ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد seo انتقال سایت از یک دامین به دامین دیگه

مهدی مانیان
June 22nd, 2012, 22:09
با سلام خدمت دوستان گرامی.

ببینید من یک سایت دارم با روزانه 2000 بازدید. حالا یک سایت جدید زدم که موضوعش با سایت قبلی فرق داره. من دیگه در سایت قبلی فعالیت نمی کنم و قصد دارم سایت قبلی را به سایت جدید انتقال دهم به طوری که همه ی آدرس ها به آدرس های جدید ریدایرکت شود.
برای مثال آدرس سایت قبلی این است: old.com و آدرس سایت جدید این است: new.com
حالا من می خواهم سایت old.com را به old.new.com منتقل کنم طوری که همه ی آدرس ها مثلا:

old.com/mataleb/matlab1

به

old.new.com/mataleb/matlab1

ریدایرکت شود.

هدف من از این کار این است که گوگل دیگه old.com را نشناسه و به جایش old.new.com را بشناسد تا همه ی بازدید ها به دامنه ی اصلی یعنی new.com منتقل شوند تا رتبه این دامنه جدید بالا رود.

در مورد انتقال دادن مشکلی ندارم ولی می خواهم بدانم که کار هایی که من در بالا گفتم ، بهترین راه برای انتقال بازدید ها به new.com است؟ چه راه هایی هست؟ این کار را چطوری انجام دهیم؟

ببنید من دیگه می خواهم گوگل هیچ بازدیدی به old.om ندهد و همچنین لینک ها 404 نشوند و به دامنه old.new.com منتقل شوند.

خیلی ممنون.یاعلی

CANOR
June 22nd, 2012, 23:14
سلام

شما باید از ریدایرکت 301 استفاده کنید تا لینکها و آدرسهای قبلی به آدرس جدید منتقل شوند

مهدی مانیان
June 22nd, 2012, 23:58
سلام.

باتشکر. میشه بیشتر توضیح بدید؟ و کد این کار را قرار بدید؟

راستی نگفتید. این بهترین روش برای انتقال سایت و بازدید هایش هست به طوری که گوگل سایت جدید را بشناسد؟

یا علی.

CANOR
June 23rd, 2012, 00:09
تا جایی که اطلاع دارم ریدایرکت 301 بهترین روش برای انتقال یک آدرس به آدرس دیگر و بهینه سازی برای سئو هستش
اگر از cpanel استفاده میکنید، به قسمت Redirects برید و فیلدها رو پر کنید
در آخر چک باکس Wild Card Redirect رو علامت بزنید و دکمه ی Add رو فشار بدید

مهدی مانیان
June 23rd, 2012, 00:16
سلام.

دوست عزیز اینو می دونستم. ولی یک آدرس نیست که راحت بشه ریدایرکتش کرد به یک آدرس دیگه. بلکه هزاران لینک است که من می خواهم ریدایرکت کنم!!

من یک کدی لازم دارم که در htaccess بگذارم تا همه ی آدرس ها را ریدایرکت کنه. البته همشو به یک آدرس نه بلکه مثلا آدرس:
old.com/matlab1
ریدایرکت شود به:
old.new.com/matlab1
و همچنین آدرس
old.com/matlab2
ریدایرکت شود به:
old.new.com/matlab2
و به ای ترتیت هزاران لینک...

ممنون می شوم کمک کنید.

یا علی.

CANOR
June 23rd, 2012, 00:26
شما وقتی Wild Card Redirection رو انتخاب کنی تمام آدرس ها منتقل میشن

این هم کد htaccess
http://www.webhostingtalk.ir/f25/49101/

ولی پیشنهاد میشه از cpanel استفاده کنید

Woshka
June 23rd, 2012, 02:54
Redirect all of the traffic with requested old domian url to new domian with the same url using .htaccess | Woshka's Experiences (http://woshka.com/blog/apache/redirect-all-of-the-trafic-with-requested-url-to-new-domian-with-the-same-url-with-htaccess.html)