توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی دادن به هاست (هاست دانلود)
mortezaaalam
June 21st, 2012, 23:49
سلام دوستان
من هاست دانلود دارم می خوام روش موزیک آپلود کنم بعد می خواهم این هاست دانلود همه بهش دسترسی پیدا نکنند یعنی اینطوری که هرکی روی لینک دانلود کیک میکنه یک صفحه بیاید یوزرو پسورد بخواهد و این یوزر و پسورد خودم تعریف کنم و بتونم به صورت نامحدود تعریف کنم.
دوستان ممنون میشم راهنمائی کنید:53:
mortezaaalam
June 24th, 2012, 09:06
سلام
دوستان و اساتید کسی نمی تونه راهنمائی بنده بکنه؟(:|
sina_mech
June 24th, 2012, 15:56
اگر کنترل پنل دارید، میتونید از Password Protect Directories استفاده کنید. موفق باشید
mortezaaalam
June 25th, 2012, 08:44
اگر کنترل پنل دارید، میتونید از Password Protect Directories استفاده کنید. موفق باشید
با سلام
کنترل پنلم سی پنل است این امکان دارد این چیزی که شما نصب کردید تعداد زیادی یوزر برای این کار بسازم؟
و لینک دانلود و طریقه صنب رو هم بدید ممنون میشم
fathipours1
June 25th, 2012, 09:16
با سلام
کنترل پنلم سی پنل است این امکان دارد این چیزی که شما نصب کردید تعداد زیادی یوزر برای این کار بسازم؟
و لینک دانلود و طریقه صنب رو هم بدید ممنون میشم
cpanel خودش این پلاگین رو داره : Password Protect Directories
اگه تو گوگل در موردش جستجو کتید ، خیلی راحت به نتیجه میرسید
با سلام
دوستان این فقط روی فولدر پسورد میگذارد اما من می خواهم روی فایلهایم پسورد بگذارم و به هر یک از بازدید کننده هام یوزرو پسورد بدم مانند vip سازی ممنون میشم کمک کنید
ERfan.Taleghani
June 28th, 2012, 10:56
سلام ! کاری که دوستان میگند رو انجام ندید بهتر هست. به این دلیل که یک فولدر رو شما مسدود می کنید و یک یوزر پسوورد دارید ! حالا به هر کسی که میرسید همان یوزر پسوورد را باید ارائه بدید ! و اصلا کار صحیحی نیست . بهترین کار فعال کردن این قابلیت در سیستم مدیریت محتوای شما هستش. بسته به نوع سیستم مدیریتیتون هم فرق می کنه ! در خصوص سی پانل هم با کلوکسو انجام دادم من . ولی سی پانل رو نمیدونم بشه یا نه !
mortezaaalam
June 28th, 2012, 10:59
سلام ! کاری که دوستان میگند رو انجام ندید بهتر هست. به این دلیل که یک فولدر رو شما مسدود می کنید و یک یوزر پسوورد دارید ! حالا به هر کسی که میرسید همان یوزر پسوورد را باید ارائه بدید ! و اصلا کار صحیحی نیست . بهترین کار فعال کردن این قابلیت در سیستم مدیریت محتوای شما هستش. بسته به نوع سیستم مدیریتیتون هم فرق می کنه ! در خصوص سی پانل هم با کلوکسو انجام دادم من . ولی سی پانل رو نمیدونم بشه یا نه !
سلام دوست عزیز
می خواستم بدونم عزیز هیچ اسکریپ vip لینک دانلود وجود ندارد روی سی پنل نصب بشه به غیر از سیستم هایی مانند نیوک هیچ سیستمی نیست اختصاصی نصب بشه ؟
ERfan.Taleghani
June 28th, 2012, 11:00
سلام دوست عزیز
می خواستم بدونم عزیز هیچ اسکریپ vip لینک دانلود وجود ندارد روی سی پنل نصب بشه به غیر از سیستم هایی مانند نیوک هیچ سیستمی نیست اختصاصی نصب بشه ؟
آی دی یکی از دوستان رو میدم بهتون براتون انجام میدند. ایشون اطلاعات کافی دارند در این زمنیه : Zagrosweb
mortezaaalam
June 28th, 2012, 11:04
آی دی یکی از دوستان رو میدم بهتون براتون انجام میدند. ایشون اطلاعات کافی دارند در این زمنیه : Zagrosweb