ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ویندوز ایران

yonker
June 22nd, 2012, 02:25
سلام دوستان
من دنبال یک سرور ویندوز ایران با این شرایط هستم:

1) Ram بالای 2 (مد نظرم 4 هست ولی 2 به بالا هم مشکلی نداره)
2) آپتایم خوب و استیبل بودن سرور
3) موقعیت ایران (پینگ برام خیلی مهمه و نمیخوام پلیر ها توی بازی لگ داشته باشن)
4) مناسب بودن جهت گیم سرور (پورتشم برام مهمه چون همونطور که پیدا هست برای گیم سرور می*خوام)
5) ترافیک ماهیانه بالای 200 گیگ
6) ویندوز سرور 2008
7) کانفیگ اولیه و در صورت امکان نصب بازی به همراه پلاگین های مربوظه و نصب کنترل پنل و امکان ریبوت و پاور آف و آن سرور و البته دسترسی روت و ریموت دسکتاپ (خود بازی رو نصب نکردبد مشکلی نیست ولی سرور خام به کارم نمیخوره)
8) و در آخر می*خوام که بتونم در کنار اون گیم سرور یک وب سایت خیلی کوچیک هم داشته باشم (چون گیم سرور رو برای بازی CSS یا کانتر استرایک سورس می*خوام فکر کنم که بشه همچین کاری انجام داد چون بازی منابع زیادی نمی*خواد و کنترل پنل رو هم به همین جهت می*خوام)

قیمتش هم برام فاکتور اصلی هست و نمی*خوام که بالای 100 هزار تومان در ماه باشه (هرچی ارزونتر بهتر) و همچنین گارانتی بازگشت وجه

tthost
June 22nd, 2012, 10:50
سرور های مجازی ایران (http://www.webvillage.ir/v2/vps/iran-vps///)
قبل از خرید همه موارد را مستندا با بخش فروش هماهنگ کنید

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 10:53
سلام دوستان
من دنبال یک سرور ویندوز ایران با این شرایط هستم:

1) Ram بالای 2 (مد نظرم 4 هست ولی 2 به بالا هم مشکلی نداره)
2) آپتایم خوب و استیبل بودن سرور
3) موقعیت ایران (پینگ برام خیلی مهمه و نمیخوام پلیر ها توی بازی لگ داشته باشن)
4) مناسب بودن جهت گیم سرور (پورتشم برام مهمه چون همونطور که پیدا هست برای گیم سرور می*خوام)
5) ترافیک ماهیانه بالای 200 گیگ
6) ویندوز سرور 2008
7) کانفیگ اولیه و در صورت امکان نصب بازی به همراه پلاگین های مربوظه و نصب کنترل پنل و امکان ریبوت و پاور آف و آن سرور و البته دسترسی روت و ریموت دسکتاپ (خود بازی رو نصب نکردبد مشکلی نیست ولی سرور خام به کارم نمیخوره)
8) و در آخر می*خوام که بتونم در کنار اون گیم سرور یک وب سایت خیلی کوچیک هم داشته باشم (چون گیم سرور رو برای بازی CSS یا کانتر استرایک سورس می*خوام فکر کنم که بشه همچین کاری انجام داد چون بازی منابع زیادی نمی*خواد و کنترل پنل رو هم به همین جهت می*خوام)

قیمتش هم برام فاکتور اصلی هست و نمی*خوام که بالای 100 هزار تومان در ماه باشه (هرچی ارزونتر بهتر) و همچنین گارانتی بازگشت وجه

این پهنای باند اگر بخوایم از سروش رسانه تقدیم کنیم فقط ماهانه 70-80 تومان هزینه پهنای باندتون هست.

فکر نکنم با این هزینه 200 گیگ گیرتون بیاد تو ایران.

یا حق

yonker
June 22nd, 2012, 12:09
سرور های مجازی ایران (http://www.webvillage.ir/v2/vps/iran-vps///)
قبل از خرید همه موارد را مستندا با بخش فروش هماهنگ کنید

فعلا انتخاب اولم شما هستید و خیلی ممنون از پیشنهادتون
فقط این پیشنهاد دوتا ایراد داره برای من 1) میخوام کنترل پنل و کانفیگش رایگان باشه و هزینشو پرداخت نکنم چون هزینه ی کانفیگ و مدیریت خود گیم هم هر ماه باید پرداخت کنم و این یک مقدار سنگین هست (اگه این موردشو برام حل کنید که عالی هست) 2)اینجور که من توی بخش خرید سایت دیدم هم باید یه آی پی جهانی خریداری کنم و هم یک آی پی اینترانت و معمولا تمامی شرکت ها یک آی پی رایگان دارند... ( یکی از ی پی ها رو خریداری میکنم)
البته هنوز با بخش فروش تماس نگرفتم... گفتم اول اینجا مطرح کنم ببینم اصلا چنین امکانی وجود داره؟؟؟
و مورد بعد اینکه تا یک هفته ی دیگه قصد راه اندازی دارم و هنوز دارم روی بحث فنی و خود گیم سرور یک سری تحقیقات انجام میدم و به لطف حق تا چند روز آینده تموم میشه ( در حال تست یک سرور در آلمان هستم که باید پلاگین های گیم سرور رو ابتدا اونجا تست کنم و بعد روی یک سرور ایرانی شروع به فعالیت کنم) اگه بتونید هماهنگ کنید برام که عالی هست

yonker
June 22nd, 2012, 12:51
این پهنای باند اگر بخوایم از سروش رسانه تقدیم کنیم فقط ماهانه 70-80 تومان هزینه پهنای باندتون هست.

فکر نکنم با این هزینه 200 گیگ گیرتون بیاد تو ایران.

یا حق

دوست عزیز خود وب سایتی که بخوام راه اندازی کنم که به اون صورت نیاز به پهنای باند نداره ( ماهی 1 گیگ فکر نمیکنم بیشتر بشه مگر اینکه تعداد بازدید کننده ها خیلی بالا باشه که نهایتا بشه 2 گیگ!!!)

مصرف اصلی پهنای باندم به خاطر گیم سرور هست....
چون قصدم اینه که 3 تا گیم سرور راه بندازم به این مقدار نیاز دارم... (با توجه به بحث فنی بازی و صحبت هایی که انجام دادم این کار کاملا عملی هست)
دو ماه اول که فکر کنم با پهنای باند خیلی کمتر هم کارم راه بیافته....
180 گیگ هم کافی هست... (با خرید 20 گیگ دیگش زیاد مشکلی ندارم)

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 13:21
دوست عزیز خود وب سایتی که بخوام راه اندازی کنم که به اون صورت نیاز به پهنای باند نداره ( ماهی 1 گیگ فکر نمیکنم بیشتر بشه مگر اینکه تعداد بازدید کننده ها خیلی بالا باشه که نهایتا بشه 2 گیگ!!!)

مصرف اصلی پهنای باندم به خاطر گیم سرور هست....
چون قصدم اینه که 3 تا گیم سرور راه بندازم به این مقدار نیاز دارم... (با توجه به بحث فنی بازی و صحبت هایی که انجام دادم این کار کاملا عملی هست)
دو ماه اول که فکر کنم با پهنای باند خیلی کمتر هم کارم راه بیافته....
180 گیگ هم کافی هست... (با خرید 20 گیگ دیگش زیاد مشکلی ندارم)

هر گیگ پهنای باند خام که خرید بکنیم از سروش رسانه 350 تومان هست.(حالا کار به گرفتن سود و کارمزد ندارم)

200*350 = 70000 تومان بدون کارمزد و سود

خودتون محاسبه کنید اینجا ایرانه خارج نیست بگیم 20 گیگ نمیخوایم یا 200 گیگ اشانتیون داده میشه به هتون

بهتره قبل خرید سرور از ایران اطلاعات کامل فنی سرور در ایران را به دست بیارید.

موفق باشید یا حق

ahmadsadri
June 22nd, 2012, 13:28
سرور های ایران مشکلی با اسپم ندارن؟

yonker
June 22nd, 2012, 13:33
هر گیگ پهنای باند خام که خرید بکنیم از سروش رسانه 350 تومان هست.(حالا کار به گرفتن سود و کارمزد ندارم)

200*350 = 70000 تومان بدون کارمزد و سود

خودتون محاسبه کنید اینجا ایرانه خارج نیست بگیم 20 گیگ نمیخوایم یا 200 گیگ اشانتیون داده میشه به هتون

بهتره قبل خرید سرور از ایران اطلاعات کامل فنی سرور در ایران را به دست بیارید.

موفق باشید یا حق

دوست عزیز اطلاعات دارم به اندازه ی کافی.... همین الآن بهم پیشنهاد 200 گیگ پهنای باند + 2 گیگ رم + پینگ تایم عالی که خودم تست کردم و کاملا مناسب گیم سرور + کانفیگ رایگان و دسترسی ریموت فقط 99 هزار تومان رو دادن.... کارشون هم تایید شده بود و آپتایمشون طی 4 ماه گذشته 100 در 100 بوده و داون نداشتن...

من نمیخوام بگم که بیشتر از شما میدونم ( و این حرف رو هم نمیزنم چون تخصصم نیست) ولی کیفیت کارشون هم توسط یک متخصص امر تایید شده هست

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 13:45
دوست عزیز اطلاعات دارم به اندازه ی کافی.... همین الآن بهم این پیشنهاد رو دادن که 200 گیگ پهنای + 2 گیگ رم + پینگ تایم عالی که خودم تست کردم و کاملا مناسب گیم سرور + کانفیگ رایگان و دسترسی ریموت فقط 99 هزار تومان.... کارشون هم تایید شده بود و آپتایمشون طی 4 ماه گذشته 100 در 100 بوده و داون نداشتن...

من نمیخوام بگم که بیشتر از شما میدونم ( و این حرف رو هم نمیزنم چون تخصصم نیست) ولی کیفیت کارشون هم توسط یک متخصص امر تایید شده هست

بنده هم نخواستم یا به گمراهی بکشم شما رو یا بفروشم چون دوستان میدونن کار ما فعلا فقط هتزنر هست

خواستم اطلاعاتی که داریم و هر روز درگیرشون هستیم در اختیارتون بگذارم. (اگر ناراحت بودید پیغام خصوصی کنید پست پاک میشه)

امیدوارم سرور خوبی باشه که گیر آوردید.

یا حق

yonker
June 22nd, 2012, 13:50
بنده هم نخواستم یا به گمراهی بکشم شما رو یا بفروشم چون دوستان میدونن کار ما فعلا فقط هتزنر هست

خواستم اطلاعاتی که داریم و هر روز درگیرشون هستیم در اختیارتون بگذارم. (اگر ناراحت بودید پیغام خصوصی کنید پست پاک میشه)

امیدوارم سرور خوبی باشه که گیر آوردید.

یا حق

نه .. خواهش میکنم... شما آقایی... فقط یه نکته رو بهتون یاد آور بشم که سروش رسانه ای که شما میگید به غیر از هزینه ی بالا و پشتیبانی فنی غیر فنی!!!! من چیزی ازشون نه شنیدم و نه دیدم...
بهتره یه سر به پارس آنلاین یا افرانت هم بزنید یا حتی تبیان!!!!

شما هم منو ببخشید اگه جسارت کردم و اینو گفتم... فقط خواستم اطلاعاتمو منتقل کرده باشم ( بالاخره اینجا فروم هست و مکانی برای تبادل اطلاعات)

موفق باشید

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 13:54
نه .. خواهش میکنم... شما آقایی... فقط یه نکته رو بهتون یاد آور بشم که سروش رسانه ای که شما میگید به غیر از هزینه ی بالا و پشتیبانی فنی غیر فنی!!!! من چیزی ازشون نه شنیدم و نه دیدم...
بهتره یه سر به پارس آنلاین یا افرانت هم بزنید یا حتی تبیان!!!!

شما هم منو ببخشید اگه جسارت کردم و اینو گفتم... فقط خواستم اطلاعاتمو منتقل کرده باشم ( بالاخره اینجا فروم هست و مکانی برای تبادل اطلاعات)

موفق باشید

پهنای کل کشور توسط زیر ساخت مخابرات و سروش رسانه داده میشه.

هنوز تحقیق نکردم درباره پارس آنلاین اما از سه نفر که پرسیدم پارس انلاین هم از سروش رسانه پهنا میگیرن.(100% اطلاع ندارم درباره شرکت خصوصی به نام پارس انلاین).

به افرانت هم سر زدیم و ار خجالتشون کم کم در میایم با این قیمت های فضاییشون(چند وقت آینده متوجه میشید)

yonker
June 22nd, 2012, 14:00
پهنای کل کشور توسط زیر ساخت مخابرات و سروش رسانه داده میشه.

هنوز تحقیق نکردم درباره پارس آنلاین اما از سه نفر که پرسیدم پارس انلاین هم از سروش رسانه پهنا میگیرن.(100% اطلاع ندارم درباره شرکت خصوصی به نام پارس انلاین).

به افرانت هم سر زدیم و ار خجالتشون کم کم در میایم با این قیمت های فضاییشون(چند وقت آینده متوجه میشید)

افرانت شاید یک مقدار قیمت هاشون زیاد باشه ولی حد اقل خیال آدم بابت پشتیبانی راخت هست...

پارس آنلاین هم تا جایی که من میدونم لینک اختصاصی داره و بخش بزرگی از پهنای باندش هم توسط ست لایت یا ارتباط ماهواره ای تامین میشه و از این لحاظ از زیرساخت هم جلو تر حرکت میکنه (تا جایی که من اطلاعات دارم خود شرکت پارس آنلاین یک isp هست و ارتباطات adsl بخش عظیمی از کشور رو هم به عهده داره)

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 14:08
افرانت شاید یک مقدار قیمت هاشون زیاد باشه ولی حد اقل خیال آدم بابت پشتیبانی راخت هست...

پارس آنلاین هم تا جایی که من میدونم لینک اختصاصی داره و بخش بزرگی از پهنای باندش هم توسط ست لایت یا ارتباط ماهواره ای تامین میشه و از این لحاظ از زیرساخت هم جلو تر حرکت میکنه (تا جایی که من اطلاعات دارم خود شرکت پارس آنلاین یک isp هست و ارتباطات adsl بخش عظیمی از کشور رو هم به عهده داره)

آخه یک مقدار نیست عزیز تو بهرش برید بیشتر از یک مقداره.

در مورد پشتیبانی فنی صحبتی نمیتونم بکنم چون مایی که میریم کلو میکنیم در سروش فنی با خود ما هست و به سروش یا ... ربطی پیدا نمیکنه. حتی افرانت به کلو کار نداره.

تو ایران طبق سیاست های کشوری در فعلا حرف اول اینترانت هست مخصوصا هم برای گیم سرورها یه جورایی سرعتش را بخوایم در مقابل اینترنت جهانی مقایسه کنیم که الان داریم در منازل میشه برای ما سرعت فضایی

و هدف هم در آینده فقط اینترانت هست.

پس چه بهتر که از اول جا و مکان آدم در آینده تضمین شده باشه درسته؟

سروش رسانه صدا سیمای کشور خدمات اینترانت رو فراهم میکنه.

بعدا میرسه به شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین و افرانت.

تبیان شاید در کنار سروش چنین اقدامی بکنه چون یه سرشون وصله به ... توضیح ندم بهتره.

هر پیشرفتی بخواد انجام بشه اول تو دستگاه های دولتی انجام میشه مثل سروش.

yonker
June 22nd, 2012, 14:26
آخه یک مقدار نیست عزیز تو بهرش برید بیشتر از یک مقداره.

در مورد پشتیبانی فنی صحبتی نمیتونم بکنم چون مایی که میریم کلو میکنیم در سروش فنی با خود ما هست و به سروش یا ... ربطی پیدا نمیکنه. حتی افرانت به کلو کار نداره.

تو ایران طبق سیاست های کشوری در فعلا حرف اول اینترانت هست مخصوصا هم برای گیم سرورها یه جورایی سرعتش را بخوایم در مقابل اینترنت جهانی مقایسه کنیم که الان داریم در منازل میشه برای ما سرعت فضایی

و هدف هم در آینده فقط اینترانت هست.

پس چه بهتر که از اول جا و مکان آدم در آینده تضمین شده باشه درسته؟

سروش رسانه صدا سیمای کشور خدمات اینترانت رو فراهم میکنه.

بعدا میرسه به شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین و افرانت.

تبیان شاید در کنار سروش چنین اقدامی بکنه چون یه سرشون وصله به ... توضیح ندم بهتره.

هر پیشرفتی بخواد انجام بشه اول تو دستگاه های دولتی انجام میشه مثل سروش.

پارس آنلاین که مطمئن باشید اگه دستش توی کار نبود نمیتونست همچین تشکیلاتی راه بندازه!!! یه سر به سایتش بزنید و حتما دیتا سنترشونو ببینید.... اینطور که من شنیدم مستقیما به فیزیک نظری هم متصل هستند و خیلی چیزای دیگه که نمیشه گفت...

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 14:32
پارس آنلاین که مطمئن باشید اگه دستش توی کار نبود نمیتونست همچین تشکیلاتی راه بندازه!!! یه سر به سایتش بزنید و حتما دیتا سنترشونو ببینید.... اینطور که من شنیدم مستقیما به فیزیک نظری هم متصل هستند و خیلی چیزای دیگه که نمیشه گفت...

خیلی چیزای دیگه مثلا مدیر پارس آنلاین از دوران قبل از این ریاست جمهوری نامه کتبی ...

خیلی چیزاش رو میدونیم عزیز ما یک ساله همش تحقیق کردیم و ساکن خود تهران هستیم و دسترسی فیزیکی هم به همه داشتیم. خیلی نکات و فاکتورها را کنار هم گذاشتیم که تبیان و سروش فعلا سرتر در آمدن.

سایت پیوندها نیز بر روی سرورهای تبیان میباشد.