گشتم ولی مشکلم حل نشد.
من یه هاست دانلود خریدم و میخوام روش یه اسکریپت اپلود سنتر نصب کنم ولی به دلیل نداشتن دیتابس نمیشه. بعد رفتم سراغ اسکریپت هایی که نیاز به دیتابیس نداره. اونا رو نصب کردم. اومد ولی هر فایلی اپلود میکردم ارور میداد.
حالا از شما دوستان میخوام بپرسم که اگه من یه هاست میزبانی که دیتابیس هم داره بخرم. میتونم یه اپلودسنتر رو ی این سایت نصب کنم ولی هاستش همون هاست دانلود باشه.
sepiddownload.com
July 1st, 2012, 13:55
با سلام.
بله دوست عزیز. میشه.
کلا روال کار همینطور هست.
شما اول باید یک میزبانی وب بگیرید و سایتتونو با اون بالا بیارید ، سپس یک سرور و یا هاست دانلود هم به صورت مجزا برای میزبانی فایل هایی که قرار است آپلود شوند قرار دهید.
یا حق
PerDon
July 1st, 2012, 14:11
با سلام.
بله دوست عزیز. میشه.
کلا روال کار همینطور هست.
شما اول باید یک میزبانی وب بگیرید و سایتتونو با اون بالا بیارید ، سپس یک سرور و یا هاست دانلود هم به صورت مجزا برای میزبانی فایل هایی که قرار است آپلود شوند قرار دهید.
یا حق
بله اما این در صورتی هست که هاست دانلودشون دیتا بیس داشته باشه ! اما هاست ایشون نداره !
شما باید دنبال هاست دانلودی باشید که 1 دیتا بیس به شما بده !
فکر میکنم هاست دی ال این قابلیت رو داره که 1 دیتابیس بده :)
sepiddownload.com
July 1st, 2012, 14:16
بله اما این در صورتی هست که هاست دانلودشون دیتا بیس داشته باشه ! اما هاست ایشون نداره !
با سلام و عرض ادب و احترامخدمت شما.
دوست گرامی بنده قصد جسارت ندارم ولی فکر میکنم دوست گلمون گفته که میخواد یه میزبانی وب بگیره و سایتشونو با اون بالا بیارند و یک هاست دانلود بگیرند و فایل هارو رو اون آپلود کنند. اما اگر منظورشون این نبوده فکر میکنم راهی که پیش پاشون گذاشتید راه خوبیست.
RoobinaServer
July 1st, 2012, 16:52
به سوالات دقت کنید.
حالا از شما دوستان میخوام بپرسم که اگه من یه هاست میزبانی که دیتابیس هم داره بخرم. میتونم یه اپلودسنتر رو ی این سایت نصب کنم ولی هاستش همون هاست دانلود باشه.
بله
مثلا کلیجا میتوانید در یک هاست نصب کنید بعد مسیر ذخیره سازی را هاست دانلود قرار دهید.
MihanTech
July 1st, 2012, 17:09
شما میتونید به صورت ریموت از دیتابیس استفاده کنید
hasun
July 1st, 2012, 19:41
دوست عزیز میتونید اسکریپت رو روی هاست دانلود بزارید و دیتابیسش رو روی هاست اصلی سایت . توی کانفیگ اسکریپت به جای Localhost ، آی پی هاست اصلی سایت رو بدید .
only-only
July 1st, 2012, 22:07
میشه بگین چجور میتون فایل هایی که توی این آپلود سنترم آپلود سنتر تالار آز پی ان یو (http://www.azpnu.ir/up) که توی هاست اشتراکیم نصب کردم رو وقتی آپلود میکنم بره تو هاست دانلودم ؟
نزدیک 2 گیگ هم فایل دارم توی هاست اشتراکیم انتقال بدم تو هاست دانلود
اسکریپت کلیجا هست
ریموت دیتابیس رو هم هاستینگم به دلایل امنیت بسته
hasun
July 1st, 2012, 23:29
پیشنهاد من اینه که اسکریپت رو روی هاست دانلود منتقل کنید . و فقط دیتابیسش روی هاست اشتراکی باشه .
only-only
July 1st, 2012, 23:36
چجوری میشه این کار رو کرد ؟ اسکریپتم کلیجا و هاست دانلودم دیتابیس نداره ریموت رو هم هاستینگ بسه