توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختلال شبکه در ESXi5
Ethan
June 22nd, 2012, 22:02
دورد.
دوستان من از هتزنر سرور اختصاصی گرفتم و روی اون ESXi5 رو نصب کردم.از طرف دوستان و تیم پشتیبانی این شرکت به من گفته شد که یک کارت شبکه اضافی هم درخواست بدم.
حالا وقتی که یک VM بکاپ که windows2003 هست می سازم مثل سرور های دیگه ای که دارم با دادن IP و تنظیمات شبکه اینترنت به اون نمیرسه.
در این لینک توضیح داده شده که ما باید یک Router VM بسازیم که این برای من یک تجربه جدید است و تا اولین باری است که می بینم برای راه اندازی VMware چنین مراحلی باید طی شود.
یک NIC اضافی هم سفارش دادم و روی سرور نصب شده.
من همیشه در VMware های نسخه 4.1 یک windows2003 نصب می کردم و با توجه به IP هایی که به من می دادند و بدون نیاز به ساخت یا تغییر Switch های VMware مشخصات شبکه ای لازم را به بخش Lan Setting می دادم و بدون مشکل این VM دارای اینترنت می شد.
حالا که من همین کار را روی سرور Hetzner انجام میدم هیچ اتفاقی در شبکه نمی افته.
لطفا راهنمایی کنید.
AvalinHost
June 23rd, 2012, 02:11
برای استفاده از سابنت هاتون باید روتر ایجاد کنید و از یک ip از اون بلاک به عنوان gateway استفاده بشه تا مابقی ip ها بتونن به شبکه دسترسی داشته باشن.
Ethan
June 23rd, 2012, 02:19
سپاس از راهنمایی شما
1آیا منظور از ساختن یک Router نصب یک سیستم عامل است؟.آیا می شود میکروتیک 5.5 را بعنوان این Router مورد نظر قرار داد؟
2.به این Router چگونه و از کجا می توانیم اینترنت برسانیم؟من یک win2003 بالا آوردم و هم Gateway اصلی VMware را برای آن تعریف کردم و هم Gateway رینج IP دریافت شدهو در هر دو حالت اینترنت در win2003 برقرار نشد.
نکته ای که نظر من رو جلب کرد در بخش Wiki.Hetzner این بود که گفته بود ما باید یک Additional Single IP بگیریم و ازشون بخوایم که Subnet ها رو به اون Additional Single IP روت کنند.اما شما می فرمایید که از یکی از همون Subnet های همون Block باید باشه.
سپاس از یاری شما.
Ethan
June 25th, 2012, 22:24
درود.
من از هتزنر یک Single Additional IP گرفتم و اون رو بعنوان Gateway روی یک میکروتیک قرار دادم.از اونها هم خواستم که 60 سابنتی رو که ازشون گرفته بودم Rout کنند روی همین Single IP .مک آدرسی رو هم که برای این Single IP دادن در ESXIi ست کردم.در میکروتیک Ether1 رو همون Single IP قرار دادم و در Ether2 هم اولین سابنت اون بلوک 60 تایی ( اولین IP اون بلوک رو Gateway برای اون Range قرار دادم ) حالا اون IP ها پینگ دارند و براحتی میتونم VM جدید بسیازم و بهشون اینترنت بدم.
اما مشکل اینجاست که سرعت پایین هست.مثلا نهایت سرعت دانلود در یک Win2003 تنها 2 مگابایت هست.روی چندین Mirror هم تست کردم فایده نداشت.
بنظر شما مشکل از چی هست؟
taghi.karimi
June 25th, 2012, 22:56
روی ویندوز سرور 2008 تست کردید ویا لینوکس ؟
از میکروتیک تمپلیت استفاده کردید یا خام نصب کردید ؟
Ethan
June 25th, 2012, 23:01
سپاس از پاسختون.
در باره سوال اولتون باید عرض کنم اگر منظورتون تست سرعت هست روی 2003 که فول هم Update شده.
میکروتیک رو هم برای Router مثل همیشه یم میکروتیک خام بوده.
rpserver
July 1st, 2012, 03:46
سلام . بنده آموزش کانفیگ روتر میکروتیک مورد نیاز برای هتزنر را بصورت دقیق در پست آخر این تاپیک گذاشته ام . ممکن هست مفید واقع شود
http://www.webhostingtalk.ir/f10/51799/#post480716
Ethan
July 1st, 2012, 19:00
ممنون از توجهتون.
با کمی جستجو بهمین شکلی که آموزش دادید روتر رو راه اندازی کرده بودم.