PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود + لیچ

safirhost
June 23rd, 2012, 15:48
با سلام و درود

دنبال هاست دانلود نامحدود با قیمت پایین و کیفیت عالی نیازمندم دوسان کسی میتونه قیمت بگه ؟

در ضمن از رپیدلیچ استفاده میشه.

RoobinaServer
June 23rd, 2012, 15:53
با سلام و درود

دنبال هاست دانلود نامحدود با قیمت پایین و کیفیت عالی نیازمندم دوسان کسی میتونه قیمت بگه ؟

در ضمن از رپیدلیچ استفاده میشه.

سلام

نامحدود که وجود خارجی نداره (اینقدر تو این هنوز کامل تابستان شروع نشده در این مورد صحبت شده دیگه نا نمانده کامل براتون توضیح بدم سرچ کنید در انجمن زیاده)

حداکثر هزینه را که میخواید بدید ماهانه بگید.

شاید بسه بهتر از هاست دانلود در اختیارتون قرار داد.

و بگید که میخواید به صورت لینک بگذارید برای دانلود ؟

دقیقا نوع کار را بیان کنید

یا حق

safirhost
June 23rd, 2012, 15:57
سلام

نامحدود که وجود خارجی نداره (اینقدر تو این هنوز کامل تابستان شروع نشده در این مورد صحبت شده دیگه نا نمانده کامل براتون توضیح بدم سرچ کنید در انجمن زیاده)

یا حق

تشکر دوست عزیزم. 2 تا نیاز دارم یکی برای اپلودسنتر و دیگری برای رپیدلیچ که فقط برای خودم میخوام استفاده کنم

RoobinaServer
June 23rd, 2012, 15:59
حداکثر هزینه را نگفتید که :)

کلا همه چی رو هم چه قدر میخواید هزینه کنید ؟(دارم میپرسم به فکر قیمت دادن کمتر از چیزیکه مدنظرتون بود نباشید ها هرچه قدر هزینه کنید همانقدر راحتید به فکر این باشید)

یا حق

safirhost
June 23rd, 2012, 16:01
ممنون از راهنمایی شما اگر امکانش هست شما قیمت بگید چون اطلاعی از قیمت ها بدان صورت ندارم

RoobinaServer
June 23rd, 2012, 16:06
ممنون از راهنمایی شما اگر امکانش هست شما قیمت بگید چون اطلاعی از قیمت ها بدان صورت ندارم

پیغام خصوصی براتون میفرستم :)

sepiddownload.com
June 28th, 2012, 23:23
به نام خدا

سلام

یا حق
.

حداکثر هزینه را نگفتید که

کلا همه چی رو هم چه قدر میخواید هزینه کنید ؟(دارم میپرسم به فکر قیمت دادن کمتر از چیزیکه مدنظرتون بود نباشید ها هرچه قدر هزینه کنید همانقدر راحتید به فکر این باشید)

یا حق
.

پیغام خصوصی براتون میفرستم :)

با سلام
دوستان جناب محمد شیخ سجادیه یکی از بهترین سرویس دهندگان و با اخلاق و با ادب ترین و با حوصله ترین سرویس دهندگان هستند.
همچنین با اینکه در سرور های مجازی وظیفه پشتیبانی نرم افزاری و ... رو ندارند ، اما باز هم به تمام سوالات با حوصله و به خوبی پاسخ میدهند.
ما از ایشان سرور داشتیم و اگر خدا بخواهد شاید باز هم مشتری ایشان بشویم .
البته اینارو نگفتم که مغرور بشند ، اما در کل فرد مورد اعتماد و از نظر ما تائید شده ای هستند...