توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه به شرکت ایرنیک بروم
nima14
June 22nd, 2012, 14:34
باسلام خدمت شما
میخوام فردا به صورت حضوری برم شرکت ایرنیک ولی آدس دقیقش رو نمیدونم ! تو سایتش فقط زده نیاوران !
ولی میشه بگویید که چطوری و با چی میشه رفت شرکت ایرنیک ؟! ( با مترو بشه خیلی خوبه )
اگر میشه آدرس دقیق شرکت ایرنیک رو هم ذکر کنید
خیلی ممنون و تشکر
nima14
June 22nd, 2012, 16:17
سلام
کسی میتونه کمک کنه ؟
June 22nd, 2012, 16:51
حتما همه میشناسنش که اینجوری آدرس داده!!!
Niavaran Bldg.
Niavaran Square
Tehran, Iran
P. O. Box 19395-5746
Tel: + 98 21 2228 7013
Fax: + 98 21 2229 0151
E-mail: ipminfo@ipm.ir
Online24
June 22nd, 2012, 17:02
دوست عزیز nic.ir برای مباحث مربوط به دامین مراجعه حضوری نمیپذیرد ! و تنها می بایست با این سازمان مکاتبه نمایید .
به هر حال پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) در میدان نیاوران (شهید باهنر) قرار دارد .
nima14
June 22nd, 2012, 17:16
دوست عزیز nic.ir برای مباحث مربوط به دامین مراجعه حضوری نمیپذیرد ! و تنها می بایست با این سازمان مکاتبه نمایید .
به هر حال پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) در میدان نیاوران (شهید باهنر) قرار دارد .
یعنی اصلا نمیشه به صورت حضوری رفت ؟! الان دو روز گذشته و یک دامینی که مدارک رو هم ارسال کردم رو منتقل نکرده اند ! البته دامین رو باید به شناسه یکی دیگه منتقل کنم ولی هنوز منتقل نشده
Online24
June 22nd, 2012, 17:23
یعنی اصلا نمیشه به صورت حضوری رفت ؟! الان دو روز گذشته و یک دامینی که مدارک رو هم ارسال کردم رو منتقل نکرده اند ! البته دامین رو باید به شناسه یکی دیگه منتقل کنم ولی هنوز منتقل نشده
خیر . امکان پذیرش مراجعه حضوری برای این سازمان وجود ندارد .
با توجه به تعطیلات آخر هفته این دو روز مدت زمان زیادی نیست ! صبور باشید تا پروسه انتقال دامنه شما انجام شود . ( ضمن اینکه مطمئن شوید تمام مراحل سمت فروشنده و مشتری را از طرف خودتان به درستی انجام داده و وضعیت انتقال دامنه " در انتظار تایید مرکز ثبت " باشد )
vahidmom
June 22nd, 2012, 21:19
با توجه به گفته دوستمون پنج شنبه و جمعه رو كلا حساب نگيريد
در كل و در بهترين شرايط هم ممكنه از دو روز معمولي هم بيشتر كار ببره
بايد صبر كنيد
اصولا ايرنيك همينجوريه!!!
nima14
June 23rd, 2012, 01:07
خیر . امکان پذیرش مراجعه حضوری برای این سازمان وجود ندارد .
با توجه به تعطیلات آخر هفته این دو روز مدت زمان زیادی نیست ! صبور باشید تا پروسه انتقال دامنه شما انجام شود . ( ضمن اینکه مطمئن شوید تمام مراحل سمت فروشنده و مشتری را از طرف خودتان به درستی انجام داده و وضعیت انتقال دامنه " در انتظار تایید مرکز ثبت " باشد )
سلام
ممنون و تشکر
درسته ! کنار دامینی که درخواست انتقال دادم نوشته : در انتظار تایید مرکز ثبت
همه چیز از طرف من و خریدار دست هست و مدارک هم دقیقا ساعت 2 روز چهارشنبه فرستادم .
ممنون و تشکر
امروز صبح باهشان تماس میگیرم
با توجه به گفته دوستمون پنج شنبه و جمعه رو كلا حساب نگيريد
در كل و در بهترين شرايط هم ممكنه از دو روز معمولي هم بيشتر كار ببره
بايد صبر كنيد
اصولا ايرنيك همينجوريه!!!
ممنون از شما
June 23rd, 2012, 04:51
با ایمیل باهاشون مکاتبه کنید و خیلی سریع جواب میدن.
در ضمن ایرنیک قسمتی از پژوهشگاه دانشهای بنیادی هست (ipm) که ساختمون اصلیش در جنوب میدون نیاوران هست. مرکز + کارمندان ایرنیک در اختیاریه و به کسی اجازهی ورود داده نمیشه (البته فایده ای هم نداره ... کسی جوابتون رو نمیده)
در بدترین حالت بهشون تلفن کنید
shopel
June 23rd, 2012, 09:29
دوست عزیز برای انتقال دامنه از هندلی به هندل دیگر در نیک بعد درخواست انتقال و ارسال ایمیل حاوی نامه کتبی پذیرش انتقال با امضای شما باید طرف مقابل هم همچین نامه ای رو برای نیک ارسال بکنه و تعهدات خودش مبنی بر دریافت دامنه جدید رو به همراه مبلغی معین که فکر کنم هفت هزار تومان باشه - اگه اشتباه نگفته باشم - رو برای نیک واریز بکنه و بعد انجام این پروسه در مدت زمان معیین انتقال انجام میشه
در شرایط ایده آل حداقل از 24 ساعت تا 84 ساعت این پروسه ممکنه طول بکشه یعنی دو روز کاری تا هفت روز کاری
یا 48 ساعت الی 168 ساعت - دو روز تا هفت روز -